Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 66 συνταγές
Ο capitano Emiliano Giovanni Baglioni, στέκεται προβληματισμένος κάτω από τα τείχη της πόλης του Reggio Εmilia, όπου έχει στρατοπεδεύσει. Τα νέα δεν είναι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤΟ ΑΥΓΟ Στην κουζίνα όταν λέμε αυγό, συνήθως εννοούμε το αυγό της κότας. Υπάρχουν βέβαια και αυγά από άλλα είδη πουλιών (στρουθοκαμήλου, πάπιας, χήνας,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑσπαρτάμη, το γλυκό δηλητήριο Γνωρίζουμε ποια είναι η ασπαρτάμη; Γνωρίζουμε πως αν το αναψυκτικό μας, αναγράφει «χωρίς ζάχαρη», περιέχει το[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΣας το είπα και πριν λίγο καιρό , δεν το βάζω κάτω με τα εσπεριδοειδή, όχι ακόμα. Όταν προχθές πήγα στον οπωροπώλη της γειτονιάς μου και βρήκα τα πιο απίθανα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣας το είπα και πριν λίγο καιρό , δεν το βάζω κάτω με τα εσπεριδοειδή, όχι ακόμα. Όταν προχθές πήγα στον οπωροπώλη της γειτονιάς μου και βρήκα τα πιο απίθανα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕδώ είμαι και πάλι! Σκέφτηκα, σήμερα, μια και ξεκίνησα με ρεβίθια να τελειώσω με ένα ακόμη πιάτο με ρεβίθια αλλά διαφορετικό από τη σούπα. Κονσέρτο με σολίστ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα! Τί κάνετε; Ελπίζω να είστε όλοι και όλες καλά!! Οι εξετάσεις πλησιάζουν για τα μεγαλύτερα παιδιά, μια και διανύουμε την τελευταία εβδομάδα της[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr34 συν 2 είναι πολλά;;;; Κάποιος μας λέει πώς αντέχετε καλέ τόσα χρόνια, μου λείπουν τα πειράγματα σου γιόκα μου!!!! Πόσο γρήγορα μπορούν να περνούν τα χρόνια[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΖούμε σε ένα σπίτι μέσα σε ελαιώνα. Δέντρα, φυτά, πουλιά, έντομα, αγριόχορτα και άλλα πολλά, είναι στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα της φύσης τριγύρω. Σε μια[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΔεν ξέρω πως μπορεί να αντιδράσει κάποιος στην θέα αυτής της φωτογραφίας,πάντως εγώ ξεροκατάπινα.Αχ βρε ΔΕΣΠΟΙΝΑ τι μου έκανες μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα. Γιατί[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grTo στίκι τόφι πούντινγκ (sticky toffee pudding) είναι ένα πολύ βρετανικό γλυκό, με ρίζες στη δεκαετία του ’60. Στην ουσία πρόκειται για ένα ζουμερό σπογγώδες[...]
Πηγή: pandespani.com...της Nigella Lawson Σήμερα, μια ωραία ηλιόλουστη μέρα του Σεπτέμβρη, θέλοντας να γλυκάνω την επιστροφή στη σχολική ζωή της μεγάλης μου ανιψιάς...της[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠόσο εύκολα ανατρέπεται η "κανονικότητα"! Πόσο εύκολα μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή ολάκερη η καθημερινότητά κι όμως δεν το συνειδητοποιείς! Κι όταν τελικά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠαστέλι με φυστίκια Αιγίνης σας προτείνω σήμερα! Ουσιαστικά πρόκειται για μια πεντανόστιμη μπάρα – παστέλι, την οποία μπορείτε να καταναλώσετε όλες τις ώρες[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΚαταπληκτικό παγωτό με κομμάτια φράουλας και καβουρντισμένα αμύγδαλα, που κανείς δεν θα μπορέσει να του αντισταθεί. Φτιάξτε το και απολαύστε τις αντιδράσεις,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΡυζόγαλο με κάρδαμο και κανέλα Ό,τι έμεινε στον πάτο απ’ το κατσαρόλι που το ρυζόγαλο έβρασε, πριν μπει σε μπολ, αυτή είναι η πρώτη γεύση του. Κι όποιος δεν[...]
Πηγή: pandespani.comΣτην καθημερινότητά μας έχει μπει πια το πρωϊνό ξύπνημα και ο πηγαιμός μας στον παιδικό σταθμό. Σιγά – σιγά και βήμα – βήμα τα εμπόδια δείχνουν να[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΣύμφωνα με τα λεξικά, η εμμονή είναι η σταθερή πίστη σε μια γνώμη, η συνεχής υποστήριξη μιας ιδέας, η ανυποχώρητη πεποίθηση σε κάποια άποψη, στάση ή πρόταση ή[...]
Πηγή: pandespani.comΕύκολο, γρήγορο, χωρίς κόπο, gourmet πιάτο με κλασική φινέτσα και παραδοσιακές ρίζες . Το τραγανό φύλλο καταϊφιού σε συνδυασμό με την βελούδινη υφή της[...]
Πηγή: magiacook.grΧριστούγεννα δίχως μελομακάρονα και κουραμπιέδες γίνεται; Δεν γίνεται!!! (Στο δικό μας σπίτι ειδικά, το μελομακάρονο γίνεται sold out καθώς το τιμά ιδιαίτερα[...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.comΠιο εύκολο, το ίδιο νόστιμο! Αυτή την εποχή όλες φτιάχνουμε γλυκά και μαρμελάδες με εσπεριδοειδή. Το διαπιστώνω από τις αναρτήσεις φιλικών ιστολογίων αλλά και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠαγωτό φυστίκι χωρίς ζάχαρη ναι, ενδεχομένως να έχετε φάει, αλλά πραγματικό παγωτό φυστίκι από φυστίκια, χωρίς τεχνητά χρώματα? Τι να σας λέω τώρα…είναι[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΥπέροχος σιμιγδαλένιος χαλβάς όλο θρέψη και γεύση! Γλυκός και νηστίσιμος χωρίς ζάχαρη!! Όλη η γλύκα του είναι από αγνό μέλι και τα φυσικά σάκχαρα αποξηραμένων[...]
Πηγή: magiacook.grΕπαναλαμβανόμενο σκηνικό σαββατοκύριακου: λίγο μετά το μεσημεριανό, το αργότερο ως τις 5, οι καναπέδες γεμίζουν με φίλους και φίλους φίλων για τον καθιερωμένο[...]
Πηγή: bostanistas.gr