Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Τα Lingonberries είναι εγγενές φυτό σε μορφή θάμνου της Σκανδιναβίας με βρώσιμους, κατακόκκινους, μικρούς καρπούς και έχουν μια μακρυά ιστορία στη σκανδιναβική[...]
Πηγή: kitchenstori.esΕπίσημη ονομασία: Charlotte aux poires et au chocolat. Γλυκό με μους αχλάδι και μους σοκολάτα. Κλασσική συνταγή με αξεπέραστη γεύση. Τι χρειαζόμαστε: 50[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜους σοκολάτας! Τι χρειαζόμαστε: 2 φακελάκια ζελατίνη σκόνη 1 φλ. νερό 8 κουταλιές ζάχαρη 7 κουταλιές άγλυκη σκόνη κακάο 1 φλ. γάλα 2 βανίλιες 1 κουταλιά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ Κλαίρη μας στέλνει αρωματική συνταγή για μους μέντας. Υλικά Φάση Α: 3 κροκάδια 100 γρ.ζάχαρη 150 γρ.λικέρ μέντα Ζεσταίνω ελαφρά το μείγμα (ΟΧΙ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ) 100[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΚαλημερούδια!! Εργασία τέλος.. αναμένουμε την μούτζα τώρα. Kαιρός λοιπόν να αφοσιωθούμε σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλά τουλάχιστον. Η που νομίζουμε πως[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr250 γρ. ανθότυρο 1 φύλλο ζελατίνας (5 γρ.) 250 γρ. κρέμα γάλακτος (χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή) 40 γρ. ζάχαρη άχνη 50 γρ. αλεύρι 50 γρ. ζάχαρη μαύρη 40 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ. φράουλες 150 γρ. ζάχαρη 4 φύλλα ζελατίνης 500 γρ. κρέμα γάλακτος 35% Λιπαρά Οδηγίες Βάζουμε τις ζελατίνες σε κρύο νερό να μαλακώσουν. Πολτοποιούμε τις[...]
Πηγή: cookpad.com/gr