Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
1 κιλό κονσερβοποιημένα Ελληνικά ροδάκινα στο σιρόπι 6 φύλλα (30 γραμ. συνολικά) ζελατίνη 2 φλιτζάνια νερό 2 φλιτζάνια κρασί μοσχοστάφυλο Σάμου λεμόνι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤη μέρα που πήρα στα χέρια μου το μούστο, μου ήρθαν μερικές ιδέες για να αξιοποιήσω ένα μέρος του. Μία από αυτές, ήταν να φτιάξω ζελέ.Αν η πρώτη σας σκέψη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈνα ζελέ με ασυνήθιστα έντονο άρωμα ντομάτας συνδυάζεται με μια φλογάτη «κοπανιστή» φτιαγμένη με μανούρι. Η παράδοση σε fun εκδοχή. Υλικά Ζελέ από[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 μπανάνα (περίπου 100 γρ. καθαρό βάρος) χυμός από 1 λεμόνι 2 μήλα μεσαίου μεγέθους 100 γρ. μέλι 200 γρ. φρέσκος χυμός πορτοκαλιού 15 γρ. ζελατίνη σε φύλλα (3[...]
Πηγή: gastronomos.grΤο ανακαλύψαμε στο BBC και μας ενθουσίασε η ιδέα του να χρησιμοποιείς κρασί στο ζελέ για να φτιάξεις ένα απλό αλλά τόσο εορταστικό και παράλληλα ελαφρύ γλυκό![...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com