Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
PABASSINOS per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE ♦♦ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ PABASSINOS ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΔΗΝΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE, Μπισκοτάκια, το κεφαλάκι της αρκουδίτσας Πάντα, PABASSINOS per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE ♦♦ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ PABASSINOS ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΔΗΝΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE
Χρόνια τώρα αναρωτιόμουν πώς στο καλό φτιάχνουν αυτά τα μουστοκούλουρα που πουλάνε στους φούρνους και είναι τόσο μαλακά. Ναι ναι...Εκείνα εκεί που τα μασάς[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr“Σύκον χειμώνος αιτώ” έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι για τις άκαιρες επιθυμίες. Γιατί το σύκο ως γνωστόν είναι αποκλειστικά καλοκαιρινό φρούτο και μέχρι[...]
Πηγή: caruso.grΟι δύο τελευταίες μέρες ήταν πολύ κουραστικές (όπως και οι 2 τελευταίες εβδομάδες). Όλο το Παρασκευοσαββατοκύριακο είχε καθαριότητα και μαγείρεμα. Χτες το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΛεμονάτη γεύση, υγρό άρωμα φρούτου στο στόμα και στη μύτη, ζουμερή σπογγώδης υφή και μια υπόξινη υποψία σε γλυκό κέικ. Αν σας αρέσει το κίτρινο, τα λεμόνια,[...]
Πηγή: pandespani.comΤο cheesecake (τσιζκεικ) το έχω συνδέσει με την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου γιατί το φτιάχνω κάθε 14 του Φλεβάρη! Τώρα… ξέρω, ξέρω… θα νομίζετε ότι είμαι[...]
Πηγή: tasteandtell.grΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ με τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE 6 Μαϊου σημερα, Δευτερα του Πασχα, και μαζι με τις φιλες μου απο την μεγαλη παρεα του[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαραμελωμένα σουδάκια με μασκαρπόνε, αχλάδι και βινσάντο Όταν ήμουν παιδί, κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς λίγα λεπτά πριν αλλάξει ο χρόνος, έκλεινα σφιχτά τα[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΚατά την περίοδο της νηστείας του Ραμαζανιού σε όλες τις Αραβικές χώρες τα απογεύματα πωλούνται παντού φρέσκα γλυκά με σιρόπι μέσα σε μεγάλα ταψιά! Εξαιρετικό[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grTO ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ : ΑΦΡΑΤΟ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΑΤΟ ... ο φουρνος θα τα ψησει, το σπιτι θα μυρισει... Αναποσπαστα συνδεδεμενο με το Πασχα, το αφρατο και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1 ντομάτα 1 μικρή γλώσσα βρασμένη Λίγο μαγιονέζα Ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι Ψιλοκομμένο μαϊντανό Χυμό απο 1/2 λεμόνι Αλάτι – πιπέρι Μαρούλι πράσινο Καρότο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟ Κοκκοφοίνικας ( Cocos Nucifera ) είναι ένα δένδρο των Τροπικών περιοχών, διότι προτιμά περιοχές με αμμώδες χώμα, ήλιο, έντονες βροχοπτώσεις και υψηλή[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 350 γραμμάρια φιλέτο (πέρκα, κοκκινόψαρο, μπακαλιάρος, γλώσσας ή ότι άλλο επιθυμείτε) Αλατοπίπερο Χυμός από ½ λεμόνι 150 γραμμάρια ποικιλία[...]
Πηγή: sidagi.grΗ “Πάστα Φλώρα” των παιδικών μας χρόνων, ήταν το γλυκό που δεν έλειπε από κανένα σπίτι. Ασχολούμενοι με τη γαστρονομία, κάποια στιγμή καταλάβαμε πως το όνομα[...]
Πηγή: caruso.grΧαιρετώ τους αγαπημένους μου αναγνώστες!!! Έχετε καταλάβει όλοι πόσο γλυκατζού είμαι, γι' αυτό κι εγώ γλυκό σας έχω πάλι.... Ένα επιδόρπιο κλασικό κι[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΗ καλοκαιρινή εκδοχή της καρυδόπιτας, είναι ένα πολύ ωραίο, σχετικά ελαφρύ, σιροπιαστό γλυκό, με λιγότερο καρύδι από την κανονική και απολαυστική κρέμα σαντιγύ[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνας ανατρεπτικός συνδυασμός κι ένα εξαίρετο αποτέλεσμα...έτσι απλά! Καλησπέρα! Ελπίζω όλοι να είστε καλά (όσο γίνεται τουλάχιστον)! Ας ξεχάσουμε για λίγο τις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grπόσος καιρός πέρασε από την τελευταία φορά που μοιράστηκα μαζί σας μια νόστιμη συνταγή? ένα καταλαβαίνω ... ο χρόνος τρέχει, τρέχει σαν νερό. πότε είχαμε[...]
Πηγή: fenssweetparty.blogspot.gr’Η γλυκιά μαρμελάδα βερίκοκο θα ονειρεύεται εσαεί την ψηλότερη θέση στο βάθρο των μαρμελάδων κι ας την διεκδικεί ανέκαθεν με ήπιο τρόπο. Το βερίκοκο (ή[...]
Πηγή: pandespani.comΟι φετινές μαρμελάδες μου είχαν μεγάλη επιτυχία. Τελειώνουν όμως στο πι και φι γιατί δεν κάνω μεγάλες ποσότητες. Το βερίκοκο το καταναλώσαμε ήδη, το τελευταίο[...]
Πηγή: bostanistas.gr