Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 110 συνταγές
Κατ'αρχην να πω πως το ταχινι δε με συγκινει ιδιαίτερα ως γεύση μόνο του,μα ούτε ως προσθηκη σε γλυκα και φαγητά...το έχω δοκιμασει με πολλους τροπους μα στο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ: Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη έως ότου ασπρίσουν και αφρατέψουν. Προσθέτουμε το λάδι συνεχίζοντας το χτύπημα για 2 λεπτά ακόμη.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤο περιοδικό του Στ.Παρλιάρου "Γλυκιές ιστορίες" είναι από τα αγαπημένα μου... έχω πάθει εξάρτηση! Τρέχω σαν "τρελλή" να το αγοράσω την ημέρα που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΧρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!! Υλικά Για την βάση 170 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 110 γρ. μαργαρίνη κρύα 3 κ.σ. κρύο νερό 1 πρέζα αλάτι 2 κ.σ. ζάχαρη[...]
Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.grΕκτέλεση για την κρέμα γιαουρτιού : Σε μία μικρή κατσαρόλα τοποθετούμε την κρέμα και το μέλι . Τοποθετούμε στη φωτιά και μόλις λιώσει το μέλι και πριν βράσει[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλό Σαββατοκύριακο, με μια υπέροχη, λαχταριστή κερασόπιτα ~ του Παρλιάρου φυσικά!!! J Για τη ζύμη: 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 30 γρ. ζάχαρη 185 γρ.[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΜια από τις εκατοντάδες συνταγές που έχω σημειωμένες σε διάφορα χαρτάκια είναι και τούτο το υγρό κέικ λεμονιού του Παρλιάρου. Σημειωμένη βιαστικά εδώ και[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΤο κάτι άλλο.... Τα αρώματα που βγάζει αυτό το τόσο ελαφρύ και γευστικό γλυκό... Η θεϊκή συνταγή είναι του μέγα δημιουργού-ζαχαροπλάστη Στέλιου Παρλιάρου. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΡΟ ΚΕΪΚ Αλέθουμε τα φουντούκια μαζί με ζάχαρη άχνη. Βάζουμε το γκρέιπ φρουτ σε μια κατσαρόλα και το βράζουμε μέχρι να μαλακώσει. Αφήνουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΗ Sugar Buzz (Αθηνά Πάνου) μας συστήνεται και μας ετοιμάζει σοκολατένια cupcakes!!! Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Sugar Buzz ή Αθηνά[...]
Πηγή: foodtrails.grΚοίταζα προχθές το λαχταριστό παγωτό που έφτιαξε η Λία με τις φράουλες και σκεφτόμουν να το φτιαξω. Θεώρησα όμως κριμα να παω να αγορασω φραουλες και να αφήσω[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ Σε μία κατσαρόλα βράζουμε το νερό, τη ζάχαρη, τη βανίλια και τον αστεροειδή γλυκάνισο και βράζουμε για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grPin It Μια μπαλαρίνα στο πιάτο μας!!!! Υλικά Για την μαρέγκα 120γρ ασπράδια (από 4 μεσαία αυγά) 10γρ κορν φλαου ή νισεστέ 150γρ λεύκη ζάχαρη 70γρ καστανή[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΕκτέλεση για τη γέμιση: Ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη και το ξύσμα πορτοκαλιού. Προσθέτουμε τα αυγά και το λικέρ και ανακατεύουμε. Αφήνουμε για[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤέλεια τούρτα με σουμάδα. Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση 175 γρ. ζάχαρη 4 αυγά χωρισμένα 175 γρ. αμύγδαλα λευκά (σκόνη) 15 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις Για τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: Για τα μπισκότα: 140 γρ. ζάχαρη 6 αβγά χωρισμένα (κρόκος - ασπράδι) 125 γρ. αλεύρι 50 γρ. κορνφλάουερ Για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΙΖΕ: Σε ένα τηγάνι βράζουμε το νερό με την ζάχαρη. Προσθέτουμε τα φουντούκια και ανακατεύουμε έως ότου καραμελώσουν. Όταν[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ: Μαλακώνουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό. Σε μία μικρή κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα, το μέλι και τους σπόρους από ένα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΜ αλεμπί (Muhallebi , muhallabia) "Μεταξένιο " επιδόρπιο , το οποίο φτιάχνετε με κόρφλάουρ ή αλεσμένο ρύζι και γάλα , αρωματίζεται με ανθόνερο ή ροδόνερο. Οι[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΟυυφφφ!!! Μόλις τελείωσα... σήμερα ξεθεώθηκα από το πρωί! Δεν πρόλαβα ούτε στο blog να μπω, μόλις τώρα κατάφερα να τα ξεκαθαρίσω όλα και θέλοντας λίγο να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΕΛΕ ΦΡΟΥΤΩΝ Μαλακώνουμε το φύλλο ζελατίνης σε κρύο νερό. Ζεσταίνουμε τα 50 γρ. από τα πολτοποιημένα λίτσι. Πριν πάρει βράση αποσύρουμε και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑπό τον Στέλιο Παρλιάρο ελαφρύ και γευστικό ζελέ! Τι χρειαζόμαστε: 300 γρ. φράουλες καθαρισμένες 300 γρ. πλήρες αγελαδινό γιαούρτι 2 φύλλα ζελατίνης των 10[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΙΚΟΚΟ Μουσκεύουμε τα ξερά βερίκοκα σε νερό που τα σκεπάζει, για 12 ώρες τουλάχιστον. Τα πολτοποιούμε σε μπλέντερ μαζί με το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ: - 100 γρ. ζάχαρη - 150 γρ. καφέ espresso ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΡΛΟΤ ΜΕ ΚΑΦΕ - 1 πακέτο μπισκότα πτι – μπερ - 1 πακέτο μπισκότα πτι –[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΕκτέλεση για το παρφέ σοκολάτα: Φτιάχνουμε μία κρεμ ανγκλέζ: Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα. Ανακατεύουμε τους κρόκους με τη ζάχαρη και τους[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλημέρα, καλημέρα! Αυτή είναι η πρώτη από τις δύο συνταγές για μελομακάρονα που θα σας δώσω, με τη σημερινή να είναι η πιο εύκολη συνταγή και την άλλη που θα[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ: Φτιάχνουμε μία κρεμ ανγκλέζ. Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα και τα 300 γραμμάρια κρέμα γάλακτος. Σε ένα μπωλ ρίχνουμε τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΣΑΪΚΟ: Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα σε ένα μπωλ και τη λιώνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων. Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα σε χαμηλή[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά (Μερίδες: 8-10) Μπισκότο 4 ασπράδια αβγών, 100 γρ. ζάχαρη, 4 κρόκοι αβγών, ελαφρώς χτυπημένοι, ξύσμα από 1 λεμόνι (ακέρωτο), 100 γρ. αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚαλησπέρα σας!! Το σχέδιο ήταν να ξεκινήσω με γλυκιά συνταγή από Δευτέρα! Ναι, έτσι σκόπευα να ξεκινήσω τον νέο κύκλο συνταγών στο ανανεωμένο Tante Kiki![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grYπέροχα, σπιτικά σοκολατάκια, κέρασμα για την γιορτή μου!!! Υλικά: 50 γρ καρύδια 50 γρ φιστίκια Αιγίνης 50 γρ φουντούκια 90 γρ ζάχαρη 30 γρ νερό 170 γρ[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ ΛΕΜΟΝΙ: Ξύνουμε τα λεμόνια, τα στύβουμε και σουρώνουμε.. Μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Χτυπάμε τους κρόκους με τα 2/3 της[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΖέστη πάλι. Και υγρασία. Θέλεις κάτι γλυκό αλλά επίσης ελαφρύ και δροσιστικό. Οπως αυτό το ζελέ με φρέσκα καλοκαιρινά φρούτα, κρέμα και παγωτό γιαούρτι με τις[...]
Πηγή: bostanistas.gr...νηστήσιμα στη γεύση...ανοιξιάτικα στην όψη... Είναι συνταγη του Παρλιαρου,τα οποια έκανε με ελαιόλαδο και κρασί,στις Γλυκιές Αλχημείες. Χρησιμοποίησε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά 1.000-1.200 γρ. κυδώνια, 1 κιλό ζάχαρη, 375 γρ. νερό, 3 γρ. ξινό (περίπου ½ κ.γ.) – το βρίσκουμε σε μεγάλα σουπερμάρκετ, φλούδες παρμεζάνας για το[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΠεντανόστιμος σοκολατένιος κορμός γεμισμένος αλλά και επικαλυμμένος με πουράκια. Μια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: 1-2 μεγάλα πακέτα πουράκια[...]
Πηγή: cookpad.com/gr