μασκαρπωνε | ρυζοπιτα Καρδιτσας | αστακομακαροναδα βεφα αλεξιαδου | παστιτσιο τεμπελας | κρθαρακι με μανιταρια νηστισιμα | μπαρες νηστησιμες μ αλευρι ολικης | νηστισιμα μαφινς | συνταγες για παστο μπακαλιαρο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ποτα, Ροφηματα χωρις λαβρακι

Βρέθηκαν 35 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΙΔΟΣ ΣΥNTΑΓΗΣ

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

MANHATTAN DRY

30ml καναδέζικο ουίσκι 20ml Vermouth dry 1 δόση Angostura ελιές φλούδα λεμόνι Χτυπάμε δυνατά τα υλικά στο σέικερ με πάγο,μεταφέρουμε σε ποτήρι του κοκτέιλ ή[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Φτιάχνω  χωνευτικό λικέρ αγκινάρας

Η εποχή ανήκει δικαιωματικά στις αγκινάρες και στους bostanistas τo αποδεικνύουμε περίτρανα: Kαι πώς δεν τις μαγειρέψαμε! Σε μυρωδάτη μαρινάτα , σκορδάτες[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Χημικά Πρόσθετα Τροφίμων «E» - Επικίνδυνα,[...]

Τα πρόσθετα τροφίμων είναι φυσικές ή συνθετικές ουσίες, που προστίθενται σκόπιμα στα τρόφιμα για να εκτελέσουν ορισμένες τεχνολογικές λειτουργίες. Η προσθήκη[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
ΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ για τους QUANTI[...]

ΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί με τις φίλες απο τους Quanti Modi di Fare[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ για τους QUANTI[...]

ΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί με τις φίλες απο τους Quanti Modi di Fare[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ για τους QUANTI[...]

ΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί με τις φίλες απο τους Quanti Modi di Fare[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Δεκαπενταύγουστος: γιορτή στο πιάτο

Διπλή χαρά, νομίζω, έχουν τα καλοκαιρινά τραπέζια. Πρώτα πρώτα τα χρώματα: όλα ευφορικά και αισιόδοξα, ντομάτες στην καλύτερη ώρα τους, κολοκυθάκια[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Το Food States στις ''Ημέρες Γαστρονομίας''

Food States in ''Gastronomy days'' Το Food States βρέθηκε στις 24 Μαΐου στο μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα στις «Μέρες Γαστρονομίας». Μια συνάντηση για[...]

Πηγή: foodstates.blogspot.gr
Κουμκουάτ: και στο φαγητό

«Το κλαδάκι που θα μοσχεύεται στο δέντρο για να γίνει κουμκουάτ πρέπει να βρίσκεται στο χέρι μιας όμορφης κόρης καθώς ένας άντρας θα της κάνει[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κροστίνι σε 4 εκδοχές

Κροστίνι σε 4 εκδοχές Τατατα τα!!! (Όχι, δεν έπαθα εγκεφαλικό. Απλώς κάνω τα απαραίτητα ηχητικά εφέ, διότι ετοιμάζομαι να πω κάτι βαρύγδουπο.) Τατατα τα,[...]

Πηγή: sundayspoon.blogspot.gr
ADDISON

30ml ζιν 45ml Vermouth bianco ελιές Ανακατεύουμε σε απλό ποτήρι το τζιν και το βερμούτ. Σερβίρουμε με ελιές σε ποτήρι του κοκτέιλ. | Περισσότερα...[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Cocktail μαστίχας με ταμπάσκο

Μαστίχα, ταμπάσκο, μαύρο πιπέρι, ντομάτα και λίγο lime θα κάνουν ένα απολαυστικό cocktail που εμπνεύστηκε ο Δημήτρης Γρηγοράκης για αυτό το[...]

Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html
Ρακή και ρακοκάζανα κι ένα «φάρμακο» για το[...]

Αλλιώς είχα στο νου μου να είναι τούτη η ανάρτηση. Πιο περιγραφική της διαδικασίας και του τρόπου παρασκευής του κορυφαίου τοπικού μας ποτού. Επιφυλάσσομαι ,[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
ΚΟΚΤΕΙΛ ΚΑΒΟΥΡΙΟΥ

Υλικά (2-4 μερίδες) : 300 γρ. βρασμένη ψίχα καβουριού 2 κίτρινα ώριμα γκρέιπφρουτ 200 γρ. μαγιονέζα 50 γρ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι 4 κουτ της σούπας[...]

Πηγή: yumyum.gr
Καρπούζι + Αλκοόλ x 2 = ?

Εντάξει λοιπόν, θα το πω καθαρά και ξάστερα. Λατρεύω τα κοκτέιλ. Λατρεύω την εμφάνισή τους, τη γεύση τους (όχι όλων), λατρεύω τον τρόπο που[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Συνταγή κοκτέιλ - Dry martini

Υλικά (1 ποτήρι) 40 ml Gordon's London Dry Gin 15 ml ξηρό βερμούτ 1 ή περισσότερες ελιές για γαρνίρισμα 1 φλούδα λεμονιού πάγο Εκτέλεση Προετοιμάστε το ποτήρι[...]

VODKATINI

10ml βότκα 60ml Vermouth dry ελιές Ανακατεύουμε την παγωμένη βότκα με το βερμούτ και παγάκια σε ένα απλό ποτήρι,σουρώνουμε σε παγωμένο ποτήρι κοκτέιλ και[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
DRY MARTINI

30ml σκοτσέζικο ουίσκι 30ml τζιν ελιές Ανακατεύουμε σε ένα απλό ποτήρι το ουίσκι και το τζιν με πάγο,σουρώνουμε χωρίς τον πάγο σε ένα ποτήρι κοκτέιλ και[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
APEROL SPRITZ : ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ[...]

APEROL SPRITZ : ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΑΠΕΡΙΤΙΦ! Το αγαπημένο μας απεριτίφ, δεν θα μπορούσε παρά να έχει ιταλική καταγωγή! Δροσερό, αρωματικό, ελαφρύ,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy