Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
Φτιάχνουμε ένα από τα ακόλουθα, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας : Ζελέ ροδάκινου : 40 ml νερό, 40 gr. ζάχαρη, 1 μικρό κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο, 15 gr. φύλλα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 μπανάνα (περίπου 100 γρ. καθαρό βάρος) χυμός από 1 λεμόνι 2 μήλα μεσαίου μεγέθους 100 γρ. μέλι 200 γρ. φρέσκος χυμός πορτοκαλιού 15 γρ. ζελατίνη σε φύλλα (3[...]
Πηγή: gastronomos.grΖΕΛΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΤΣΙΛΙΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ (GELO DI ARANCIA) Δεν είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσουμε για τα ζελέ της παραδοσιακής σιτσιλιάνικης κουζίνας.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο ανακαλύψαμε στο BBC και μας ενθουσίασε η ιδέα του να χρησιμοποιείς κρασί στο ζελέ για να φτιάξεις ένα απλό αλλά τόσο εορταστικό και παράλληλα ελαφρύ γλυκό![...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΚαλημέρα σας! Καλή σας εβδομάδα!!! Πάει κι ο Αύγουστος ή ...σχεδόν!!!Ελπίζω να περάσατε καλά και όσοι επιστρέψατε στη βάση σας (όπως εγώ) να είστε φουλ από[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα!!! Να έχετε μιαν ήρεμη και νόστιμη εβδομάδα!!! Να σας γλυκάνω αποφάσισα σήμερα με μια παραδοσιακά ελληνική γλύκα... μια γλύκα που είναι όλο άρωμα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grTo γλυκάκι μας σήμερα είναι ιδανικό για όσους προσέχουν την διατροφή τους, αποφεύγοντας την πολλή ζάχαρη και τα πολλά λιπαρά. Δεν έχει καθόλου ζάχαρη, αλλά[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr600 γρ. νερό 1 κουτ. σούπας φύλλα τσαγιού, κατά προτίμηση με άρωμα γιασεμιού 80 γρ. ζάχαρη 15 γρ. φύλλα ζελατίνης (3 φύλλα των 5 γρ. ή περισσότερα μικρότερου[...]
Πηγή: gastronomos.grΤη μέρα που πήρα στα χέρια μου το μούστο, μου ήρθαν μερικές ιδέες για να αξιοποιήσω ένα μέρος του. Μία από αυτές, ήταν να φτιάξω ζελέ.Αν η πρώτη σας σκέψη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠανεύκολο, νόστιμο και δροσερό! Ότι πρέπει για καύσωνες μίνι και μάξι!!! Τι χρειαζόμαστε: Ζελέ ρόδι 3 κ.γ. ζελατίνη 80 ml. κρύο νερό 480 ml. χυμό ρόδι (χωρίς[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 4-6 άτομα 2 ποτήρια νερού χυμό λεμόνι 1 ποτήρι νερό 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό πορτοκάλι 5 φύλλα ζελατίνης σε σκόνη Εκτέλεση[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 4-6 άτομα 2 ποτήρια νερού χυμό πορτοκαλιού 1 ποτήρι νερό 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό λεμονιού 5 φύλλα ζελατίνης σε σκόνη[...]
Πηγή: sidagi.grΤο γλυκό μας σήμερα είναι ίσως το πιο εύκολο και το πιο δροσερό καλοκαιρινό γλυκάκι! Όλες πιστεύω το έχετε φτιάξει και ξαναφτιάξει, εγώ τουλάχιστον κάθε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΦτιάχνουμε ένα από τα ακόλουθα, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας : Ζελέ ροδάκινου : 40 ml νερό, 40 gr. ζάχαρη, 1 μικρό κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο, 15 gr. φύλλα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό κονσερβοποιημένα Ελληνικά ροδάκινα στο σιρόπι 6 φύλλα (30 γραμ. συνολικά) ζελατίνη 2 φλιτζάνια νερό 2 φλιτζάνια κρασί μοσχοστάφυλο Σάμου λεμόνι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈνα νηστίσιμο γλύκισμα πολύ ελαφρύ και δροσερό …με 2 γεύσεις που δένουν άψογα! Τα υλικά 1 φάκελο ζελέ μπανάνα 2 μπανάνες 150 gr. κουβερτούρα Εκτέλεση[...]
Πηγή: funkycook.grΠΑΝεύκολο ζελέ, με γάλα, σιρόπι της αρεσκείας σας και κακάο!! Τι χρειαζόμαστε: 1 φακελάκι 10 γρ. σκόνη ζελατίνη 2 1/3 φλ. γάλα 3 κ.σ. κακάο 3 κ.σ. καστανή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΖΕΛΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΤΣΙΛΙΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ (GELO DI ARANCIA) Δεν είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσουμε για τα ζελέ της παραδοσιακής σιτσιλιάνικης κουζίνας.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr