Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 77 συνταγές
Εκτέλεση για τη γέμιση: Ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη και το ξύσμα πορτοκαλιού. Προσθέτουμε τα αυγά και το λικέρ και ανακατεύουμε. Αφήνουμε για[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΜια από τις εκατοντάδες συνταγές που έχω σημειωμένες σε διάφορα χαρτάκια είναι και τούτο το υγρό κέικ λεμονιού του Παρλιάρου. Σημειωμένη βιαστικά εδώ και[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΚατ'αρχην να πω πως το ταχινι δε με συγκινει ιδιαίτερα ως γεύση μόνο του,μα ούτε ως προσθηκη σε γλυκα και φαγητά...το έχω δοκιμασει με πολλους τροπους μα στο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΝ ΚΥΛΙΝΔΡΟ Παίρνουμε ή φτιάχνουμε από χαρτόνι ένα τσέρκι σε σχήμα καρδιάς. Καλύπτουμε με χοντρή μεμβράνη το εσωτερικό μιας κυλινδρικής φόρμας ή[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΡΟ ΚΕΪΚ Αλέθουμε τα φουντούκια μαζί με ζάχαρη άχνη. Βάζουμε το γκρέιπ φρουτ σε μια κατσαρόλα και το βράζουμε μέχρι να μαλακώσει. Αφήνουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΗ Sugar Buzz (Αθηνά Πάνου) μας συστήνεται και μας ετοιμάζει σοκολατένια cupcakes!!! Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Sugar Buzz ή Αθηνά[...]
Πηγή: foodtrails.grPin It Μια μπαλαρίνα στο πιάτο μας!!!! Υλικά Για την μαρέγκα 120γρ ασπράδια (από 4 μεσαία αυγά) 10γρ κορν φλαου ή νισεστέ 150γρ λεύκη ζάχαρη 70γρ καστανή[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΚαλημέρα και Καλή Εβδομάδα σε όλους!!! Όπως έχω ξαναπεί, δεν μου αρέσει να ανεβάζω πολυδάπανες και περίεργες συνταγές, ειδικά στις μέρες που διανύουμε...[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.gr”Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, με αυγά νωπά ή δουλεμένα σε μπεν-μαρί (ή ακόμη και χωρίς αυγά), με λικέρ amaretto ή με κρασί marsala, η Tiramisu είναι ένα από[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠεντανόστιμος σοκολατένιος κορμός γεμισμένος αλλά και επικαλυμμένος με πουράκια. Μια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: 1-2 μεγάλα πακέτα πουράκια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπό τον Στέλιο Παρλιάρο. Γευστικότατες και σίγουρα επιτυχημένες φλωρεντίνες!!!! Τι χρειαζόμαστε: 160 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 100 γρ. αμύγδαλα φιλέ 140[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ: Για την τραγανή γέμιση τεμαχίζουμε σε κομμάτια τη σοκολάτα γάλακτος και τη λιώνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων. Την[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr...νηστίσιμη, οικονομική και απίστευτα νόστιμη!!!! Καλημέρα σας και καλή μας εβδομάδα! Μετά τις χθεσινές πληροφορίες σχετικά με τη μοριακή γαστρονομία και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓιορτή της φύσης και των λουλουδιών σήμερα και τα λουλούδια μπαίνουν στο πιάτο μας... Το στεφάνι που έφτιαξε ο μπαμπάκας μου πρωί πρωί για να μας κάνει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr...οικονομική και απίστευτα νόστιμη!!!! Καλημέρα σας και καλή μας εβδομάδα! Μετά τις χθεσινές πληροφορίες σχετικά με τη μοριακή γαστρονομία και μιας και είναι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓιορτή της φύσης και των λουλουδιών σήμερα και τα λουλούδια μπαίνουν στο πιάτο μας... Το στεφάνι που έφτιαξε ο μπαμπάκας μου πρωί πρωί για να μας κάνει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα σας!!! Για τέταρτη φορά γράφω αυτή την ανάρτηση μια και ο "αγαπημένος" μου blogger αποφάσισε να με ταλαιπωρήσει και όχι μόνον να μην την δείχνει στο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλό Σαββατοκύριακο, με μια υπέροχη, λαχταριστή κερασόπιτα ~ του Παρλιάρου φυσικά!!! J Για τη ζύμη: 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 30 γρ. ζάχαρη 185 γρ.[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grhttp://i250.photobucket.com/albums/gg243/polladam/009.jpg Αντιγράφω από το Γαστρονόμο συνταγή του Στ. Παρλιάρου. Την έχω δοκιμάσει κι είναι πολύ ωραία. Υλικά[...]
Πηγή: greekmasa.grΧρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!! Υλικά Για την βάση 170 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 110 γρ. μαργαρίνη κρύα 3 κ.σ. κρύο νερό 1 πρέζα αλάτι 2 κ.σ. ζάχαρη[...]
Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.grYπέροχα, σπιτικά σοκολατάκια, κέρασμα για την γιορτή μου!!! Υλικά: 50 γρ καρύδια 50 γρ φιστίκια Αιγίνης 50 γρ φουντούκια 90 γρ ζάχαρη 30 γρ νερό 170 γρ[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΤο είπα ξανά πως το ταχίνι δεν είναι από εκείνα που αγαπώ..γενικά δεν το χρησιμοποιώ,παρά μόνο αν βρω κάποια συνταγή που μου κάνει κλικ... Μια από αυτές είναι[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΙΚΟΚΟ Μουσκεύουμε τα ξερά βερίκοκα σε νερό που τα σκεπάζει, για 12 ώρες τουλάχιστον. Τα πολτοποιούμε σε μπλέντερ μαζί με το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr...με Σαμιώτικο γλυκό κρασί κι ελαιόλαδο Νικολέττα είναι η αδερφούλα μου η οποία ασχολείται με την μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, όσο εγώ... Βέβαια έχει μια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΛατρεία !!! Αφράτοι τραγανοί τέλειοι !!! Κομμάτια: 30-40 Υλικά 500 γρ. αλεύρι, κατά προτίμηση «σκληρό» 500 γρ. νερό χλιαρό (όχι καυτό!) 1 κ.γ. αλάτι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΓια φέτος ειπα να κανω την περσινη συνταγη του Παρλιαρου... Απλά την αντιγραφω... Υλικα 260 γρ. πορτοκάλι πούλμπα 250.γρ. ελαιόλαδο 400 γρ. ζάχαρη 500 γρ.[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΠΡΑΛΙΝΑΣ Για το μπισκότο, βάζουμε τα φουντούκια και την ζάχαρη άχνη στο μπλέντερ και τα αλέθουμε σε σκόνη. Χτυπάμε το ασπράδι με την[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλησπέρα σας!! Το σχέδιο ήταν να ξεκινήσω με γλυκιά συνταγή από Δευτέρα! Ναι, έτσι σκόπευα να ξεκινήσω τον νέο κύκλο συνταγών στο ανανεωμένο Tante Kiki![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ Αλέθουμε τα αμύγδαλα, τις φλούδες καρύδας, τους κολοκυθόσπορους, τους ηλιόσπορους, τα goji berries, τους σπόρους chia, τα κόκκινα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ: Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη έως ότου ασπρίσουν και αφρατέψουν. Προσθέτουμε το λάδι συνεχίζοντας το χτύπημα για 2 λεπτά ακόμη.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑν νηστευετε και θελετε κατι γλυκο να προσφερετε αυριο,ο Στ.Παρλιαρος στις Γλυκιες Αλχημειες, το τελευταιο Σ/Κ της Αποκριάς ,παρουσιασε αυτα τα τρουφακια που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΖέστη πάλι. Και υγρασία. Θέλεις κάτι γλυκό αλλά επίσης ελαφρύ και δροσιστικό. Οπως αυτό το ζελέ με φρέσκα καλοκαιρινά φρούτα, κρέμα και παγωτό γιαούρτι με τις[...]
Πηγή: bostanistas.gr...νηστήσιμα στη γεύση...ανοιξιάτικα στην όψη... Είναι συνταγη του Παρλιαρου,τα οποια έκανε με ελαιόλαδο και κρασί,στις Γλυκιές Αλχημείες. Χρησιμοποίησε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά 1.000-1.200 γρ. κυδώνια, 1 κιλό ζάχαρη, 375 γρ. νερό, 3 γρ. ξινό (περίπου ½ κ.γ.) – το βρίσκουμε σε μεγάλα σουπερμάρκετ, φλούδες παρμεζάνας για το[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 600 γρ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 2 κ.σ μέλι 500 γρ κουβερτούρα από 70% κακάο 450 γρ μπισκότα τύπου μιράντα , πτιμπερ ή ότι μας αρέσει ξύσμα από 1[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grOk, είμαι λίγο διχασμένη με αυτή τη συνταγή. Ναι, είναι τελείως νηστίσιμη. Όμως, όχι, νιώθω πολύ άσχημα να την παρουσιάσω για νηστίσιμη, και μάλιστα μέσα στη[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ Χτυπάμε στο μίξερ τους κρόκους με τα 100 γραμμάρια ζάχαρη, μέχρι να ασπρίσουν. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα με την υπόλοιπη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΙΖΕ: Σε ένα τηγάνι βράζουμε το νερό με την ζάχαρη. Προσθέτουμε τα φουντούκια και ανακατεύουμε έως ότου καραμελώσουν. Όταν[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ200 γρ. ζάχαρη 50 γρ. νερό Λίγη γλυκόζη ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 600 γρ. κρέμα γάλακτος 600 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 50-56% κακάο [...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr