Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Υλικά: 1 αυγό 1 ματσάκι μαϊντανό 1 κουταλιά ξύδι 1 κουταλιά λεμόνι 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι λίγο αλάτι 5 φρυγανιές τριμμένες Τρόπος παρασκευής[...]
Πηγή: greekmasa.grΣάλτσα για τηγανιτές πατάτες ή ψάρι (ιδανική όταν κάνει κρύο) Τι χρειαζόμαστε: μισό μήλο δυο αυγά βραστά σφικτά τρία αγγουράκια τουρσί ένα κρεμμυδάκι φρέσκο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr5 σκελίδες σκόρδο 1 κρόκο αυγού 1 πατάτα βρασμένη 250 γρ ελαιόλαδο μισό λεμόνι αλάτι πιπέρι Καθαρίστε το σκόρδο και κοπανίστε το στο γουδί.Έπειτα,προσθέστε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1/2 κούπα λάδι 1/4 της κούπας ξύδι 2 κουταλιές χυμό λεμονιού 1 αυγό σφικτό ψιλοκομμένο 1 κουταλιά ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί 1/2 κουταλιά ψιλοκομμένη κάπαρη[...]
Πηγή: ucook.gr/cook5 σκελίδες σκόρδο 1 κρόκο αυγού 1 πατάτα βρασμένη Mισό λεμόνι 250 γρ. ελαιόλαδο Aλάτι Πιπέρι Εκτέλεση Καθαρίζουμε το σκόρδο και το χτυπάμε στο γουδί. Έπειτα,[...]
Πηγή: sidagi.gr5 σάλτσες που σας βγάζουν από τη δύσκολη θέση 5 σάλτσες που γίνονται εύκολα και γρήγορα και σας βγάζουν από τη δύσκολη θέση δίνοντας την ιδανική λύση ανά πάσα[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥλικά : 1/2 φλιτζ. συν 2 κουταλιές φρέσκος χυμός πορτοκαλιού 2 ασπράδια αυγών 2 κουταλιές καρυδέλαιο 6 κουταλιές υπερπαρθένο ελαιόλαδο 1/4 κουταλάκι ξύδι[...]
Πηγή: yumyum.grH σος Ολαντέζ (Hollandaise) είναι μια από τις 5 ‘βασικές σάλτσες’ της Γαλλικής κουζίνας μαζί με την Μπεσαμέλ, Εσπανιόλ, Βελουτέ, και σάλτσα Τομάτας, με βάση[...]
Πηγή: caruso.grΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr