Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
ΠΑΒΛΟΒΑ Χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών μαζί με την κοινή ζάχαρη σε μαρέγκα σε μεσαία ταχύτητα. Δηλαδή αν το μίξερ έχει 10 ταχύτητες, εμείς επιλέγουμε την 5η.[...]
H απαλή γεύση της καθώς εξατμίζεται στο στόμα σε κάνει να νιώθεις συναισθήματα που δεν θα έπρεπε για ένα απλό γλυκό! Αυτή είναι η πάβλοβα και στη[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά 50 γραμμ. ασπράδι αυγού 100 γραμμ. ζάχαρη ξύσμα λεμονιού 1 πρέζα αλάτι σαντιγύ (μπορείτε να την προμηθευτείτε από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς σας)[...]
Πηγή: mamapeinao.grΥλικά: 4 ασπράδια αυγών, σε θερμοκρασία δωματίου Ελάχιστο αλάτι 250 γρ. ζάχαρη 2 κ.γ. κορν φλάουερ 1 κ.σ. άσπρο ξίδι Μερικές σταγόνες υγρή βανίλια 300 γρ.[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥΛΙΚΑ για τη μαρέγκα: 150 γρ. ασπράδια αυγών 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 150 γρ. άχνη ζάχαρη ΥΛΙΚΑ για το γλυκό: 1 κιλό πορτοκάλια καθαρισμένα μισό κιλό[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά: Για 4-6 άτομα Για την Πάβλοβα 3 μεγάλα ασπράδια αυγών ή 6 ασπράδια από μικρά αυγά σε θερμοκρασία δωματίου για την μαρέγκα 3/4 κούπας ζάχαρη 2[...]
Πηγή: sidagi.grΈνα άκρως καλοκαιρινό γλυκό με φρέσκα φρούτα που φτιάχνεται τελευταία στιγμή φτάνει να έχετε ετοιμάσει από πριν τις μαρέγκες που αν και χρονοβόρες είναι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈνα άκρως καλοκαιρινό γλυκό με φρέσκα φρούτα που φτιάχνεται τελευταία στιγμή φτάνει να έχετε ετοιμάσει από πριν τις μαρέγκες που αν και χρονοβόρες είναι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈνα υπέροχο επιδόρπιο που πήρε το όνομά του από τη διάσημη Ρωσίδα μπαλαρίνα Άννα Πάβλοβα, αφού φτιάχτηκε ειδικά γι’ αυτήν σε μία από τις περιοδείες της στην[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕίναι ένα γλυκό από την Αυστραλία, εύκολο και πολύ νόστιμο Υλικά 6 ασπράδια αυγών 1 ποτήρι ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 1 κουταλιά της σούπας corn flour 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: greekmasa.gr