Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Φτιάχνουμε ένα από τα ακόλουθα, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας : Ζελέ ροδάκινου : 40 ml νερό, 40 gr. ζάχαρη, 1 μικρό κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο, 15 gr. φύλλα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο γλυκό μας σήμερα είναι ίσως το πιο εύκολο και το πιο δροσερό καλοκαιρινό γλυκάκι! Όλες πιστεύω το έχετε φτιάξει και ξαναφτιάξει, εγώ τουλάχιστον κάθε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΦτιάχνουμε ένα από τα ακόλουθα, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας : Ζελέ ροδάκινου : 40 ml νερό, 40 gr. ζάχαρη, 1 μικρό κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο, 15 gr. φύλλα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΖΕΛΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΤΣΙΛΙΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ (GELO DI ARANCIA) Δεν είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσουμε για τα ζελέ της παραδοσιακής σιτσιλιάνικης κουζίνας.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το μείγμα της σαμπάνιας 500 γρ. σαμπάνια 130 γρ. ζάχαρη 300 γρ. καρπούζι (σε λεπτές φέτες) 250 γρ. φράουλες (σε λεπτές φέτες) 250 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά 200 ml χυμό κομπόστας ανανά 200 ml χυμό κομπόστας ροδάκινο 100 ml νερό 4 φύλλα ζελατίνης 1 φακελάκι έτοιμο ζελέ φράουλας 200 ml νερό βραστό 250 ml[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο φρουί ζελέ με φρέσκα φρούτα, όπως το λέγαμε παλιά, είναι από τα πιο εύκολα, γρήγορα, αλλά και πολύ δροσερά, καλοκαιρινά γλυκάκια. Επειδή μάλιστα δεν έχει[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕίναι ένα παραδοσιακό γλυκάκι της σιτσιλιάνικης κουζίνας, με αμιγώς μεσογειακή γεύση. Φτιάχνεται όπως και το ζελέ καρπουζιού , που μου θυμίζει τη μουσταλευριά[...]
Πηγή: bostanistas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΖΕΛΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΤΣΙΛΙΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ (GELO DI ARANCIA) Δεν είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσουμε για τα ζελέ της παραδοσιακής σιτσιλιάνικης κουζίνας.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr