Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ Αλέθουμε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ μαζί με τη μισή ζάχαρη άχνη. Τρίβουμε τους κρόκους των αυγών στο τρίφτη. Κόβουμε το παγωμένο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΈνα γλυκάκι σαν κέικ, πανεύκολο, που όσο γρήγορα γίνεται άλλο τόσο γρήγορα τρώγεται! Υλικά για μια φόρμα 20cm: 50 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥλικα 4 αβγα βραστα(μονο κροκοι), 300 γρ. αλευρι, 300 γρ.αχνη ζαχαρη, 300 γρ, πουδρα αμυγδαλου, 2 αβγα, 250 γρ. βουτυρο 30 γρ. ρουμι, λιγη κανελα, 1 πρεζα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜοναδική μαρμελάδα που θα σας ξετρελάνει ! ! ! Μπορείτε να τη δοκιμάσετε με κουλουράκια, να την αλείψετε σε τσουρέκι ή να τη συνοδεύσετε με κέικ. Συνταγή :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά (Μερίδες: 12) Μπισκότο 5 κρόκοι αβγών, 5 ασπράδια αβγών, 150 γρ. ζάχαρη, 125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 250 γρ. κόκκινη μαρμελάδα (φραμπουάζ ή[...]
Πηγή: xrysessyntages.comPin It Ζελέ, κρέμες και σάλτσες πήζουν χάρη σε αυτήν. Μαθαίνουμε τι είναι, πού τη βρίσκουμε και πώς τη χρησιμοποιούμε σωστά. Η ζελατίνη ανήκει στα πηκτικά[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.gr