Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Καλόμαθε λέει μια παροιμία, η γριά στα σύκα, θα φάει και τη συκιά... Έτσι και τα παιδιά μου... Παγωτό τους έφτιαχνα συνέχεια, αλλά μπράουνις σπάνια (για να[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grO σεφ φτιάχνει μια μαλακή βάση από φιστίκια Αιγίνης και για τη γέμιση αναμειγνύει γιαούρτι με κρητική κουρούπα. Συνταγή : Στέλιος Παρλίαρος. Μερίδες : για 8-10[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤην αρχική συνταγή την είδα από τον Στέλιο Παρλιάρο και την άλλαξα, αφού πρόσθεσα τα αχλάδια, την κανέλα και το κακάο. Μας άρεσε πολύ, την[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grμπισκότα crackles υλικά:240 γρ. κουβερτούρα, 1 και 1/4 κούπας αλεύρι ,μισή κούπα κακάο , 2 κουταλάκια μπέικιν , μισή κούπα βούτυρο, 1,5 κούπα ζάχαρη καστανή 2[...]
Πηγή: oisyntagestisxrysas.blogspot.grΠριν 35 χρόνια σαν σήμερα, απόγευμα συννεφιασμένου τότε Σαββάτου η Ξανθή κι ο σύντροφός της Θ.ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας ενώνοντας με τα δεσμά του γάμου[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΑΡΕΓΚΑΚΙΑ: Τεμαχίζουμε τη σοκολάτα και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί. Ψιλοκόβουμε τα ξερά φρούτα. Τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ με τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά (Κομμάτια: 12) 100 γρ. λευκά αμύγδαλα, καβουρδισμένα στο φούρνο, στους 160°C για 10 λεπτά, και αλεσμένα σε σκόνη, 2 κ.σ. μαρμελάδα πορτοκάλι, 30 γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comPin It Ζελέ, κρέμες και σάλτσες πήζουν χάρη σε αυτήν. Μαθαίνουμε τι είναι, πού τη βρίσκουμε και πώς τη χρησιμοποιούμε σωστά. Η ζελατίνη ανήκει στα πηκτικά[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΓια τη γέμιση ψιλοκόβουμε τα ξερά φρούτα και τα βάζουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τη μαρμελάδα βερίκοκο και το ξύσμα λεμονιού. Βάζουμε σταδιακά τα καρύδια και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr