Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Λιώνουμε τις δυο σοκολάτες, τις στρώνουμε, ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα τοποθετούμε σε μια φόρμα. Όταν κρυώσουν σερβίρουμε με το μαχαίρι[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΔαμασκηνίδου Βασιλική ΚΑΙ Η Maria Kyrimlidou ΔΟΚΙΜΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!))) Υλικά 450 γρ.[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grPin It Δε διαφέρουν σχεδόν καθόλου από τα αγοραστά!!!!!! Υλικά 100γρ. ζάχαρη άχνη 200γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 αβγό 300γρ. αλεύρι 1 κουτ. γλυκ.[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.gr450 γρ. μπισκότα τύπου πτι-μπερ 250 γρ. βούτυρο 200 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. κονιάκ 50 γρ. κακάο 2 αυγά 150 γρ. κρέμα γάλακτος (όχι light) 200 γρ. κουβερτούρα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr300 γρ. μπισκότα πτι-μπερ 100 γρ. βούτυρο (μαλακωμένο αρκετά, εκτός ψυγείου) 200 γρ. λευκή σοκολάτα 50 γρ. κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά) 50 γρ. ζάχαρη άχνη 50[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕκτέλεση Λιώνουμε το βούτυρο (να μην καεί), κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζάχαρη, τα αυγά, το κακάο και το κονιάκ ανακατεύοντας συνεχώς. Σε ένα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση: Λιώνουμε το βούτυρο (να μην καεί), κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζάχαρη, τα αυγά, το κακάο και το κονιάκ ανακατεύοντας συνεχώς. Σ’ ένα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤέλειες ροδέλες πορτοκαλιού και μανταρινιού, γυαλιστερές από το σιρόπι, με ένα υπέροχο ζωντανό χρώμα. Αυτή η μαρμελάδα μοιάζει πολύ με γλυκό του κουταλιού[...]
Πηγή: bostanistas.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Αφήνουμε το βούτυρο εκτός ψυγείου να μαλακώσει αρκετά ή το βάζουμε για λίγο στα μικροκύματα. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στο φούρνο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΙΝΑ ΜΕ ΠΤΙ ΜΠΕΡ, ΠΑΓΩΤΟ BANOFFEE ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ Για τη σάλτσα καραμέλας βάζουμε σε μια κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος μαζί με τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη μέχρι να γίνει σκούρα καραμέλα. Μαλακώνουμε την ζελατίνη σε κρύο νερό. Ζεσταίνουμε τα 250[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΉθελα εδώ και πολύ καιρό να δοκιμάσω να κάνω τσιζκέικ φούρνου γιατί δεν είχα φάει ποτέ. Έψαξα για συνταγές και τελικά αποφάσισα να κάνω μία του Παρλιάρου που[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΕκτέλεση για τη γέμιση: Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε παχύρευστη μορφή και την αφήνουμε στην άκρη. Ετοιμάζουμε μία κρεμ ανγκλέζ. Ανακατεύουμε απαλά τους[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚάτι μοναδικό για να γλυκάνετε τους καλεσμένους σας από τον Στέλιο Παρλιάρο. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος. Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕκτέλεση: Λιώνουμε το βούτυρο (να μην καεί), κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζάχαρη, τα αυγά, το κακάο και το κονιάκ ανακατεύοντας συνεχώς. Σε μία[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr1 πακέτο σαβουαγιάρ ή 1 πακέτο μπισκότα τύπου πτι μπερ ή 1 πακέτο μπισκότα Μιράντα γάλα για να βουτήξουμε τα μπισκότα 300 γρ. ρικότα (ιταλικό τυρί) ή[...]
Πηγή: cookpad.com/gr