Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΑΡΕΓΚΑΚΙΑ: Τεμαχίζουμε τη σοκολάτα και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί. Ψιλοκόβουμε τα ξερά φρούτα. Τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ με τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grPin It Ζελέ, κρέμες και σάλτσες πήζουν χάρη σε αυτήν. Μαθαίνουμε τι είναι, πού τη βρίσκουμε και πώς τη χρησιμοποιούμε σωστά. Η ζελατίνη ανήκει στα πηκτικά[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΥλικά (Κομμάτια: 12) 100 γρ. λευκά αμύγδαλα, καβουρδισμένα στο φούρνο, στους 160°C για 10 λεπτά, και αλεσμένα σε σκόνη, 2 κ.σ. μαρμελάδα πορτοκάλι, 30 γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚαλή σας μέρα!!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες, τις Γιάννες και όλους όσους γιορτάζουν σήμερα! Χρόνια πολλά στον μπαμπά μου, τον[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕκτέλεση Μουλιάζουμε τις σταφίδες μέσα στο κρασί για ένα βράδυ. Προσθέτουμε τα ξερά σύκα ψιλοκομμένα και τα καρύδια και τα ανακατεύουμε όλα μαζί προσθέτοντας[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ: Βάζουμε πρώτα τα στερεά: το αλεύρι, το αμύγδαλο, τη ζάχαρη άχνη, το μπέικιν πάουντερ και την κανέλα. Προσθέτουμε τα αυγά και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλή σας μέρα!!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες, τις Γιάννες και όλους όσους γιορτάζουν σήμερα! Χρόνια πολλά στον μπαμπά μου, τον[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ φετινή μας βασιλόπιτα ήταν διαφορετική και πολύ νόστιμη, με περισσότερα υλικά από τις παραδοσιακές βασιλόπιτες- κέικ. Τα αποξηραμένα φρούτα και το κονιάκ[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚαλή σας μέρα!!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες, τις Γιάννες και όλους όσους γιορτάζουν σήμερα! Χρόνια πολλά στον μπαμπά μου, τον[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠριν 35 χρόνια σαν σήμερα, απόγευμα συννεφιασμένου τότε Σαββάτου η Ξανθή κι ο σύντροφός της Θ.ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας ενώνοντας με τα δεσμά του γάμου[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grμπισκότα crackles υλικά:240 γρ. κουβερτούρα, 1 και 1/4 κούπας αλεύρι ,μισή κούπα κακάο , 2 κουταλάκια μπέικιν , μισή κούπα βούτυρο, 1,5 κούπα ζάχαρη καστανή 2[...]
Πηγή: oisyntagestisxrysas.blogspot.grΤην αρχική συνταγή την είδα από τον Στέλιο Παρλιάρο και την άλλαξα, αφού πρόσθεσα τα αχλάδια, την κανέλα και το κακάο. Μας άρεσε πολύ, την[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΚαλόμαθε λέει μια παροιμία, η γριά στα σύκα, θα φάει και τη συκιά... Έτσι και τα παιδιά μου... Παγωτό τους έφτιαχνα συνέχεια, αλλά μπράουνις σπάνια (για να[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΑν νηστευετε και θελετε κατι γλυκο να προσφερετε αυριο,ο Στ.Παρλιαρος στις Γλυκιες Αλχημειες, το τελευταιο Σ/Κ της Αποκριάς ,παρουσιασε αυτα τα τρουφακια που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΜΕ ΞΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑ Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το χυμό πορτοκαλιού. Ψιλοκόβουμε τα σύκα. Ρίχνουμε τις σταφίδες, τα σύκα, το μέλι και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΒΑ: Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και το κουκουνάρι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μισό και ανακατεύουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓια τη γέμιση ψιλοκόβουμε τα ξερά φρούτα και τα βάζουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τη μαρμελάδα βερίκοκο και το ξύσμα λεμονιού. Βάζουμε σταδιακά τα καρύδια και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr