Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Μπήκαμε στην εβδομάδα της Τυρινής που κορυφώνεται την Κυριακή της Τυρινής, με τα γαλακτοκομικά να έχουν την τιμητική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜαλακή και αφράτη ζύμη που θυμίζει τα κλασικά βουτυρένια βουτήματα από τον Στέλιο Παρλιάρο. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : Για 12 τεμ. Απαιτούμενος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜια συνταγή από το Στέλιο Παρλιάρο!! Μπισκότα με άρωμα από τσάι του βουνού!! Τι χρειαζόμαστε: Για τη μαρέγκα: 50 γρ. ζάχαρη 2 ασπράδια αυγών Για τα μπισκότα:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜπισκότα σαμπλέ με μαρμελάδα Υπέροχα βουτυράτα μπισκοτάκια που λιώνουν στο στόμα, με μια λεπτή γέμιση από φρουτένια μαρμελάδα.. Μια συνταγή πολύ απλή αλλά[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΤο γνωστό μας πλέον σαλάμι -μωσαϊκό χωρίς αυγά!! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Διάφορα Γλυκά ψυγείου Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Όλες οι[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥλικά (Μερίδες: 6) Μπισκότο της Ρενς 190 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική, 3 κρόκοι αβγών, 3 ασπράδια αβγών, 3-4 σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής, 125 γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.com250 γραμμάρια βούτυρο 250 γραμμάρια καστανή ζάχαρη 75 γραμμάρια λευκή ζάχαρη 1 αυγό 1 πρέζα αλάτι 2 κουταλιές γάλα 500 γραμμάρια αλεύρι 0.5 κουταλάκι κανέλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜαλακή και αφράτη ζύμη που θυμίζει τα κλασικά βουτυρένια βουτήματα από τον Στέλιο Παρλιάρο. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : Για 12 τεμ. Απαιτούμενος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ Σε ένα μπολ βάζουμε το μέλι και το ταχίνι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα αμύγδαλα σε σκόνη, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 2013 ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ & ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Επανέρχομαι μετά[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ Χτυπάμε ελαφρά το βούτυρο με τη ζάχαρη στον κάδο του μίξερ με το φτερό. Προσθέτουμε τη σκόνη φουντουκιού, το αλεύρι, το ροδόνερο και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ και τα ζυμώνουμε πολύ καλά με το φτερό (η ζύμη είναι αρκετά σφιχτή, μην σας προβληματίσει). Αφήνουμε τη ζύμη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση: Στο μίξερ ζυμώνουμε όλα τα υλικά εκτός από τις ελιές και όταν αποκτήσουμε ένα ζυμάρι προσθέτουμε τις ελιές.Ανοίγουμε λεπτό φύλλο κόβουμε τετράγωνα [...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ: Τεμαχίζουμε σε μικρά κομμάτια το παγωμένο βούτυρο και το αδειάζουμε μαζί με την ζάχαρη άχνη, το μπέικιν πάουντερ, το αλεύρι και το αυγό[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το μέλι και τη ζάχαρη και τοποθετούμε στη φωτιά να ζεσταθούν, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη, το νερό, την κανέλα, το ξύσμα πορτοκαλιού και την τοποθετούμε στη φωτιά. Αφήνουμε να[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥΛΙΚΑ 250 γρ. βούτυρο 250 γρ. καστανή ζάχαρη 75 γρ. λευκή ζάχαρη 1 αυγό 1 πρέζα αλάτι 2 κουταλιές (20 γρ) γάλα 500 γρ. αλεύρι 1/2 κουταλάκι κανέλα [...]
Πηγή: megatv.com/cookΑυτές τις μέρες έχω πολλά και διάφορα τρεχάματα! Και βοήθεια σε συγγενείς και φίλους με τα φορολογικά και προετοιμασία για τη βάφτιση του μικρανιψιού μας που[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr