Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 177 συνταγές
Μια από τις εκατοντάδες συνταγές που έχω σημειωμένες σε διάφορα χαρτάκια είναι και τούτο το υγρό κέικ λεμονιού του Παρλιάρου. Σημειωμένη βιαστικά εδώ και[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΙΖΕ: Σε ένα τηγάνι βράζουμε το νερό με την ζάχαρη. Προσθέτουμε τα φουντούκια και ανακατεύουμε έως ότου καραμελώσουν. Όταν[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤο περιοδικό του Στ.Παρλιάρου "Γλυκιές ιστορίες" είναι από τα αγαπημένα μου... έχω πάθει εξάρτηση! Τρέχω σαν "τρελλή" να το αγοράσω την ημέρα που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΧρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!! Υλικά Για την βάση 170 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 110 γρ. μαργαρίνη κρύα 3 κ.σ. κρύο νερό 1 πρέζα αλάτι 2 κ.σ. ζάχαρη[...]
Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.grΕκτέλεση για την κρέμα γιαουρτιού : Σε μία μικρή κατσαρόλα τοποθετούμε την κρέμα και το μέλι . Τοποθετούμε στη φωτιά και μόλις λιώσει το μέλι και πριν βράσει[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλό Σαββατοκύριακο, με μια υπέροχη, λαχταριστή κερασόπιτα ~ του Παρλιάρου φυσικά!!! J Για τη ζύμη: 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 30 γρ. ζάχαρη 185 γρ.[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΗ Sugar Buzz (Αθηνά Πάνου) μας συστήνεται και μας ετοιμάζει σοκολατένια cupcakes!!! Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Sugar Buzz ή Αθηνά[...]
Πηγή: foodtrails.grΚατ'αρχην να πω πως το ταχινι δε με συγκινει ιδιαίτερα ως γεύση μόνο του,μα ούτε ως προσθηκη σε γλυκα και φαγητά...το έχω δοκιμασει με πολλους τροπους μα στο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚοίταζα προχθές το λαχταριστό παγωτό που έφτιαξε η Λία με τις φράουλες και σκεφτόμουν να το φτιαξω. Θεώρησα όμως κριμα να παω να αγορασω φραουλες και να αφήσω[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ Σε μία κατσαρόλα βράζουμε το νερό, τη ζάχαρη, τη βανίλια και τον αστεροειδή γλυκάνισο και βράζουμε για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΜ αλεμπί (Muhallebi , muhallabia) "Μεταξένιο " επιδόρπιο , το οποίο φτιάχνετε με κόρφλάουρ ή αλεσμένο ρύζι και γάλα , αρωματίζεται με ανθόνερο ή ροδόνερο. Οι[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΝάμαι κι εγώωωωω!! Πάλι εδώ, αγαπημένες μου μπλογκοφίλες, μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή να προσπαθώ να ηρεμήσω από την ένταση των δύο προηγούμενων ημερών.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grPin It Μια μπαλαρίνα στο πιάτο μας!!!! Υλικά Για την μαρέγκα 120γρ ασπράδια (από 4 μεσαία αυγά) 10γρ κορν φλαου ή νισεστέ 150γρ λεύκη ζάχαρη 70γρ καστανή[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΤέλεια τούρτα με σουμάδα. Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση 175 γρ. ζάχαρη 4 αυγά χωρισμένα 175 γρ. αμύγδαλα λευκά (σκόνη) 15 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις Για τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕκτέλεση για το παρφέ σοκολάτα: Φτιάχνουμε μία κρεμ ανγκλέζ: Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα. Ανακατεύουμε τους κρόκους με τη ζάχαρη και τους[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grhttp://i250.photobucket.com/albums/gg243/polladam/009.jpg Αντιγράφω από το Γαστρονόμο συνταγή του Στ. Παρλιάρου. Την έχω δοκιμάσει κι είναι πολύ ωραία. Υλικά[...]
Πηγή: greekmasa.grOk, είμαι λίγο διχασμένη με αυτή τη συνταγή. Ναι, είναι τελείως νηστίσιμη. Όμως, όχι, νιώθω πολύ άσχημα να την παρουσιάσω για νηστίσιμη, και μάλιστα μέσα στη[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΥλικά 1.000-1.200 γρ. κυδώνια, 1 κιλό ζάχαρη, 375 γρ. νερό, 3 γρ. ξινό (περίπου ½ κ.γ.) – το βρίσκουμε σε μεγάλα σουπερμάρκετ, φλούδες παρμεζάνας για το[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΖέστη πάλι. Και υγρασία. Θέλεις κάτι γλυκό αλλά επίσης ελαφρύ και δροσιστικό. Οπως αυτό το ζελέ με φρέσκα καλοκαιρινά φρούτα, κρέμα και παγωτό γιαούρτι με τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΑν νηστευετε και θελετε κατι γλυκο να προσφερετε αυριο,ο Στ.Παρλιαρος στις Γλυκιες Αλχημειες, το τελευταιο Σ/Κ της Αποκριάς ,παρουσιασε αυτα τα τρουφακια που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ ΛΕΜΟΝΙ: Ξύνουμε τα λεμόνια, τα στύβουμε και σουρώνουμε.. Μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Χτυπάμε τους κρόκους με τα 2/3 της[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ: Μαλακώνουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό. Σε μία μικρή κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα, το μέλι και τους σπόρους από ένα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ Αλέθουμε τα αμύγδαλα, τις φλούδες καρύδας, τους κολοκυθόσπορους, τους ηλιόσπορους, τα goji berries, τους σπόρους chia, τα κόκκινα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grYπέροχα, σπιτικά σοκολατάκια, κέρασμα για την γιορτή μου!!! Υλικά: 50 γρ καρύδια 50 γρ φιστίκια Αιγίνης 50 γρ φουντούκια 90 γρ ζάχαρη 30 γρ νερό 170 γρ[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΓια φέτος ειπα να κανω την περσινη συνταγη του Παρλιαρου... Απλά την αντιγραφω... Υλικα 260 γρ. πορτοκάλι πούλμπα 250.γρ. ελαιόλαδο 400 γρ. ζάχαρη 500 γρ.[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΟυυφφφ!!! Μόλις τελείωσα... σήμερα ξεθεώθηκα από το πρωί! Δεν πρόλαβα ούτε στο blog να μπω, μόλις τώρα κατάφερα να τα ξεκαθαρίσω όλα και θέλοντας λίγο να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΛατρεία !!! Αφράτοι τραγανοί τέλειοι !!! Κομμάτια: 30-40 Υλικά 500 γρ. αλεύρι, κατά προτίμηση «σκληρό» 500 γρ. νερό χλιαρό (όχι καυτό!) 1 κ.γ. αλάτι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr...με Σαμιώτικο γλυκό κρασί κι ελαιόλαδο Νικολέττα είναι η αδερφούλα μου η οποία ασχολείται με την μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, όσο εγώ... Βέβαια έχει μια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΙΚΟΚΟ Μουσκεύουμε τα ξερά βερίκοκα σε νερό που τα σκεπάζει, για 12 ώρες τουλάχιστον. Τα πολτοποιούμε σε μπλέντερ μαζί με το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑπό τον Στέλιο Παρλιάρο ελαφρύ και γευστικό ζελέ! Τι χρειαζόμαστε: 300 γρ. φράουλες καθαρισμένες 300 γρ. πλήρες αγελαδινό γιαούρτι 2 φύλλα ζελατίνης των 10[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕκτέλεση για τη γέμιση: Ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη και το ξύσμα πορτοκαλιού. Προσθέτουμε τα αυγά και το λικέρ και ανακατεύουμε. Αφήνουμε για[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr