Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Εύκολο γρήγορο φαγητό με σάλτσα από γιαούρτι και λεμόνι από τον Λευτέρη Λαζάρου ! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κιμάδες Άλλες κατηγορίες Σούπες Όλες οι[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΦέτος, οι μέρες της Μ. Εβδομάδας ήταν ολότελα σπιτικές! Αυτό το είχα ξαναζήσει το 2015, τότε που είχα μόλις γεννήσει τον σαμψωνάκο μου και ήμουν ασαράντιστη![...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΔεύτερος μήνας της Άνοιξης ο Απρίλης , είναι ο μήνας των λουλουδιών και της Πασχαλιάς , όχι όμως φέτος, αφού το Πάσχα πέφτει στις 2 Μαΐου . Ο λαός τον αποκαλεί[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕ να από τα πολλά έθιμα μας αυτήν την μέρα ,είναι τα κάλαντα του Λαζάρου. Τα παιδιά φτιάχνουν ένα ομοίωμα του από άσπρο πανί ή ντύνουν μια κούκλα παίρνουν και[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.grΌταν το FoodTrails συνάντησε τον διάσημο σεφ Λευτέρη Λαζάρου! Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest «Η τεχνολογία μας φέρνει πιο κοντά στο καλό[...]
Πηγή: foodtrails.grΜία μοναδική πρόταση ζυμαρικών από τον Chef Λαζάρου Συνταγή : Λαζάρου Μερίδες : για 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : 20 λεπτά περίπου. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΟ Ιούνιος είναι ο πρώτος μήνας του Καλοκαιριού και ο έκτος της χρονιάς . Ο λαός τον αποκαλεί και Θεριστή ή Άι - Γιαννίτη , γιατί αυτό το μήνα θερίζουν τα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΔεύτερος μήνας της Άνοιξης ο Απρίλης , είναι ο μήνας των λουλουδιών και της Πασχαλιάς . Ο λαός τον αποκαλεί και « Άι-Γιωργίτη », επειδή γιορτάζει ο[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ ετήσια μετα-πασχαλινή ανάρτηση έφτασε! Κάθε χρόνο σε αυτήν, μοιράζομαι μαζί σας εικόνες από τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και των διακοπών του Πάσχα![...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΟ Μάρτης είναι ο πρώτος μήνας της Άνοιξης και, παρ' όλο που... δεν λείπει ποτέ από τη Σαρακοστή, συνήθως είναι γδάρτης και κακός παλουκοκάφτης. Ο μήνας αυτός[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤελευταίος μήνας του Φθινόπωρου , ο Νοέμβριος , μας προετοιμάζει για την έλευση του Χειμώνα . Ο λαός τον αποκαλεί και Μεσοσπορίτη, επειδή μέχρι την γιορτή της[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΔιανύουμε ήδη τις ημέρες της Σαρακοστής κι αφού ξεπεράσαμε το πρώτο σοκ, το πόσο γρήγορα πέρασε πάλι ο καιρός και πως πάλι πριν το καταλάβουμε θα έρθει και το[...]
Πηγή: magiacook.grΛαχανοντολμάδες με κιμά, αβγολέμονο και κρόκο, από τον Λευτέρη Λαζάρου: H συνταγή αυτή αντανακλά την μεγάλη αγάπη του Λαζάρου, που είναι η ελληνική κουζίνα.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΦέτος, το Πάσχα μας επισκιάστηκε από ένα πολύ θλιβερό γεγονός για την οικογένεια μας: πέθανε η γιαγιά του άντρα μου, με την οποία είχαν μεγαλώσει μαζί στο[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΥλικά συνταγής σνίτσελ χοιρινό: 750 γρ. πανσέτα χοιρινή: 600 γρ. κρεμμυδάκια στιφάδου (κοκκάρια): 750 γρ. κρεμμύδι ξερό: 300 γρ. ψιλοκομμένο μπαχάρι: 6[...]
Πηγή: icookgreek.comΜετά από όσα δυσάρεστα συνέβησαν το Μάρτιο , το μόνο που θέλαμε οικογενειακώς φέτος το Πάσχα ήταν σπιτάκι, εκκλησία, ηρεμία και οικογενειακές στιγμές. Και[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΤέτοια εποχή πέρσι η φάρμα Μπράλου έκανε στο pandespani επικοινωνιακή πρεμιέρα. Είχαμε επισκεφθεί τη μαγική ηρεμία του τόπου στη Φθιώτιδα, την είχαμε[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλή εβδομάδα και καλό μήνα! Ο Μάιος μας αποχαιρετά και δίνει την σκυτάλη στον καλοκαιρινό Ιούνιο,που ελπίζουμε και ευχόμαστε να είναι πιο καλός μαζί μας...[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΗ σταδιακή μείωση της οστικής πυκνότητας και της αντοχής ονομάζεται αρχικά οστεοπενία και αργότερα οστεοπόρωση. Η μείωση της οστικής πυκνότητας κάτω από κάποιο[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΥλικά συνταγής φιλέτο: 4 φέτες, γύρω στα 200 γρ. καθεμιά πατάτες: 300 γρ. στρογγυλές μικρές ή κομμένες με το ειδικό εργαλείο σε μπαλίτσες ντομάτα: 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο συκώτι πεσκανδρίτσας είναι ένας σχεδόν άγνωστος αλλά πραγματικά κορυφαίος γκουρμέ μεζές που εύκολα μπαίνει στη καθημερινότητά μας στην Ελλάδα. Ακριβώς[...]
Πηγή: caruso.grΑκόμη είμαστε στη νηστεία των Χριστουγέννων οπότε αυτό το φαγητό ξεχασμένο για πάρα πολύ χρονικό διάστημα είπα να το μαγειρέψω για αλλαγή. Είναι συνταγή του[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 16/06/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Ψαρονέφρι με σάλτσα μανιταριών και μουστάρδας Πεντανόστιμο, ψαρονέφρι με υπέροχη σάλτσα[...]
Πηγή: sintayes.grΤην Μεγάλη Εβδομάδα ολοκληρώνεται η νηστεία της Μεγάλης Τεσσαρακοστής , με την κορύφωση του Θείου δράματος και την Ανάσταση του Κυρίου μας . Σκοπός της είναι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr