Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Για πολύ καιρό έψαχνα το τέλειο ζυμάρι για πίτσα, την τέλεια σάλτσα για βάση πίτσας, την τέλεια γέμιση για πίτσα. Άργησα λιγάκι αλλά τα κατάφερα!!! Η πίτσα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΖύμη: Θυμάστε που rockάραμε πριν πολύυυυυυ καιρό;;;; Όχι;;;;; Επανάληψη αμέσως!!! Μόνο που αφήνουμε κατά μέρος το σαφράν και προσθέτουμε ένα κουταλάκι ξερά[...]
Πηγή: cook-uruku.blogspot.grΝΑΠΟΛΕΤΑΝΙΚΗ ΠΙΤΣΑ, Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ! Σχεδόν 7 χρόνια μετά την πρώτη ανάρτηση γιά την πίτσα, ήρθε ο καιρός να ασχοληθούμε και πάλι μαζί της ... Εκείνη η πρώτη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια τη ζύμη 300 γρ. αλεύρι μαλακό 250 γρ. αλεύρι σκληρό(αν δεν βρούμε αλεύρι από σκληρό σιτάρι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα βάζουμε κανονικό) 150 γρ. χλιαρό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη: 80 ml νερό, 155 γρ. αλεύρι φαρίνα 00, 5 γρ. αλάτι, 5 γρ. μαγιά, 15ml ελαιόλαδο. Για τη γέμιση: 125 γρ. μοτσαρέλα, 10 γρ. παρμεζάνα, 120 γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια την ζύμη (4 πίτσες) 1/2 κιλό αλεύρι 1,5 φλ. τσαγιού χλιαρό νερό (300 ml) 3 κ.σ. παρθένο ελαιόλαδο (45 ml) 1/2 φακελάκι ξηρή μαγιά (4 γρ.) 1 κ.γ. ζάχαρη (5[...]
Πηγή: cookpad.com/gr800 γρ μπουκετάκια από κουνουπίδι 3 αυγά 100 γρ τριμμένο τυρί parmigiano 250 γρ τυρί mozzarella 350 γρ πυκνή σάλτσα ντομάτα (κυκλοφορούν και κάποιες έτοιμες,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠατρίδα της η Νάπολι στη Νότια Ιταλία, αν και ο θρύλος αναφέρει ότι ως φαγητό μεταφέρθηκε στη Ν. Ιταλία από τους Αρχαίους Έλληνες ή Πέρσες ως λεπτή ζύμη[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΑυτή η πίτσα καταγράφεται για τη ζύμη της μια ψωμένια αφράτη ζύμη που δεν χρειάζεται χρόνο για να φουσκώσει και έτσι μέσα σε μισή ώρα μπορούμε να έχουμε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΠρόκειται για πίτσα με ποικιλία τυριών, κοτόπουλο και πιπεριές. Τι χρειαζόμαστε: ΖΥΜΗ 1 κουταλάκι αλάτι 2 κουταλάκια ζάχαρη 1 κουταλάκι ρίγανη λίγο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ 2 ντομάτες περασμένες από τρίφτη 2-3 φύλλα βασιλικό λίγο ξύδι λίγη κανέλα μια δυο σταλίτσες λάδι αλάτι πιπέρι ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ τυρί[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΥΛΙΚΑ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΕΔΩ 300gr ΠΑΡΙΖΑΚΙ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ 6 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ 3 ΦΕΤΕΣ ΧΟΙΡΙΝΗ ΟΜΩΠΛΑΤΗ 3 ΦΕΤΕΣ ΜΟΡΤΑΔΕΛΑ 350gr REGATO ΤΡΙΜΜΕΝΟ 1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΣπιτική πίτσα… for pizza lovers Κομμάτια: 8, Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα και 30΄, Χρόνος ψησίματος: , Κόστος: 5,50 € ΥΛΙΚΑ : Για τη ζύμη της πίτσας [...]
Πηγή: foodtrails.grΑυτή η πίτσα καταγράφεται για τη ζύμη της μια ψωμένια αφράτη ζύμη που δεν χρειάζεται χρόνο για να φουσκώσει και έτσι μέσα σε μισή ώρα μπορούμε να έχουμε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥΛΙΚΑ : 300 γρ μοτσαρέλλα 100 γρ παρμεζάνα 3 φέτες ανανα σε κύβους 3 φέτες μπέϊκον Για την ζύμη 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 25 γρ. νωπή μαγιά ή 50 γρ[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΤο ξέρω, έχετε βαρεθεί να το ακούτε αλλά ειλικρινά σας λέω ότι το να κάνεις σπίτι σου σπιτική και παννοστιμη πίτσα είναι επίσης πολύ πολύ εύκολο! Η[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥΛΙΚΑ : 300 γρ μοτσαρέλλα 100 γρ παρμεζάνα 3 φέτες ανανα σε κύβους 3 φέτες μπέϊκον Για την ζύμη 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 25 γρ. νωπή μαγιά ή 50 γρ[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grσάλτσα pesto βασιλικού 2 – 3 πατάτες (γύρω στα 400 γρ) χωριάτικο λουκάνικο (τώρα, να σας πω 1 ή 2… βάλτε όσο τραβάει η όρεξή σας) 350-400 γρ ντομάτα,[...]
Πηγή: cookpad.com/gr