Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Τόσο εύκολη και νόστιμη σοκολατένια συνταγή! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Κρέμες- Παγωτά Γλυκά ψυγείου Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Συνταγές[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΠΑΝεύκολο ζελέ, με γάλα, σιρόπι της αρεσκείας σας και κακάο!! Τι χρειαζόμαστε: 1 φακελάκι 10 γρ. σκόνη ζελατίνη 2 1/3 φλ. γάλα 3 κ.σ. κακάο 3 κ.σ. καστανή[...]
Πηγή: cookpad.com/gr200 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 50% - 55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 500 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 40 γρ. ζάχαρη 15 γρ. φύλλα ζελατίνης (3 των 5 γρ. ή[...]
Πηγή: gastronomos.grTo γλυκάκι μας σήμερα είναι ιδανικό για όσους προσέχουν την διατροφή τους, αποφεύγοντας την πολλή ζάχαρη και τα πολλά λιπαρά. Δεν έχει καθόλου ζάχαρη, αλλά[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο ανακαλύψαμε στο BBC και μας ενθουσίασε η ιδέα του να χρησιμοποιείς κρασί στο ζελέ για να φτιάξεις ένα απλό αλλά τόσο εορταστικό και παράλληλα ελαφρύ γλυκό![...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΠροετοιμασία: 15΄ - 20΄, Αναμονή: 2 - 3 ώρες Υλικά (για 6 - 8 άτομα): 200 γρ. κουβερτούρα 55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 500 γρ. γάλα 40[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΓεια σας φίλες μου!!! Γύρισα αλλά το μετάνιωσα ΤΙ ΖΕΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ απαπααα!!! Και είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού!!! Με τέτοια ζέστη όταν θέλεις κάτι[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΕΛΕ ΦΡΟΥΤΩΝ Μαλακώνουμε το φύλλο ζελατίνης σε κρύο νερό. Ζεσταίνουμε τα 50 γρ. από τα πολτοποιημένα λίτσι. Πριν πάρει βράση αποσύρουμε και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕίναι ένα παραδοσιακό γλυκάκι της σιτσιλιάνικης κουζίνας, με αμιγώς μεσογειακή γεύση. Φτιάχνεται όπως και το ζελέ καρπουζιού , που μου θυμίζει τη μουσταλευριά[...]
Πηγή: bostanistas.gr15 γρ. ζελατίνες 110 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη 560 γρ. νερό 250 γρ. κουβερτούρα σοκολάτα, ψιλοκομμένη Για την κρέμα anglaise 200 γρ. γάλα 3,5% λιπαρά 200 γρ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΔιάφανο ζελέ για επικάλυψη προϊόντων ζαχαροπλαστικής. Είναι ένα ζελέ ουδέτερο σε γεύση, και το χρησιμοποιούμε για να επικαλύπτουμε ιδιαιτέρως φρέσκα φρούτα για[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr