Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Υλικά (για 8 ΑΤΟΜΑ) 2 κιλά γκάμον, 2 καρότα σε τέταρτα, 2 κρεμμύδια μοιρασμένα, κάθε ½ καρφωμένο με 1 γαρίφαλο, 2 κλωνάρια σέλινο τεμαχισμένα, 1 ξινόμηλο σε[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια τη ζύμη 300 γρ ταχίνι 300 γρ νερό σε θερμοκρασία δωματίου 4 κσ καστανή ζάχαρη 420-450 γρ αλεύρι γοχ 3 κγ μπέικιν πάουντερ 1 κγ κανέλα 1 πρέζα αλάτι Για τη[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΌταν ήμουν μικρή, ιδίως τις φορές που διαπίστωνα ότι η αναμονή των εορτών ήταν πιο γοητευτική από τις γιορτές καθαυτές, φανταζόμουν ότι καθώς θα μεγάλωνα, θα[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΣήμερα αποφασίσαμε να πρωτοτυπήσ ου με! Βρεθήκαμε ξαφνικά να διαθέτουμε πάρα πολλά μήλα... Αφού φάγαμε μερικά, τα υπόλοιπα, αντί να τα χρησιμοποιήσουμε σε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑπαραίτητο πρώτο πιάτο ή και σαν επιδόρπιο κάθε καλοκαίρι είναι το σορμπέ αγγουριού. Μπορείς να πειραματιστείς πολύ σε αυτήν τη συνταγή . Κάποιες φορές βάζω[...]
Πηγή: ediva.grΤης έχουν καταλογίσει πολλά: άνοστη, σκληρή, δύσκολη στο μαγείρεμα - όπως και να το κάνουμε, τη στιγμή που θα βγει μοσχομυριστή στο τραπέζι, στολισμένη στην[...]
Πηγή: bostanistas.grΈχετε ακούσει για τη ζάχαρη καρύδας; Εγώ δεν είχα ακούσει, μέχρι πριν λίγους μήνες. Μου έκανε εντύπωση και θέλησα να τη δοκιμάσω. Η γεύση της, όπως και το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο καλοκαίρι έχει τόση μεγάλη ποικιλία φρούτων, που συχνά δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Μερικά από αυτά δίνουν τις ωραιότερες μαρμελάδες . Το βερύκοκο στην[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ κλασική κρέμα με την τραγανή επικάλυψη καραμέλας δανείζεται από το άρωμα και τη γεύση του μήλου και γίνεται crème brulee με μήλο και κανέλα. Εύκολη 1 Ώρα[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜου αρέσει το φθινόπωρο, μου αρέσει πολύ! Και μη σας πω ότι μου αρέσει ο χειμώνας ακόμα καλύτερα. Μόλις φύγει ο Αύγουστος βαριέμαι πολύ τη ζέστη, περιμένω πως[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΜου αρέσει το φθινόπωρο, μου αρέσει πολύ! Και μη σας πω ότι μου αρέσει ο χειμώνας ακόμα καλύτερα. Μόλις φύγει ο Αύγουστος βαριέμαι πολύ τη ζέστη, περιμένω πως[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΥλικά (για 10-12 κομμάτια) Για τη ζύμη 250 γρ. ταχίνι 280 ml νερό 560 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κ.κ. μπέικιν πάουντερ 1½ κ.σ. ζάχαρη Για τη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΆλλη συνταγή είχα κατά νου να βάλω και άλλη βάζω. Επειδή όμως μερικές-μερικές που είδαν τη φωτό της συνταγής στο φβ, είναι σε ... ενδιαφέρουσα κατάσταση και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜέρες τώρα ήθελα να κάνω μια μηλόπιτα διαφορετική. Εύκολη, γρήγορη, ευέλικτη. Πάνω εκεί που λέω δεν θα κάνω τίποτα για να μην τρώμε, να που μου έρχεται και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΧάριν των πειραματισμών μου σήμερα έγινε μια πολύ εύκολη μαρμελάδα με μήλα και κακάο!! Τώρα μη με ρωτήσετε πως είναι εγώ δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη αλλά το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr1 ποτήρι (νερού) σπορέλαιο 1/2 ποτήρι ( νερού) ξηρό λευκό κρασί 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 2 βανίλιες 500 gr φαρίνα ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 3 μέτρια προς μεγάλα μήλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣιγά μην κάτσω ήσυχη επειδή κάτι με ενοχλεί, μεταξύ μας βέβαια ελπίζω μην το μετανιώσω!! Και ψωμί έφτιαξα και φαγητό και μαρμελάδα ίσως αρχίσω κι ένα γλυκό[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΈνα λαχταριστό γλυκάκι για μικρούς και μεγάλους. Συνταγή : Sidagi.gr Μερίδες : για 6-8 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 25΄. Βαθμός Δυσκολίας :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ Λίνα μας προχτές είχε επέτειο γάμου κι εγώ το Σαββατοκύριακο της έφτιαξα μαρμελάδα. Αυτή τη μαρμελάδα την έκανα για πρώτη φορά πέρυσι, είναι αναρτημένη και[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grγια τη ζύμη 600γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 80γρ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 1 φλιτζ. νερό 1 πορτοκάλι (ο χυμός του) για τη γέμιση 3 μήλα[...]
Πηγή: cooklos.gr