Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
Αναρτήθηκε στις 19/06/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Γρανίτα φράουλα Γρανίτα φράουλας! Ένα δροσερό, απολαυστικό καλοκαιρινό επιδόρπιο που ξετρελαίνει τα[...]
Πηγή: sintayes.grτάρτα μαργαρίτα Η ιδέα για την τάρτα μαργαρίτα γεννιέται ένα ζεστό σούρουπο Κυριακής, από αυτά τα καλοκαιρινά που κοιτάς τον ανεμιστήρα με άλλο μάτι και[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα πρόσθετα τροφίμων είναι φυσικές ή συνθετικές ουσίες, που προστίθενται σκόπιμα στα τρόφιμα για να εκτελέσουν ορισμένες τεχνολογικές λειτουργίες. Η προσθήκη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ Μουσκεύουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό. Βάζουμε την κρέμα γάλακτος σε μία κατσαρόλα και ζεσταίνουμε μέχρι το σημείο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣτο λεπτό αυτό πιάτο, η γεύση του ιωδίου «παγώνει» μέσα σε ένα «γυάλινο κουκούλι» με απρόσμενη αλμύρα και ευχάριστη αρωματική φρεσκάδα, χάρη στην ισχυρή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού Αν δεν έχω μηχανή παγωτού, όσο περισσότερο δουλέψω το μείγμα, αφήνοντάς το για 30' στην κατάψυξη και μετά βγάζοντάς το και[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΈχετε ποτέ σκεφτεί ποια φρούτο είναι το αγαπημένο σας φρούτο. Για μένα η απάντηση είναι εύκολη.Το καρπούζι! Άκρως καλοκαιρινό και δροσερό. Σήμερα θα σας δώσω[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grFood States in ''Gastronomy days'' Το Food States βρέθηκε στις 24 Μαΐου στο μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα στις «Μέρες Γαστρονομίας». Μια συνάντηση για[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα Για τη σοκολάτα 150 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα 90 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος 3 κουταλιές σκόνη κακάο 3 κουταλιές καστανή ζάχαρη Λίγη[...]
Πηγή: sidagi.grΓια μια ακόμη φορά σειρά στις συνταγές μας έχουν τα γλυκά! Η σημερινή γλυκιά έμπνευση είναι κάτι απλό και γρήγορο που πιστεύουμε πως όλοι θα ήθελαν να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΞεφυλλίζω περιοδικά, σερφάρω στα αγαπημένα μου μαγειρικά sites. Το D(o) I(t) Y(ourself) τα Χριστούγεννα είναι στα καλύτερα του. Αν πιστέψουμε όλα αυτά που[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίμαι σίγουρος πως αυτό το cocktail δεν το έχεις δοκιμάσει ξανά. Ναι, δεν είναι υγρό, είναι σε μορφή ζελέ και θα κάνει το cocktail party σου απολαυστικό.[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΣτο λεπτό αυτό πιάτο, η γεύση του ιωδίου «παγώνει» μέσα σε ένα «γυάλινο κουκούλι» με απρόσμενη αλμύρα και ευχάριστη αρωματική φρεσκάδα, χάρη στην ισχυρή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔροσιστείτε με μία ζουμερή γρανίτα από καρπούζι. Τι χρειαζόμαστε: 2 κούπες πολτό καρπουζιού 1 κούπα ζάχαρη 2 κούπες νερό 2 φύλλα ζελατίνας μουσκεμένα σε 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr8 μανταρίνια (ή κλημεντίνες) μεγάλου μεγέθους 8 μανταρίνια (ή κλημεντίνες) κανονικού μεγέθους 250 ml φρέσκια κρέμα γάλακτος 30 γρ κορνφλάουρ (ή Maizena ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Για το κέικ: 100 γρ. βούτυρο λιωμένο 350 γρ. ζάχαρη 6 αυγά ξύσμα από 6 λεμόνια 150 γρ. κρέμα γάλακτος 280 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.σ μπέικιν[...]
Πηγή: mamapeinao.grΜια υπέροχη τάρτα αμυγδάλου, με κρέμα λεμόνι, και ζελέ φρούτων. Υλικά: Για την τάρτα: (Γιά φόρμα με τσέρκι 30 εκ.) 3/4 φλιτζ. σιμιγδάλι, ψιλό 1/4 φλιτζ. ζάχαρη[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr