Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Για το μπισκότο ΜΙΓΜΑ Α 75 ΓΡ. Μαργαρίνη 150 ΓΡ. Ζάχαρη κρυσταλική 1 Δόση βανίλια σκόνη ΜΙΓΜΑ Β 140 ΓΡ. Κρασί λευκό 125 ΓΡ. Λάδι (ηλιέλαιο) ΜΙΓΜΑ Γ 500 ΓΡ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια το μπισκότο ΜΙΓΜΑ Α 75 ΓΡ. Μαργαρίνη 150 ΓΡ. Ζάχαρη κρυσταλική 1 Δόση βανίλια σκόνη ΜΙΓΜΑ Β 140 ΓΡ. Κρασί λευκό 125 ΓΡ. Λάδι (ηλιέλαιο) ΜΙΓΜΑ Γ 500 ΓΡ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΞέρω. Είμαι Ιούδας Ισκαριώτης. Υποσχέθηκα συνταγές διαίτης και αντί αυτού δίνω κάποιες που θα σας στείλουν καρφί στα μποντιλαιν. Η για διπλό μπαι πας. Πως[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΥλικά : 6 κρόκοι αβγών 125 γρ. ξανθιά ζάχαρη 350 γρ. κρέμα γάλακτος 35% χυμός 1 πορτοκαλιού ξύσμα ενός πορτοκαλιού ζεματισμένο 4 φέτες πορτοκαλιού 4 φύλλα[...]
Πηγή: yumyum.gr11/4/15 Τάρτα πορτοκαλιού με γιαούρτι σε βάση δημητριακών για να σερβίρουμε στο τραπέζι του Πάσχα. Δροσερό και ανάλαφρο. Με τη συγκεκριμένη βάση έχουμε μια[...]
Πηγή: zannetcooks.comΕκτέλεση για τη γέμιση: Ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη και το ξύσμα πορτοκαλιού. Προσθέτουμε τα αυγά και το λικέρ και ανακατεύουμε. Αφήνουμε για[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr