Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
Υλικά (για 4-5 μερίδες) : 1 κεφαλάκι αρνίσιο (χαραγμένο με τη μαχαίρα) 1/2 κιλό συκωταριά αρνίσια (λίγο συκώτι και λίγο πνευμόνι) 15 γαρδουμάκια το λαιμό του[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 συκωταριά αρνίσια λίγα εντεράκια (προαιρετικά) 2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια 1 κρεμμυδι ξερό 2 μαρούλια ½ ματσάκι άνηθο αλατοπίπερο ½ φλ. τσαγιού[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.grΛίγο πρόωρη η συνταγή δεδομένου ότι οι περισσότεροι νηστεύουμε ή θα ξεκινήσουμε να νηστεύουμε την Μ. Εβδομάδα, θεώρησα ότι δεν βλάπτει να πάρουμε μια κλέφτη[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΜαγειρίτσα παραδοσιακή Υλικά 1 μεγάλη αρνίσια συκωταριά 2 ώριμες ντομάτες τριμμένες 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 μαρούλια[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΜαγειρίτσα χορτοφαγική (με μανιτάρια) Πολύ ωραία σούπα και χορταστική. Ομολογώ ότι στη γεύση της είναι το ίδιο υπέροχη με την παραδοσιακή, αλλά πολύ πιο[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΠρόκειται για ένα από τα αγαπημένα μου φαγητά! Ειλικρινά λυπάμαι πολύ που το τιμάμε μόνο το Πάσχα! Η συνταγή προέρχεται από προ-προ γιαγιά μου, από Σμύρνη! Από[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΤα υλικα της μαγειριτσας τυλιγμενα σε πακετο με τραγανα φυλλα κρουστας!!! Εξαιρετικο ορεκτικο μεζεδακι για το τραπεζι της Αναστασης και του Πασχα. Αξιζουν να[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΗ παράδοση θέλει το Μ. Σάββατο, μετά την Ανάσταση και έπειτα από 40 ημέρες νηστείας , από τα ζωικά τρόφιμα, να τρώμε μαγειρίτσα. Φτιαγμένη κυρίως με χορταρικά,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grη πατροπαράδοτη συνταγή της μητέρας μου για μαγειρίτσα είναι τύπου φρικασέ!Εγω έβαλα τις.."πινελιές" μου και ιδού το αποτέλεσμα 1 συκωταριά αρνίσια +1 πνευμόνι[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.grΑυτή η μαγειρίτσα δεν έχει εντεράκια ή οποιοδήποτε άλλο είδους κρέας, έχει μανιτάρια. Φτιάχνεται όμως όπως η κλασική. Τι χρειαζόμαστε: 1 κεσεδάκι Φρέσκα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπό την κ. Μαρία Ρούπα - Ραπταίοι Μεσοχωρίων "Σας δίνω τη δική μου συνταγή, είναι πολύ νόστιμη και τρώγεται μετά ...μανίας!" μας λέει η κ. Ρούπα Υλικά: 1[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΑπό την κ. Τόνια Παλαμίδη - Κάρυστος Το Πάσχα είναι η μεγαλύτερη γιορτή των Ορθοδόξων Χριστιανών και η πιο πλούσια σε έθιμα. Ένα από αυτά είναι και η[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr1 κιλό Μανιτάρια agaricus (άσπρα) ή μίγμα με boletus, porcini, agaricus (κατεψυγμένα) 1/2 φλυτζάνας Ελαιόλαδο 2 ματσάκια φρέσκα Κρεμμυδάκια 1/2 ματσάκι Άνιθο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά Συκωταριά αρνιού 1 μαζί και τα εντεράκια Φρέσκα κρεμμυδάκια 1 κιλό Νερό 1 λίτρο Μαρούλι μέτριο 1 Άνιθος 2 ματσάκια Μαϊντανός 1/2 ματσάκι Ρύζι γλασέ 1[...]
Πηγή: chefoulis.gr«Δεν θα σηκωθείς από το τραπέζι αν δεν έχεις τελειώσει το φαγητό σου», ήταν η αρχή του σπιτιού. Πώς να μην είναι μαρτύριο το Πάσχα λοιπόν; Στο[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν είναι σούπα ή μάλλον έχει την υφή της πολύ πηκτής σούπας, αλλά τρώγεται με πιρούνι. Αυτό είναι το μόνο σημείο στο οποίο συμφωνούν όλοι. Κατά τα άλλα[...]
Πηγή: bostanistas.grΜεγάλη Εβδομάδα διανύουμε και η κορύφωση των ημερών αυτών είναι η Ανάσταση και η Κυριακή του Πάσχα. Ο ρόλος του συγκεκριμένου πιάτου είναι να σερβιριστεί το[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΠάσχα χωρίς μαγειρίτσα δεν γίνετε, δοκιμάστε αυτή την συνταγή και θα ενθουσιαστείτε. Συνταγή : Νίκη Τρεσσου, Ευδοκία Φυλακούρη Μερίδες : για 6 άτομα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr