Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Τα κουλούρια του Πάσχα, αλλά και τα νηστίσιμα μπισκότα όλων των ειδών είχαν την τιμητική τους όλο το προηγούμενο διάστημα, εμένα όμως μου ήρθε επιθυμία για[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΔΙΧΡΩΜΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΠΙΡΑΛ Νόστιμα μπισκοτάκια φτιαγμένα με τριφτή ζυμη "φρόλλα", που λιώνει στο στόμα. Κλασσικό σχέδιο σπιράλ με συνδυασμό δύο γεύσεων, μανταρίνι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grπηγή φώτο και συνταγής εδώ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΑΝ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ!!! Υλικά 150 γρ βούτυρο 100 γρ βούτυρο 50 γρ ζάχαρη άχνη 2 κρόκους αυγών 1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΜΠΙΣΚΟΤΟ ΓΙΑ ΡΟΛΟ Πριν χρόνια έφτιαχνα πολύ συχνά ρολό παντεσπάνι γεμιστό με μαρμελάδα ή νουτέλλα. Είχε γίνει το αγαπημένο γλυκό της οικογένειας και ο πατέρας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά 3 φλιτζάνι αλεύρι 3/4 κουταλάκι του γλυκού Baking Powder 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 φλιτζάνι μαλακωμένο βούτυρο 1 φλιτζάνι ζάχαρη 1 αυγό 1 κουταλιά[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΜΠΙΣΚΟΤΟ ΓΙΑ ΡΟΛΟ Πριν χρόνια έφτιαχνα πολύ συχνά ρολό παντεσπάνι γεμιστό με μαρμελάδα ή νουτέλλα. Είχε γίνει το αγαπημένο γλυκό της οικογένειας και ο πατέρας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑφράτα, τραγανά, νόστιμα, όχι πολύ γλυκά αλλά αρκετά μεθυσμένα! Με αλεύρι καλαμποκιού που κάνει την υφή τους μπισκοτένια, πετιμέζι για γεύση και χρώμα και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr200 γραμμάρια αλεύρι ολικής άλεσης 100 γραμμάρια αλεύρι μαλακό 100 γραμμάρια αλεύρι καλαμποκιού 1 κούπα λάδι 1 κούπα κρασί άσπρο ή ροζέ 0.5 κουταλάκι σόδα 20[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά - 120 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου - 180 γρ. ζάχαρη - 2 αυγά - Ξύσμα από 2 πορτοκάλια ακέρωτα - 180 γρ. αλεύρι καλαμποκιού - 65 γρ. κορν φλάουρ[...]
Πηγή: lovecook.grΝΑΣΚΟΝΤΊΝΙ, ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΑΡΔΙΑ Τα nascondini (νασκοντίνι) είναι τραγανά μπισκότα με γέμιση κακάο, πολύ αγαπημένα στην Ιταλία. Τα αυθεντικά, ανήκουν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr