Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 52 συνταγές
Τέλειες ροδέλες πορτοκαλιού και μανταρινιού, γυαλιστερές από το σιρόπι, με ένα υπέροχο ζωντανό χρώμα. Αυτή η μαρμελάδα μοιάζει πολύ με γλυκό του κουταλιού[...]
Πηγή: bostanistas.grΜοναδικές συνταγές που θα σας ξετρελάνουν. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος. Μερίδες : για 12 μερίδες. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 35΄, ψήσιμο 1 ώρα,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠριν 35 χρόνια σαν σήμερα, απόγευμα συννεφιασμένου τότε Σαββάτου η Ξανθή κι ο σύντροφός της Θ.ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας ενώνοντας με τα δεσμά του γάμου[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓειά σας ! ! ! ! ! Τι μου κάνετε;;;; Εύχομαι να είστε όλοι καλά. Εγώ... χάθηκα κάπως, δυστυχώς πλέον δεν έχω τον χρόνο να ανεβάζω συνταγές όπως ανέβαζα και[...]
Πηγή: cookwithelena.blogspot.grΚαλησπέρα σε όλους ! ! ! Τι μου κάνετε ; ; ; Εγώ εδώ και ζεσταίνομαι και μ' αρέσει... αχαχαχαχαχαχα ! ! ! ! ! Παρασκευή σήμερα, το οποίο σημαίνει... γλυκόόόόό[...]
Πηγή: cookwithelena.blogspot.grΞεχάστε τη νηστεία,ξεχάστε και τις θερμίδες... Είναι μηλόπιτα φουλ βουτυράτη και φουλ αμαρτωλή για όποιον το παλεύει με τη χοληστερίνη(ονόματα μη λέμε...)[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ Αλέθουμε στο μπλέντερ το αμύγδαλο μαζί με το φιστίκι και την άχνη. Ανακατεύουμε αυτό το μείγμα με το κορν φλάουρ, την κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση: Αφήνουμε το βούτυρο εκτός ψυγείου να μαλακώσει αρκετά. Το ανακατεύουμε με την άχνη, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τη λιωμένη κουβερτούρα που[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ Χτυπάμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και το ξύσμα στο μίξερ. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Ρίχνουμε το φιστίκι και συνεχίζουμε το χτύπημα.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚυριακή της Ορθοδοξίας Χθές. Εορτασμός της οριστικής αναστήλωσης των εικόνων από την Αυτοκράτειρα Θεοδώρα το 842. Α΄Κυριακή των Νηστειών. Ενα νηστίσιμο[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΤο φιστίκι Αιγίνης το υπεραγαπώ για το χρώμα του, τη γεύση του και την ανεκτίμητη θρεπτική του αξία!! Γι’ αυτό ήθελα να κάνω ένα μπισκότο με αυτό το[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grYπέροχα, σπιτικά σοκολατάκια, κέρασμα για την γιορτή μου!!! Υλικά: 50 γρ καρύδια 50 γρ φιστίκια Αιγίνης 50 γρ φουντούκια 90 γρ ζάχαρη 30 γρ νερό 170 γρ[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΤι πρέπει να προσέξουμε για να γίνουν νόστιμοι και αφράτοι. 1. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο (να είναι κρύο), μαζί με τη ζάχαρη άχνη. Θα τα χτυπήσουμε[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.gr