Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό 3 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη 3 φλιτζάνια τσαγιού νερό 1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό πορτοκάλι ξύσμα πορτοκαλιού κανέλλα για πασπάλισμα 1.Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει και ρίχνουμε το σιμιγδάλι. 2.Ανακατεύουμε σ [...]