Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
Υλικά: 1 ποτήρι λάδι (παρά κάτι) 2 ποτήρια σιμιγδάλι χονδρό 2,5 ποτήρια ζάχαρη & 1/2 ποτήρι μέλι 4 ποτήρια νερό 1 ξύλο κανέλλας σταφίδες, κουκουνάρια,[...]
Πηγή: greekmasa.grΥΛΙΚΑ Για το σιρόπι 2 ποτήρια ζάχαρη 4 ποτήρια νερό ½ ποτήρι μέλι Ξύσμα & φλούδα πορτοκαλιού Λίγη κανέλα σκόνη Για τον χαλβά 1 ποτήρι[...]
Πηγή: megatv.com/cook3 φλυτζάνια σουσάμι αλεσμένο 8 κουταλιές ταχίνι 6 κουταλιές μέλι 2 κουταλιές εκχύλισμα βανίλιας 3 κουταλιές κακάο Οδηγίες Ανακατεύουμε σε ένα βαθύ σκεύος καλά[...]
Πηγή: cookpad.com/gr3 και 1/2 ποτ. νερό 4 κ.σ. στέβια (να αντιστοιχεί σε 1 ποτήρι ζάχαρη) 1 ποτ. σιμιγδάλι χοντρό 1 πρέζα μαστίχα 2 γεμάτες χούφτες σταφιδάκια 2 γεμάτες χούφτες[...]
Πηγή: cookpad.com/grNikos Stella Gramozis Χαλβας με καρυδια κ πορτοκάλι. ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ: 3 ποτηρια ζάχαρη 4 ποτηρια νερο 2 stick κανελας 1 βανιλια Φετες απο ενα πορτοκάλι[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΥλικά 350 γρ. κουβερτούρα, σε κομματάκια 1 κ.σ. μέλι 50 γρ. 120 γρ. ταχίνι 2 κ.σ. κακάο 15 γρ. 400 γρ. χαλβά βανίλια, σε κομματάκια [κρατάτε λίγο στην άκρη][...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΟ χαλβάς είναι ένα κλασικό σπιτικό, γρήγορο και εύκολο γλυκό για όλες τις ώρες και ιδιαίτερα αγαπητό την περίοδο της νηστείας. ΥΛΙΚΑ 1 κούπα ελαιόλαδο 1½[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr26/6/15 Γλύκισμα βρώμης με χαλβά στο φούρνο για να το φάτε για πρωινό ή για να έχετε ένα υγιεινό επιδόρπιο, προσθέτοντας δίπλα και μια μπάλα παγωτό. Συστατικά[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά 1 πακέτο φύλλο κρούστας 2-3 μήλα κομμένα σε πολύ μικρά καρέ 150γρ. φουντουκιού 150γρ. σταφίδες ξανθές μουλιασμένες σε μια κούπα κρασί γλυκό 1κ.γλ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΟι νιφάδες βρώμης, το άρωμα από λεμόνι, μέλι και κανέλλα συνθέτουν την πιο... βρώμικη συνταγή! Τι χρειαζόμαστε: ½ του ποτηριού λάδι 2 ποτήρια νιφάδες βρώμης[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνας αρωματικός σιμιγδαλένιος χαλβάς τόσο επίκαιρος λόγω νηστείας, όσο και ιδιαίτερος, λόγω της προσθήκης του μελιού.Το μέλι χαρίζει στον χαλβά μια πιο soft[...]
Πηγή: kitchenstori.esΚαλή Σαρακοστή! Όσοι έχουν ζήσει στη Θεσσαλονίκη, γνωρίζουν το νηστίσιμο επιδόρπιο που σερβίρεται μετά το φαγητό σε πολλά μαγαζιά εστίασης. Μάλιστα θεωρείται[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr3/4 φλυτζανιού καλαμποκέλαιο 1 φλυτζάνι σιμιγδάλι χοντρό 1 φλυτζάνι σιμιγδάλι ψιλό 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι (για να ΄πιεί΄ το λάδι) 2 φλυτζάνια ζάχαρη 1/2[...]
Πηγή: cooktherapy.grPathfinder Food - WebTV series. Σειρά επεισοδίων για την ιστορία των γεύσεων και των τροφών. Χαλβάς: Η ίδια η λέξη προέρχεται από την αραβική ρίζα hulw, που[...]
Την συνταγή συτή την είδα από την εκπομπή του κου Μαμαλάκη. Γίνεται πάρα πολύ γρήγορα μιας και την ζάχαρη την ριχνουμε απευθείασ στην κατσαρόλα και δεν κάνουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕπιδόρπιο της στιγμής με απίθανες γεύσεις!!! Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ στραγγιστό γιαούρτι με 2% λιπαρά 1 κομμάτι χαλβά βανίλια ½ μήλο 2 κουταλιές καρυδόψιχα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι ένας διαφορετικός χαλβάς. Δεν έχει την κλασική υφή και γεύση. Τι χρειαζόμαστε: 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη 230 γρ. βούτυρο 2 φλ. τσαγιού νερό 8 κ.σ. σιμιγδάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 1/4 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 2 φλυτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χοντρό 150-200 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα 2 φλυτζάνια τσαγιού ζάχαρη 8 φλυτζάνια νερό 1 φλυτζάνι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr