Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Καλή σας μέρα!!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες, τις Γιάννες και όλους όσους γιορτάζουν σήμερα! Χρόνια πολλά στον μπαμπά μου, τον[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΑΡΕΓΚΑΚΙΑ: Τεμαχίζουμε τη σοκολάτα και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί. Ψιλοκόβουμε τα ξερά φρούτα. Τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ με τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grPin It Ζελέ, κρέμες και σάλτσες πήζουν χάρη σε αυτήν. Μαθαίνουμε τι είναι, πού τη βρίσκουμε και πώς τη χρησιμοποιούμε σωστά. Η ζελατίνη ανήκει στα πηκτικά[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΥλικά (Κομμάτια: 12) 100 γρ. λευκά αμύγδαλα, καβουρδισμένα στο φούρνο, στους 160°C για 10 λεπτά, και αλεσμένα σε σκόνη, 2 κ.σ. μαρμελάδα πορτοκάλι, 30 γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚαλή σας μέρα!!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες, τις Γιάννες και όλους όσους γιορτάζουν σήμερα! Χρόνια πολλά στον μπαμπά μου, τον[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕκτέλεση Μουλιάζουμε τις σταφίδες μέσα στο κρασί για ένα βράδυ. Προσθέτουμε τα ξερά σύκα ψιλοκομμένα και τα καρύδια και τα ανακατεύουμε όλα μαζί προσθέτοντας[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ: Βάζουμε πρώτα τα στερεά: το αλεύρι, το αμύγδαλο, τη ζάχαρη άχνη, το μπέικιν πάουντερ και την κανέλα. Προσθέτουμε τα αυγά και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλή σας μέρα!!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες, τις Γιάννες και όλους όσους γιορτάζουν σήμερα! Χρόνια πολλά στον μπαμπά μου, τον[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠριν 35 χρόνια σαν σήμερα, απόγευμα συννεφιασμένου τότε Σαββάτου η Ξανθή κι ο σύντροφός της Θ.ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας ενώνοντας με τα δεσμά του γάμου[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ φετινή μας βασιλόπιτα ήταν διαφορετική και πολύ νόστιμη, με περισσότερα υλικά από τις παραδοσιακές βασιλόπιτες- κέικ. Τα αποξηραμένα φρούτα και το κονιάκ[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grμπισκότα crackles υλικά:240 γρ. κουβερτούρα, 1 και 1/4 κούπας αλεύρι ,μισή κούπα κακάο , 2 κουταλάκια μπέικιν , μισή κούπα βούτυρο, 1,5 κούπα ζάχαρη καστανή 2[...]
Πηγή: oisyntagestisxrysas.blogspot.grΤην αρχική συνταγή την είδα από τον Στέλιο Παρλιάρο και την άλλαξα, αφού πρόσθεσα τα αχλάδια, την κανέλα και το κακάο. Μας άρεσε πολύ, την[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grO σεφ φτιάχνει μια μαλακή βάση από φιστίκια Αιγίνης και για τη γέμιση αναμειγνύει γιαούρτι με κρητική κουρούπα. Συνταγή : Στέλιος Παρλίαρος. Μερίδες : για 8-10[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαλόμαθε λέει μια παροιμία, η γριά στα σύκα, θα φάει και τη συκιά... Έτσι και τα παιδιά μου... Παγωτό τους έφτιαχνα συνέχεια, αλλά μπράουνις σπάνια (για να[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΑν νηστευετε και θελετε κατι γλυκο να προσφερετε αυριο,ο Στ.Παρλιαρος στις Γλυκιες Αλχημειες, το τελευταιο Σ/Κ της Αποκριάς ,παρουσιασε αυτα τα τρουφακια που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΜΕ ΞΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑ Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το χυμό πορτοκαλιού. Ψιλοκόβουμε τα σύκα. Ρίχνουμε τις σταφίδες, τα σύκα, το μέλι και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΒΑ: Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και το κουκουνάρι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μισό και ανακατεύουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓια τη γέμιση ψιλοκόβουμε τα ξερά φρούτα και τα βάζουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τη μαρμελάδα βερίκοκο και το ξύσμα λεμονιού. Βάζουμε σταδιακά τα καρύδια και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr