Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 2013 ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ & ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Επανέρχομαι μετά[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΜαλακή και αφράτη ζύμη που θυμίζει τα κλασικά βουτυρένια βουτήματα από τον Στέλιο Παρλιάρο. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : Για 12 τεμ. Απαιτούμενος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ: Φτιάχνουμε μία κρεμ ανγκλέζ. Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα και τα 300 γραμμάρια κρέμα γάλακτος. Σε ένα μπωλ ρίχνουμε τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑυτές τις μέρες έχω πολλά και διάφορα τρεχάματα! Και βοήθεια σε συγγενείς και φίλους με τα φορολογικά και προετοιμασία για τη βάφτιση του μικρανιψιού μας που[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΜπισκότα σαμπλέ με μαρμελάδα Υπέροχα βουτυράτα μπισκοτάκια που λιώνουν στο στόμα, με μια λεπτή γέμιση από φρουτένια μαρμελάδα.. Μια συνταγή πολύ απλή αλλά[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΥλικά (Μερίδες: 6) Μπισκότο της Ρενς 190 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική, 3 κρόκοι αβγών, 3 ασπράδια αβγών, 3-4 σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής, 125 γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.com250 γραμμάρια βούτυρο 250 γραμμάρια καστανή ζάχαρη 75 γραμμάρια λευκή ζάχαρη 1 αυγό 1 πρέζα αλάτι 2 κουταλιές γάλα 500 γραμμάρια αλεύρι 0.5 κουταλάκι κανέλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜαλακή και αφράτη ζύμη που θυμίζει τα κλασικά βουτυρένια βουτήματα από τον Στέλιο Παρλιάρο. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : Για 12 τεμ. Απαιτούμενος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ Σε ένα μπολ βάζουμε το μέλι και το ταχίνι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα αμύγδαλα σε σκόνη, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥΛΙΚΑ 250 γρ. βούτυρο 250 γρ. καστανή ζάχαρη 75 γρ. λευκή ζάχαρη 1 αυγό 1 πρέζα αλάτι 2 κουταλιές (20 γρ) γάλα 500 γρ. αλεύρι 1/2 κουταλάκι κανέλα [...]
Πηγή: megatv.com/cookΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ Χτυπάμε ελαφρά το βούτυρο με τη ζάχαρη στον κάδο του μίξερ με το φτερό. Προσθέτουμε τη σκόνη φουντουκιού, το αλεύρι, το ροδόνερο και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ και τα ζυμώνουμε πολύ καλά με το φτερό (η ζύμη είναι αρκετά σφιχτή, μην σας προβληματίσει). Αφήνουμε τη ζύμη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση: Στο μίξερ ζυμώνουμε όλα τα υλικά εκτός από τις ελιές και όταν αποκτήσουμε ένα ζυμάρι προσθέτουμε τις ελιές.Ανοίγουμε λεπτό φύλλο κόβουμε τετράγωνα [...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ: Τεμαχίζουμε σε μικρά κομμάτια το παγωμένο βούτυρο και το αδειάζουμε μαζί με την ζάχαρη άχνη, το μπέικιν πάουντερ, το αλεύρι και το αυγό[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το μέλι και τη ζάχαρη και τοποθετούμε στη φωτιά να ζεσταθούν, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη, το νερό, την κανέλα, το ξύσμα πορτοκαλιού και την τοποθετούμε στη φωτιά. Αφήνουμε να[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΛΙΕΣ Μαλακώνουμε το βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων. Προσθέτουμε την άχνη και τα ασπράδια αυγών (όχι σε μαρέγκα) και ανακατεύουμε.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚόβουμε το βούτυρο σε κομμάτια και το βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων. Σπάμε τα μπισκότα και χοντροκόβουμε τα αμύγδαλα. Όταν το βούτυρο ζεσταθεί καλά, το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr