Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 77 συνταγές
Ένα ελαφρώς γλυκό ζελέ με ουδέτερη γεύση για την επικάλυψη γλυκών. Τι χρειαζόμαστε: 180 γρ. νερό 200 γρ. ζάχαρη 60 γρ. γλυκόζη 20 γρ. επιπλέον ζάχαρη 20 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑγόρασα εχθές το καινούργιο τεύχος του περιοδικού "Γλυκιές ιστορίες" και με μεγάλη έκπληξη διάβασα μια συνταγή παρόμοια (όχι ίδια) με μια κρέμα-ζελέ που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά 1 φακελάκι ζελέ με άρωμα λεμονιού 1 μεγάλο λεμόνι ζάχαρη λίγο κουκουνάρι (προαιρετικά) Εκτέλεση Τρίβουμε το λεμόνι καλά να φύγει το εξωτερικό, κίτρινο[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Φλούδια και κουκούτσια από 3 κυδώνια Νερό 2 λίτρα Ζάχαρη 1 κιλό Χυμός λεμονιού από 1 λεμόνι Οδηγίες Δένουμε όλα τα κουκούτσια και τις φλούδες από τα[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Πορτοκάλια 6 τεμ χυμός περίπου 2 1/2 φλυτζάνια Ζάχαρη 1/2 φλυτζάνι Grand Marnier 2 κουταλιές σούπας Ζελατίνη σκόνη 2 κουταλιές σούπας γεμάτες Νερό λίγο[...]
Πηγή: chefoulis.grΚαλή σας μέρα!!! Να έχετε μιαν ήρεμη και νόστιμη εβδομάδα!!! Να σας γλυκάνω αποφάσισα σήμερα με μια παραδοσιακά ελληνική γλύκα... μια γλύκα που είναι όλο άρωμα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλώς σας ξαναβρίσκουμε φίλοι μας!! Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη! Ελπίζουμε να περάσατε όμορφα τις μέρες του Πάσχα! Εγώ βρίσκομαι ακόμα στο χωριατοσπιτάκι μου,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr600 γρ. νερό 1 κουτ. σούπας φύλλα τσαγιού, κατά προτίμηση με άρωμα γιασεμιού 80 γρ. ζάχαρη 15 γρ. φύλλα ζελατίνης (3 φύλλα των 5 γρ. ή περισσότερα μικρότερου[...]
Πηγή: gastronomos.grΦτιάχνουμε ένα από τα ακόλουθα, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας : Ζελέ ροδάκινου : 40 ml νερό, 40 gr. ζάχαρη, 1 μικρό κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο, 15 gr. φύλλα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑπολαυστικό και δροσερό με κομματάκια καρπουζιού! Τι χρειαζόμαστε: 600 γρ. καρπούζι (χωρίς τη φλούδα) 3 φακελάκια ζελατίνη σε σκόνη 3/4 της κούπας ζάχαρη άχνη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 2-4 άτομα 5 φύλλα ζελατίνας 100 γραμμάρια ζάχαρη 50 γραμμάρια νερό 50 γραμμάρια χυμό βατόμουρο ή φράουλα 600 γραμμάρια βατόμουρα Εκτέλεση Χτυπάμε τα[...]
Πηγή: sidagi.grΕΝΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΚΙ ΑΡΚΕΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ!! ΖΕΛΕ ΑΝΑΝΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ!! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΓΕΥΣΗ ΖΕΛΕ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΦτιάχνουμε ένα από τα ακόλουθα, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας : Ζελέ ροδάκινου : 40 ml νερό, 40 gr. ζάχαρη, 1 μικρό κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο, 15 gr. φύλλα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕύκολος τρόπος να φτιάξετε πεντανόστιμο ζελέ, με όποια γεύση θέλετε. Εγώ το έφτιαξα με χυμό πορτοκάλι. Τι χρειαζόμαστε: 600 γρ. φρεσκοστιμμένο χυμό πορτοκάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠανεύκολο, νόστιμο και δροσερό! Ότι πρέπει για καύσωνες μίνι και μάξι!!! Τι χρειαζόμαστε: Ζελέ ρόδι 3 κ.γ. ζελατίνη 80 ml. κρύο νερό 480 ml. χυμό ρόδι (χωρίς[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔροσερό ζελέ με έντονη γεύση μήλου, ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι! Τι χρειαζόμαστε: 4 μήλα κόκκινα 4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 1 κουταλιά χυμό λεμονιού 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα πολύ ωραίο καλοκαιρινό ζελεδάκι!! Αλλά όχι έτοιμο του εμπορίου, με φρέσκιες φράουλες! Τι χρειαζόμαστε: 700 γρ. φράουλες πλυμένες και καθαρισμένες 80 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓιατί να αγοράζουμε έτοιμο ζελέ σε σκόνη όταν μπορούμε να το κάνουμε σε χρόνο dt στο σπίτι μας?..και χωρίς τα έξτρα συντηρητικά που πάνε πακέτο με το πακέτο!!![...]
Πηγή: evitheusualsuspect.blogspot.gr