Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 202 συνταγές
Τούρτα μους σοκολάτας με φουντούκια κι αμύγδαλα, Τούρτα σοκολάτα με φιστίκι Αιγίνης, Τούρτα σοκολάτας Concorde, Τούρτα σοκολάτας με γέμιση ζελέ φράουλα, Νηστίσιμη τούρτα με σοκολάτα και ταχίνι απο το Στελιο Παρλιαρο, Τούρτα με Κρέμα Σοκολάτας και Γιαούρτι – Chilled Chocolate and Yogurt Torte
Ζέστη πάλι. Και υγρασία. Θέλεις κάτι γλυκό αλλά επίσης ελαφρύ και δροσιστικό. Οπως αυτό το ζελέ με φρέσκα καλοκαιρινά φρούτα, κρέμα και παγωτό γιαούρτι με τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ ΛΕΜΟΝΙ: Ξύνουμε τα λεμόνια, τα στύβουμε και σουρώνουμε.. Μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Χτυπάμε τους κρόκους με τα 2/3 της[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑν νηστευετε και θελετε κατι γλυκο να προσφερετε αυριο,ο Στ.Παρλιαρος στις Γλυκιες Αλχημειες, το τελευταιο Σ/Κ της Αποκριάς ,παρουσιασε αυτα τα τρουφακια που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΠαραδοσιακό κανταΐφι με γέμιση τυριού εύκολο που προέρχεται από την Τουρκία αλλά και τον αραβικό κόσμο !!! Υλικά 1 πακέτο φύλλο κανταΐφι (450-500 γρ.) 150 γρ.[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά 1.000-1.200 γρ. κυδώνια, 1 κιλό ζάχαρη, 375 γρ. νερό, 3 γρ. ξινό (περίπου ½ κ.γ.) – το βρίσκουμε σε μεγάλα σουπερμάρκετ, φλούδες παρμεζάνας για το[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚαταπληκτική συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου, εύκολη και πεντανόστιμη! Καθόλου λιγωτική! Τι χρειαζόμαστε: 220 γρ. μπισκότα digestive 110 γρ. βούτυρο αγελάδος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ Μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Καθαρίζουμε τις φράουλες και πολτοποιούμε 500 γρ. από αυτές στο μπλέντερ. Κόβουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΜια συνταγή από τον Στέλιο Παρλιάρο Τι χρειαζόμαστε: Για τα μπισκότα: 135 γρ. αμύγδαλα τριμμένα σε σκόνη 230 γρ. ζάχαρη 10 γρ. κακάο σε σκόνη 120 γρ. ασπράδια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ Ετοιμάζουμε το σιρόπι. Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό για 1- 2 λεπτά. Σε ένα μπολ χτυπάμε ελαφρώς τα αυγά και προσθέτουμε το γάλα.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grYπέροχα, σπιτικά σοκολατάκια, κέρασμα για την γιορτή μου!!! Υλικά: 50 γρ καρύδια 50 γρ φιστίκια Αιγίνης 50 γρ φουντούκια 90 γρ ζάχαρη 30 γρ νερό 170 γρ[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ: Μαλακώνουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό. Σε μία μικρή κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα, το μέλι και τους σπόρους από ένα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΑΡΔΙΑ: Λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα στο φούρνο μικροκυμάτων. Την στρώνουμε μέχρι να φτάσει τους 28οC. Γεμίζουμε τη φόρμα με τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ Αλέθουμε τα αμύγδαλα, τις φλούδες καρύδας, τους κολοκυθόσπορους, τους ηλιόσπορους, τα goji berries, τους σπόρους chia, τα κόκκινα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΟυυφφφ!!! Μόλις τελείωσα... σήμερα ξεθεώθηκα από το πρωί! Δεν πρόλαβα ούτε στο blog να μπω, μόλις τώρα κατάφερα να τα ξεκαθαρίσω όλα και θέλοντας λίγο να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈφτιαξα φέτος κάτι μελομακάρονα τα οποία ενώ άρεσαν σε μαμά και πεθερά κλπ, δεν άρεσαν στον άντρα μου. Προκειμένου να μην τα φάω όλα και γίνω 100 κιλά, έψαχνα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕκτέλεση για το παρφέ σοκολάτα: Φτιάχνουμε μία κρεμ ανγκλέζ: Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα. Ανακατεύουμε τους κρόκους με τη ζάχαρη και τους[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ: - 100 γρ. ζάχαρη - 150 γρ. καφέ espresso ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΡΛΟΤ ΜΕ ΚΑΦΕ - 1 πακέτο μπισκότα πτι – μπερ - 1 πακέτο μπισκότα πτι –[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΙΚΟΚΟ Μουσκεύουμε τα ξερά βερίκοκα σε νερό που τα σκεπάζει, για 12 ώρες τουλάχιστον. Τα πολτοποιούμε σε μπλέντερ μαζί με το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑπό τον Στέλιο Παρλιάρο ελαφρύ και γευστικό ζελέ! Τι χρειαζόμαστε: 300 γρ. φράουλες καθαρισμένες 300 γρ. πλήρες αγελαδινό γιαούρτι 2 φύλλα ζελατίνης των 10[...]
Πηγή: cookpad.com/grhttp://i250.photobucket.com/albums/gg243/polladam/009.jpg Αντιγράφω από το Γαστρονόμο συνταγή του Στ. Παρλιάρου. Την έχω δοκιμάσει κι είναι πολύ ωραία. Υλικά[...]
Πηγή: greekmasa.gr