Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 80 συνταγές
Για τα cupcakes 250 γρ. βούτυρο 250 γρ. ζάχαρη 4 αυγά 300 γρ. αλεύρι 10 γρ. μπέικιν 180 γρ. γάλα Για την επικάλυψη 40 γρ. νερό 180 γρ. ζάχαρη 3 ασπράδια αυγού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΒλέπετε τι μελαχρινή κουκλίτσα σας έχω σήμερα ?? Είναι μια υπέροχη τάρτα με ποοοοολύ σοκολάτα.!!! Την έφτιαξε η φίλη μας η Νάντια για να ευχηθεί καλή επιτυχία[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤα φουντούκια δένουν με την κουβερτούρα και τα αμύγδαλα με το κομφί πορτοκαλιού σ' ένα ζουμερό, αρωματικό κέικ. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : 10-12[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕίναι όπως ακριβώς το βλέπετε: απίστευτα νόστιμο, μαλακό και πλούσιο σε γεύση. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : για 12 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚόλαση. Αυτό. Πώς αλλιώς να το περιγράψεις; Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : για 14 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 50΄, ψήσιμο 45΄.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ200 γρ. ζάχαρη 50 γρ. νερό Λίγη γλυκόζη ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 600 γρ. κρέμα γάλακτος 600 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 50-56% κακάο [...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΕίναι από το βιβλίο του Στέλιου Παρλιάρου "Σοκολάτα". Τι χρειαζόμαστε: 375 γραμμ. κρέμα γάλακτος 260 γραμμ. ζάχαρη 5 κρόκοι 50 γραμμ. κακάο κοσκινισμένο 125[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ συγκεκριμένη συνταγή είναι του Σ.Παρλιάρου, "καραμελωμένα σου με κρέμα". Εμείς αφαιρέσαμε την καραμέλα και βάλαμε τη σοκολάτα πάνω απ'τα σου μετατρέποντας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα, καλημέρα!!! Πρώτη μέρα του μήνα σήμερα κι ας την ξεκινήσουμε γλυκά... όσο πιο γλυκά μπορούμε. Ας καλοπιάσουμε την άνοιξη γιατί εχθές , εδώ στην[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤι μας δυσκολεύει στην απόφαση να φωνάξουμε φίλους για ένα αποκριάτικο πάρτυ; Εμένα η σκέψη «τι θα παραγγείλουμε;» ή «τι θα ετοιμάσουμε;»[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ Χτυπάμε στο μίξερ τους κρόκους με τα 100 γραμμάρια ζάχαρη, μέχρι να ασπρίσουν. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα με την υπόλοιπη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΆλλη μία απίθανη πρόταση από τον Στέλιο Παρλιάρο που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος. Μερίδες : για 10 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠροκλητικά εύκολο, αυτό το ρολό με έτοιμη πραλίνα φουντουκιού και κρυμμένα πουράκια στη γέμιση θα το φτιάχνουμε ξανά και ξανά. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαλημέρα σας! Τί κάνετε;;; Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να έχει φτιάξει η διάθεσή σας με τον ήλιο που μας κάνει την χάρη να εμφανίζεται ολοένα και πιο συχνά.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ, ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟ BANOFFEE Καθαρίζουμε τις μπανάνες, τις κόβουμε στα τρία και μετά στη μέση. Ανακατεύουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grOk, είμαι λίγο διχασμένη με αυτή τη συνταγή. Ναι, είναι τελείως νηστίσιμη. Όμως, όχι, νιώθω πολύ άσχημα να την παρουσιάσω για νηστίσιμη, και μάλιστα μέσα στη[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΤη συνταγή μου την έφερε η κόρη μου η Ιωάννα σε ένα σχισμένο φύλλο απο περιοδικό που διάβασε στο ...παιδίατρο την ώρα που περίμενε. -Μαμά θα μου τη φτιάξεις[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ Ετοιμάζουμε το σιρόπι. Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό για 1- 2 λεπτά. Σε ένα μπολ χτυπάμε ελαφρώς τα αυγά και προσθέτουμε το γάλα.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε καλά το γάλα και την κρέμα γάλακτος. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το κορν φλάουρ. Προσθέτουμε τους κρόκους και τα αβγά[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση: Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό έως ότου η θερμοκρασία φτάσει τους 115ºC. Σε αυτό το στάδιο χτυπάμε τα αυγά σε μαρέγκα και συνεχίζουμε να βράζουμε τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grYπέροχα, σπιτικά σοκολατάκια, κέρασμα για την γιορτή μου!!! Υλικά: 50 γρ καρύδια 50 γρ φιστίκια Αιγίνης 50 γρ φουντούκια 90 γρ ζάχαρη 30 γρ νερό 170 γρ[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΕκτέλεση: Λιώνουμε το βούτυρο (να μην καεί), κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζάχαρη, τα αυγά, το κακάο και το κονιάκ ανακατεύοντας συνεχώς. Σε μία[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜ ΚΑΡΑΜΕΛΕ Ρίχνουμε τη ζάχαρη με το νερό σε μία μικρή κατσαρόλα και βράζουμε έως ότου γίνει μία ξανθή καραμέλα. Μοιράζουμε αμέσως την[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά (Μερίδες: 6-7) 300 γρ. κουβερτούρα με 70%-72% κακάο, ψιλοκομμένη, 100 γρ. βούτυρο αγελάδας, τεμαχισμένο, 60 γρ. σουμάδα, 8 κρόκοι αβγών, ελαφρώς[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ Τοποθετούμε το γάλα και την κρέμα σε μία κατσαρόλα να ζεσταθούν ελαφρά. Βάζουμε τη μισή ζάχαρη, τη ζελατίνη και την πηκτίνη και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά Καραμελωμένα αμύγδαλα 150 γρ. λευκά αμύγδαλα, 60 γρ. λευκή ζάχαρη, κρυσταλλική, νερό. Κουραμπιέδες 400-450 γρ. βούτυρο αγελάδας (για να φτιάξουμε 300[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤη συνταγή τη βρήκα απο τον Παρλιάρο! Την έχω δοκιμάσει και μου αρέσει πααααρα πολύ! Ελπίζω να αρέσει και σε εσάς. Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ. φρεσκο γαλα 1,5%[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΚΟΤΑ Για την κρέμα πανακότα μαλακώνουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό. Βάζουμε την κρέμα γάλακτος, το γάλα, τη ζάχαρη και τους σπόρους[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grPin It Η καλοκαιρινή εκδοχή του χαλβά!!!!!!!!!!! Υλικά για την καραμέλα φράουλας 100γρ ζάχαρη 500γρ φράουλες 1 βανίλια για τον χαλβά 500 ml. γάλα 125γρ.[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΣτα παλιά χρόνια, κάπου εκεί γύρω στα τέλη του 19ου αιώνα, ζούσε στην Ουγγαρία ο Γιόζεφ Ντόμπος μάγειρας, επιχειρηματίας, εραστής του καλού φαγητού,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr