γλυκια κολοκυθοπιτα της γιαγιας | πως φτιαχνετε η μπομποτα | γαριδες στο φουρνο αργυρω | κεικ κατσαρολας τασουλα | τζηζ κεικ αργυρω.gr | γεμιση για χοιρινο ρολο | γλασο για βασιλοπιτα λευκο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις γλουτενη μπακαλιαρος ρετσινα μοσχαρι μαρασκινο μαρμελαδα

Βρέθηκαν 163 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Τσουρεκόψωμο

Είναι ένα εύκολο τσουρέκι πολύ αφράτο και νόστιμο. Τι χρειαζόμαστε: 1 κύβο νωπή μαγιά (42γρ.) 1/2 φακελάκι ξερή μαγιά 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με υγεία, χαρά, αγάπη κι ένα[...]

Αγαπημένη μου μπλογκογειτονιά, αναγνώστες, σχολιαστές και φίλοι με ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις επισκέψεις σας και την αγάπη σας, σας εύχομαι να περάσετε τις[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Ανεβατά κουλουράκια

Δεν είναι λαχταριστά; Από τις αγαπημένες μου δραστηριότητες στην κουζίνα είναι το ζύμωμα.Ζύμες, πίτες, ζυμαράκια, κουλουράκια,ψωμάκια, γλυκά, αλμυρά,[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Εφτάζυμο (φτάζυμο)  ψωμί και παξιμάδι

Και καλές διακοπές! Φτάσαμε κιόλας στα μισά του Αυγούστου. Της Παναγιάς μεθαύριο, και διάλεξα μια από τις καλύτερες -κατά τη γνώμη μου-συνταγές της κρητικής[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Χειρομυλόπιτες και μανταλάτοι τηγανίτες

Οι χειρομυλόπιτες είναι ένα αρτοσκεύασμα του παρελθόντος μας. Με στάρι αλεσμένο στο χειρόμυλο, εξ ου και το όνομά τους, και προζύμι ήταν η λαχτάρα του[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Κρητικά λουκούμια ή κουμπάνια

Πολλά χρόνια πίσω με πάει η σημερινή συνταγή. Στα παιδικά μου χρόνια όπου μια θεία που δεν ήταν θεία μας αλλά έτσι την φωνάζαμε και την αγαπούσαμε σαν θεία ή[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Στόλλεν light

Λοιπόοοοον! Αρκετά τεμπελιάσαμε (λέμε τώρα...) τις τελευταίες μέρες, καιρός να βάλουμε και καμία συνταγή. Θα αρχίσω με γιορτινές συνταγές και μάλιστα[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Στόλλεν. The full version

Η Νέλλη, συνεχίζει την ιστορία του στόλλεν . Και φυσικά, με όλα αυτά που μου λέει κατά καιρούς, θέλω μια φορά να περάσω τα Χριστούγεννα μαζί της.... Το[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Κουλουράκια ζεματιστά

Πριν αρκετά χρόνια, αγόρασα το βιβλίο των Μαρίας και Νίκου Ψιλάκη, " Κρητική Παραδοσιακή Κουζίνα" (εκδ. ΚΑΡΜΑΝΩΡ, 1995). Πρόκειται για ένα αξιόλογο βιβλίο,[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Christstollen:γερμανική κουλούρα ή χριστόψωμο

Η Κική με την κουλούρα της μου έδωσε μια μικρή σπρωξιά για να σας πω κι εγώ δυό λόγια για το εδώ μας Χριστόψωμο. Να το πούμε Χριστόψωμο; Χριστουγεννιάτικη[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Χριστόψωμο δίχως θερμιδικές εκπτώσεις

Το καθολικό δόγμα κατά την διάρκεια νηστείας, δεν επιτρέπει ούτε βούτυρο, ούτε γάλα. Αλλά το 1430 στέλνει κάποιος δούκας Σάξονας, μία επιστολή στον τότε Πάπα[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Harcombe - Τσουρέκια

Κατάλληλο για τη δίαιτα Harcombe . Φάσεις: 2η  και 3η. Τύπος γεύματος : Υδατάνθρακας Αυτή η συνταγή είναι της Α. Μπαρμπαρίγου και την έχει δημοσιεύσει η[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Στόλλεν - Χριστουγεννιάτικο Κέικ

Παραδοσιακό Γερμανικό Χριστουγεννιάτικο Κέϊκ Φρούτου Τι χρειαζόμαστε: Προζύμι (Α΄μίγμα) 75γρ αλεύρι σκληρό (κοσκινισμένο) 75γρ αλεύρι μαλακό (κοσκινισμένο)[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΚΕΪΚ ΜΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ[...]

ΚΕΪΚ ΜΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Ενα διαφορετικο κεϊκ φτιαγμενο με φυσικο προζυμι ή και με μαγια μπυρας. Υλικα : 350 gr αλευρι δυνατο, 200 gr[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΤΣΟΥΡΕΚΑΚΙΑ ΜΗΛΟΥ

Η ιδέα προήλθε πάλι από τη Gabriela μόνο που δεν ακολούθησα επακριβώς τη συνταγή της ζύμης και της γέμισης. Ήθελα να φτιάξω κάτι με μήλο, πέρα από τις[...]

Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr
Τσουρέκι γεμιστό και τσουρέκι σιροπιαστό

Το Πάσχα είναι η εποχή που πολλές νοικοκυρές θα φτιάξουν τα κουλουράκια τους και θα ζυμώσουν τα τσουρέκια τους. Σίγουρα τα σπιτικά τσουρέκια δεν συγκρίνονται[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Ζουμερό κέικ με πορτοκάλι και ελαιόλαδο

Τα σημερινά κέικ - όπου απλά ανακατώνουμε βιαστικά τα διάφορα υλικά με το αλεύρι - είναι η εξέλιξη των γλυκών, γιορταστικών ψωμιών της αρχαιότητας και του[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Βάφλες με αβγοφέτες τσουρεκιού

Ελπίζω να σας βρίσκω καλά και να περάσατε ένα χαρούμενο Πάσχα με τους δικούς σας ανθρώπους, απολαμβάνοντας μπόλικες αλμυρές και γλυκιές νοστιμιές. Εμείς τις[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Μουστοκούλουρα με μαγιά (ανεβατά)

Μαλακά μυρωδάτα μουστοκούλουρα με μούστο ή πετιμέζι! Η πιο δημοφιλής συνταγή στο blog μου από τότε που δημιουργήθηκε είναι τα ανεβατά κουλουράκια ζεματιστά ή[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Cookies με ελαιόλαδο και χαρουπόμελο (ή μέλι)

Εδώ και 2-3 χρόνια δεν είχα φτιάξει χαρουπόμελ ο . Δεν έχω πια δικά μου χαρούπια(ακόμη με πονά η απώλεια της χαρουπιάς μου στην πυρκαγιά του 2012) και την[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ //[...]

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Μαλακά μπισκότα σοκολάτας με φυσικό προζύμι, ιδανικά για το πρωινό ή το κολατσιό μικρών και μεγάλων! Ακόμη μία ωραία[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΜΠΟΜΠΟΛΟΝΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ //[...]

ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΜΠΟΜΠΟΛΟΝΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Μπομπολόνι, οι κλασσικοί λουκουμάδες της Τοσκάνης, που το όνομα τους και μόνο παραπέμπει σε ζυμαράκι καλοφουσκωμένο![...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Νηστίσιμα κουλουράκια τηγανιού , τα υγιεινά[...]

Εύκολα και νόστιμα, ζαχαρωμένα κουλουράκια ! Αυτά τα κουλουράκια όσο κι αν δείχνουν νεωτεριστικά, είναι παραδοσιακά της κουζίνας μας. Με απλά υλικά και[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Τρόφιμα και κατάψυξη... όλα όσα χρειάζεται να[...]

Καλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy