Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
30ml καναδέζικο ουίσκι 20ml Vermouth dry 1 δόση Angostura ελιές φλούδα λεμόνι Χτυπάμε δυνατά τα υλικά στο σέικερ με πάγο,μεταφέρουμε σε ποτήρι του κοκτέιλ ή[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ εποχή ανήκει δικαιωματικά στις αγκινάρες και στους bostanistas τo αποδεικνύουμε περίτρανα: Kαι πώς δεν τις μαγειρέψαμε! Σε μυρωδάτη μαρινάτα , σκορδάτες[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα πρόσθετα τροφίμων είναι φυσικές ή συνθετικές ουσίες, που προστίθενται σκόπιμα στα τρόφιμα για να εκτελέσουν ορισμένες τεχνολογικές λειτουργίες. Η προσθήκη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί με τις φίλες απο τους Quanti Modi di Fare[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί με τις φίλες απο τους Quanti Modi di Fare[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί με τις φίλες απο τους Quanti Modi di Fare[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΔιπλή χαρά, νομίζω, έχουν τα καλοκαιρινά τραπέζια. Πρώτα πρώτα τα χρώματα: όλα ευφορικά και αισιόδοξα, ντομάτες στην καλύτερη ώρα τους, κολοκυθάκια[...]
Πηγή: bostanistas.grFood States in ''Gastronomy days'' Το Food States βρέθηκε στις 24 Μαΐου στο μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα στις «Μέρες Γαστρονομίας». Μια συνάντηση για[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.gr«Το κλαδάκι που θα μοσχεύεται στο δέντρο για να γίνει κουμκουάτ πρέπει να βρίσκεται στο χέρι μιας όμορφης κόρης καθώς ένας άντρας θα της κάνει[...]
Πηγή: bostanistas.grΚροστίνι σε 4 εκδοχές Τατατα τα!!! (Όχι, δεν έπαθα εγκεφαλικό. Απλώς κάνω τα απαραίτητα ηχητικά εφέ, διότι ετοιμάζομαι να πω κάτι βαρύγδουπο.) Τατατα τα,[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.gr30ml ζιν 45ml Vermouth bianco ελιές Ανακατεύουμε σε απλό ποτήρι το τζιν και το βερμούτ. Σερβίρουμε με ελιές σε ποτήρι του κοκτέιλ. | Περισσότερα...[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜαστίχα, ταμπάσκο, μαύρο πιπέρι, ντομάτα και λίγο lime θα κάνουν ένα απολαυστικό cocktail που εμπνεύστηκε ο Δημήτρης Γρηγοράκης για αυτό το[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑλλιώς είχα στο νου μου να είναι τούτη η ανάρτηση. Πιο περιγραφική της διαδικασίας και του τρόπου παρασκευής του κορυφαίου τοπικού μας ποτού. Επιφυλάσσομαι ,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά (2-4 μερίδες) : 300 γρ. βρασμένη ψίχα καβουριού 2 κίτρινα ώριμα γκρέιπφρουτ 200 γρ. μαγιονέζα 50 γρ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι 4 κουτ της σούπας[...]
Πηγή: yumyum.grΕντάξει λοιπόν, θα το πω καθαρά και ξάστερα. Λατρεύω τα κοκτέιλ. Λατρεύω την εμφάνισή τους, τη γεύση τους (όχι όλων), λατρεύω τον τρόπο που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά (1 ποτήρι) 40 ml Gordon's London Dry Gin 15 ml ξηρό βερμούτ 1 ή περισσότερες ελιές για γαρνίρισμα 1 φλούδα λεμονιού πάγο Εκτέλεση Προετοιμάστε το ποτήρι[...]
10ml βότκα 60ml Vermouth dry ελιές Ανακατεύουμε την παγωμένη βότκα με το βερμούτ και παγάκια σε ένα απλό ποτήρι,σουρώνουμε σε παγωμένο ποτήρι κοκτέιλ και[...]
Πηγή: ucook.gr/cook30ml σκοτσέζικο ουίσκι 30ml τζιν ελιές Ανακατεύουμε σε ένα απλό ποτήρι το ουίσκι και το τζιν με πάγο,σουρώνουμε χωρίς τον πάγο σε ένα ποτήρι κοκτέιλ και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookAPEROL SPRITZ : ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΑΠΕΡΙΤΙΦ! Το αγαπημένο μας απεριτίφ, δεν θα μπορούσε παρά να έχει ιταλική καταγωγή! Δροσερό, αρωματικό, ελαφρύ,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr