Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Απλά σοκολατένιο Τι χρειαζόμαστε: 8 κούπες γάλα 1 1/2 κούπες ζάχαρη 1 φάκελο κουβερτούρα σε σταγόνες 4 φακελλάκια ζελατίνη 3 κουταλιές της σούπας κακάο Σε μια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓεια σας φίλες μου!!! Γύρισα αλλά το μετάνιωσα ΤΙ ΖΕΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ απαπααα!!! Και είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού!!! Με τέτοια ζέστη όταν θέλεις κάτι[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΥλικά: 500 ml (2 κούπες) νερό 150 g ζάχαρη καρύδας (Coconut palm sugar) ή ζαχαροκάλαμου 3 κ.γ. αγάρ-αγάρ σε σκόνη 1 φύλλο Pandan δεμένο σε κόμπο ή λουίζα 300[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΔιάφανο ζελέ για επικάλυψη προϊόντων ζαχαροπλαστικής. Είναι ένα ζελέ ουδέτερο σε γεύση, και το χρησιμοποιούμε για να επικαλύπτουμε ιδιαιτέρως φρέσκα φρούτα για[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr15 γρ. ζελατίνες 110 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη 560 γρ. νερό 250 γρ. κουβερτούρα σοκολάτα, ψιλοκομμένη Για την κρέμα anglaise 200 γρ. γάλα 3,5% λιπαρά 200 γρ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΛΕ Μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε 250 γρ. από το νερό μαζί με τη ζάχαρη. Μόλις βράσει και διαλυθεί η[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΕΛΕ ΦΡΟΥΤΩΝ Μαλακώνουμε το φύλλο ζελατίνης σε κρύο νερό. Ζεσταίνουμε τα 50 γρ. από τα πολτοποιημένα λίτσι. Πριν πάρει βράση αποσύρουμε και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥΛΙΚΑ Για το ζελέ 110 γρ. ζάχαρη 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα Nestle Dessert 560 ml νερό Για την κρεμ ανγλαίζ 4 κρόκους 1 κ.γ. σιρόπι βανίλιας 200 ml γάλα 200[...]
Πηγή: megatv.com/cookFor English, scroll down Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά φίλοι μας! Ελπίζω να περάσατε πολύ όμορφα όλοι! Ένα πολύ νόστιμο γλυκό σας έχουμε σήμερα. Ότι πιο[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΜόνο με 80 θερμίδες η μερίδα-μπολ και με το άρωμα και τη γεύση του καφέ!!! Για όσους αγαπούν τον καφέ!!!!! Τι χρειαζόμαστε: 2 κούπες καυτός καφές στιγμής 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grFor English, scroll down Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά φίλοι μας! Ελπίζω να περάσατε πολύ όμορφα όλοι! Ένα πολύ νόστιμο γλυκό σας έχουμε σήμερα. Ότι πιο[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΠροετοιμασία: 15΄ - 20΄, Αναμονή: 2 - 3 ώρες Υλικά (για 6 - 8 άτομα): 200 γρ. κουβερτούρα 55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 500 γρ. γάλα 40[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤο ανακαλύψαμε στο BBC και μας ενθουσίασε η ιδέα του να χρησιμοποιείς κρασί στο ζελέ για να φτιάξεις ένα απλό αλλά τόσο εορταστικό και παράλληλα ελαφρύ γλυκό![...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά Ζάχαρη 200 γρ Αυγά 4 μόνο τους κρόκους Γάλα 200 γρ χλιαρό Φύλλα ζελατίνας 8 μουσκεμένα σε κρύο νερό Κουβερτούρα 250 γρ ψιλοκομμένη Σαντιγύ 200 γρ[...]
Πηγή: chefoulis.grTo γλυκάκι μας σήμερα είναι ιδανικό για όσους προσέχουν την διατροφή τους, αποφεύγοντας την πολλή ζάχαρη και τα πολλά λιπαρά. Δεν έχει καθόλου ζάχαρη, αλλά[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 2 φλιτζ. αφέψημα χαμομηλιού 2 κ. σ. ζάχαρη 3 κ. γ. ζελατίνη σκόνη 1 κ. σ. πέταλα αγριοτριαντάφυλλου Παρασκευή Ενώ το αφέψημα είναι ακόμα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: Για 4-6 άτομα 420 γραμμάρια λευκό κρασί Σαρντονέ ή αφρώδες οίνος ή σαμπάνια 1 κουταλιά ζάχαρη 3 φάκελοι σκόνη ζελατίνης Λευκή ζάχαρη Πρωτοτυπήστε με[...]
Πηγή: sidagi.grΣυστατικά: 10 g νιφάδες άγαρ (ή ίνες ή σκόνη) 350 ml φρέσκο γάλα καρύδας (Εαν δεν βρείτε βάλτε κονσέρβας) 350 ml νερό 85 g ζάχαρη άχνη ¼ κουταλάκι του[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr