Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Εύκολο και νόστιμο σπιτικό ψωμί. Γίνεται με αλεύρι επεξεργασμένο χωρίς γλουτένη, αλλά και με το συνηθισμένο αλεύρι. Δοκιμάστε και το αλεύρι με λιγότερη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα, καλή βδομάδα σε όλους με ένα εξαιρετικό, ιδιαίτερο σε γεύση, μοσχομυρωδάτο ζεστό σπιτικό ψωμάκι! Υλικά για 10-12 ψωμάκια: 250 γρ αλεύρι ολικής 150[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΑπέκτησα αρτοπαρασκευαστή εδώ και 4-5 χρόνια. Λάθος. Πάνε ήδη 7 περίπου χρόνια. Νόμιζα πως ήταν λιγότερο! Ήταν ένας φτηνός αρτοπαρασκευαστής από τη γνωστή[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΕγώ χατίρια δεν χαλάω κι ιδιαίτερα σε νέους. Η φίλη της κόρης μου η Δ. της είπε μια μέρα ότι θα ήθελε να δοκιμάσει ένα ψωμί σίκαλης βρώμης με ηλιόσπορους.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚαλημέρα και Χρόνια Πολλά!!! Για σήμερα σας έχω σπιτικό ψωμάκι σκέτη απόλαυση με τραγανή κόρα και αφράτη, ζουμερή ψίχα!!!Υλικά: 250 γρ αλεύρι ολικής250 γρ[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΤα φιστίκια Αιγίνης, εκτός του ότι είναι απολαυστικά, μπορούν ταυτόχρονα να μειώσουν τον κίνδυνο για καρδιακά προβλήματα, αφού έρευνα που έγινε στην[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΗ παρασκευή ψωμιού ήταν από τους πρώτους πειραματισμούς στο κουζινικό μου εργαστήριο, καθώς το ψωμί αποτελούσε και αποτελεί βασικό κομμάτι της διατροφής μας.[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΣημαντική προϋπόθεση για το καλύτερο ψωμί είναι το προζύμι, το οποίο απαιτεί χρόνο και μια κάποια διαδικασία. Γι’ αυτό, βέβαια, υπάρχει η μαγική μαγιά! Για το[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤα τελευταία χρόνια έχει επανέλθει στο προσκήνιο το αλεύρι Ζέας και τα υποπροϊόντα του. Έχω λάβει κατά καιρούς διάφορα μηνύματα όπου μου ζητάτε[...]
Πηγή: misshealthyliving.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑφού μάθαμε να κάνουμε προζύμι , ήρθε η ώρα να κάνουμε και ψωμί με το προζύμι μας. Τη μέρα που θα ξεκινήσετε να φτιάξετε ψωμί ζυμωτό με προζύμι, θα πρέπει να[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr16 Οκτωβρίου είναι η παγκόσμια ημέρα ψωμιού και παρόλο που όπως έχω ξαναπεί δεν είναι υπέρ του εορτασμού τέτοιων ημερών (διότι τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr