Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 91 συνταγές
Παραδοσιακό κανταΐφι με γέμιση τυριού εύκολο που προέρχεται από την Τουρκία αλλά και τον αραβικό κόσμο !!! Υλικά 1 πακέτο φύλλο κανταΐφι (450-500 γρ.) 150 γρ.[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ: Αλέθουμε crackers. Λιώνουμε το βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων και το ρίχνουμε πάνω στα τριμμένα crackers. Προσθέτουμε την καστανή[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΧρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!! Υλικά Για την βάση 170 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 110 γρ. μαργαρίνη κρύα 3 κ.σ. κρύο νερό 1 πρέζα αλάτι 2 κ.σ. ζάχαρη[...]
Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.grΕκτέλεση για την κρέμα γιαουρτιού : Σε μία μικρή κατσαρόλα τοποθετούμε την κρέμα και το μέλι . Τοποθετούμε στη φωτιά και μόλις λιώσει το μέλι και πριν βράσει[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλό Σαββατοκύριακο, με μια υπέροχη, λαχταριστή κερασόπιτα ~ του Παρλιάρου φυσικά!!! J Για τη ζύμη: 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 30 γρ. ζάχαρη 185 γρ.[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ: Τρίβουμε τα μπισκότα σε σκόνη. Λιώνουμε το βούτυρο και το ανακατεύουμε μαζί με το μπισκότο. Τοποθετούμε το μείγμα του μπισκότου σε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ: Τοποθετούμε σε μεταλλικό σκεύος τους κρόκους με τη ζάχαρη. Τα χτυπάμε με το σύρμα και τοποθετούμε το μπολ πάνω σε μία κατσαρόλα με νερό[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΙΦΙ ΤΟΥΡΤΑ Παίρνουμε ένα ταψί διαμέτρου 24 εκ. και ύψους 10 εκ. Βουτυρώνουμε και τοποθετούμε ένα αντικολλητικό χαρτί κομμένο στη διάμετρο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚάντε την συνταγή μας και πείτε μας την γνώμη σας!! Στείλτε μας φωτογραφίες απο τις δικές σας γλυκές δημιουργίες. Υλικά Για την βάση 250 γρ. αλεύρι 160 γρ.[...]
Πηγή: johnnyssweet.blogspot.comΓειά σας... Τι μου κάνετε ; ; ; Σας έλειψα ; ; ; Κεκάκι για σήμερα light ( λόγω καλοκαιριού ), πήρα το καινούργιο βιβλίο του Παρλιάρου και το είδα στα light[...]
Πηγή: cookwithelena.blogspot.grPin It Μια μπαλαρίνα στο πιάτο μας!!!! Υλικά Για την μαρέγκα 120γρ ασπράδια (από 4 μεσαία αυγά) 10γρ κορν φλαου ή νισεστέ 150γρ λεύκη ζάχαρη 70γρ καστανή[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΕκτέλεση για τη γέμιση: Ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη και το ξύσμα πορτοκαλιού. Προσθέτουμε τα αυγά και το λικέρ και ανακατεύουμε. Αφήνουμε για[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ Μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Καθαρίζουμε τις φράουλες και πολτοποιούμε 500 γρ. από αυτές στο μπλέντερ. Κόβουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣυνταγή του Παρλιάρου ίσον σίγουρη επιτυχία! Η συγκεκριμένη όμως μου τράβηξε την προσοχή κυρίως γιατί δεν περιέχει καθόλου λάδι ή βούτυρο! Υλικά για 20[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr350 γρ. μπισκότα πτι-μπερ 60 γρ. κονιάκ ή χυμός πορτοκαλιού 250 γρ. βούτυρο αγελάδας 200 γρ. ζάχαρη άχνη 2 αυγά 50 γρ. κακάο Οδηγίες 20' + 4ωρες αναμονής[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1.000-1.200 γρ. κυδώνια, 1 κιλό ζάχαρη, 375 γρ. νερό, 3 γρ. ξινό (περίπου ½ κ.γ.) – το βρίσκουμε σε μεγάλα σουπερμάρκετ, φλούδες παρμεζάνας για το[...]
Πηγή: xrysessyntages.com...νηστήσιμα στη γεύση...ανοιξιάτικα στην όψη... Είναι συνταγη του Παρλιαρου,τα οποια έκανε με ελαιόλαδο και κρασί,στις Γλυκιές Αλχημείες. Χρησιμοποίησε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΖυμώνουμε μαζί το αλεύρι, τη ζάχαρη άχνη, το βούτυρο σε κομμένο σε μικρούς κύβους και το αβγό. Ανοίγουμε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο. Κόβουμε ένα δίσκο διαμέτρου[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΖέστη πάλι. Και υγρασία. Θέλεις κάτι γλυκό αλλά επίσης ελαφρύ και δροσιστικό. Οπως αυτό το ζελέ με φρέσκα καλοκαιρινά φρούτα, κρέμα και παγωτό γιαούρτι με τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι μια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου. Το έφτιαξα το κεκάκι και πολύ μου άρεσε. Υλικά: 300γρ. βούτυρο 300γρ. ζάχαρη 6 αυγά, χωρισμένοι οι κρόκοι από τα[...]
Πηγή: greekmasa.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ ΛΕΜΟΝΙ: Ξύνουμε τα λεμόνια, τα στύβουμε και σουρώνουμε.. Μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Χτυπάμε τους κρόκους με τα 2/3 της[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ Αλέθουμε τα αμύγδαλα, τις φλούδες καρύδας, τους κολοκυθόσπορους, τους ηλιόσπορους, τα goji berries, τους σπόρους chia, τα κόκκινα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλησπέρα σας!! Το σχέδιο ήταν να ξεκινήσω με γλυκιά συνταγή από Δευτέρα! Ναι, έτσι σκόπευα να ξεκινήσω τον νέο κύκλο συνταγών στο ανανεωμένο Tante Kiki![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ: - 100 γρ. ζάχαρη - 150 γρ. καφέ espresso ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΡΛΟΤ ΜΕ ΚΑΦΕ - 1 πακέτο μπισκότα πτι – μπερ - 1 πακέτο μπισκότα πτι –[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΙΚΟΚΟ Μουσκεύουμε τα ξερά βερίκοκα σε νερό που τα σκεπάζει, για 12 ώρες τουλάχιστον. Τα πολτοποιούμε σε μπλέντερ μαζί με το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση: Προσθέτουμε το μέλι και τη ζάχαρη και τα τοποθετούμε στη φωτιά. Μόλις αρχίσει να φουσκώνει, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τα φύλλα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑπό τον Στέλιο Παρλιάρο ελαφρύ και γευστικό ζελέ! Τι χρειαζόμαστε: 300 γρ. φράουλες καθαρισμένες 300 γρ. πλήρες αγελαδινό γιαούρτι 2 φύλλα ζελατίνης των 10[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΕΛΕ ΦΡΟΥΤΩΝ Μαλακώνουμε το φύλλο ζελατίνης σε κρύο νερό. Ζεσταίνουμε τα 50 γρ. από τα πολτοποιημένα λίτσι. Πριν πάρει βράση αποσύρουμε και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλημέρα!!!! Με τα πασχαλινά κουλουράκια είχα ένα θέμα εδώ και μερικά χρόνια... δεν μπορούσα να τα πετύχω με τίποτε! Δεν μπορούσα να βρω συνταγή να με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr