Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Προτελευταία εβδομάδα της Σαρακοστής –πότε πέρασε!- και οι περισσότεροι πια νηστεύουν. Πολλοί βέβαια μόνο και μόνο για να φάνε με μεγαλύτερη όρεξη τον[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑφού φτιάξαμε μουστοκούλουρα , ας μιλήσουμε και για μουσταλευρία (όχι, δεν έχω λάθος τον τόνο, το λέω ζακυνθινά :-) ) Το ‘χω ξαναπεί ότι λατρεύω τη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΕμαθα να φτιάχνω αυτό το γλυκό απο ένα βιβλίο καλογηρικής μαγειρικής του αρχιεπ. Δοσίθεου (Μονή Τατάρνας). Μου άρεσε τόσο πολύ που έμαθα την ιστορία του.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr16 Οκτωβρίου. Παγκόσμια μέρα του ψωμιού! Αλήθεια πόσοι το στερούνται σ’ όλο τον κόσμο; Αυτά τα επετειακά και οι παγκόσμιες μέρες , μου προκαλούν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΌλα τα ακόλουθα υλικά βρίσκονται στα ράφια των μεγάλων σούπερ μάρκετ. Αλεύρι μπλε Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του - φαριν απ Αλεύρι για τσουρέκια Αλεύρι από[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΑφού ευχηθώ χρόνια πολλά στη Μαρία (μου) που σήμερα έχει γενέθλια, ας πως λίγα πράγματα για τα κουλουράκια αυτά. Εμένα, τα αγαπημένα μου κουλούρια έχουν γίνει[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΥλικά: 500 γρ. σιτάρι 2 1/2 λίτρα ζεστό νερό 1 κούπα ή 200 γρ. ζάχαρη της αρεσκείας σας, πχ. ζαχαροκάλαμου 4 κ.σ. κορν φλάουρ (προαιρετικά, στη περίπτωση που[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι ξηρή μαγιά νερό χλιαρό (τόσο ώστε να πετύχουμε ενα σχετικά σφυχτό χυλό) 1/2 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη 1 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr[photo: Χρυσαυγή Μπόμπολα] Είναι το απόλυτα υγιεινό και light γλυκό που τρώγεται για πρωινό ή ενδιάμεσο γεύμα όπως ακριβώς δηλαδή και η …μπουγάτσα. Εδώ[...]
Πηγή: bostanistas.gr