Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Γεια σε όλους... τι μου κάνετε?? εγώ καλά... είναι όμορφα, βρέχει..έχει συννεφιά.. έρχεται ο χειμώνας... τι καλά.!!! Λοιπόν σάλτσα πέστο σε 2 παραλλαγές[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.grΑπό τις πιο αγαπημένες κρύες σάλτσες για μακαρονάδα και όχι μόνο. Μπορούμε να προσθέσουμε πέστο και στο φαγητό – αρκεί, πρώτα, να το έχουμε αποσύρει από[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα! Μια που το καλοκαιράκι έρχεται τρέχοντας είναι ώρα να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα και, αν δεν το έχουμε ήδη κάνει, να βάλουμε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑν ακούσετε την λέξη πέστο , σίγουρα έρχεται στο μυαλό σας η περίφημη πράσινη σάλτσα, με το ελαιόλαδο, τον βασιλικό, τ ο σκόρδο & τα κουκουνάρια. Ωστόσο, ο[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΜε κρητικές πιπεριές Φλωρίνης! Μια και οι πιπεριές Φλωρίνης έχουν πλέον πολιτογραφηθεί κρητικές (ακόμη και σε αγορές της Αθήνας με προέλευση Κρήτη τις έχω[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕύκολη, γρήγορη, όσο καυτερή τη θέλουμε! Συνταγή της φίλη μου της Χ. σας έχω ξαναδώσει. Είναι εκείνη με το υπέροχο στιφάδο της που όσοι το έφτιαξαν μου[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠρόκειται για μια κλασική ιταλική σάλτσα για ζυμαρικά. Φτιάχνεται σε πολλές περιοχές της Ιταλίας, με το πιο γνωστό να έρχεται από τη Γένοβα, όπου ονομάζεται[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr1 ματσάκι πλατύφυλλο βασιλικό πλυμένο και καλά στεγνωμένο 3 σκελίδες σκόρδο (χωρίς το φύτρο) 3 κ.σ. κουκουνάρι περίπου 1/2 με 3/4 φλ. φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά: ¼ φλιτζάνι. ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 σκελίδες. σκόρδο ¼ κουτ. γλυκού αλάτι 2 κουτ. κουκουνάρια 1 φλιτζάνι. φρέσκα φυλλαράκια[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΝα διευκρινίσω πως για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο, η έτοιμη σάλτσα είναι πολύ καλή και δε θα καταλάβετε μεγάλη διαφορά. Είναι ότι πρέπει για να κάνετε ένα[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο 1/4 κουταλάκι αλάτι 2 κουταλιές κουκουνάρια 1 φλιτζάνι φυλλάρακια φρέσκο βασιλικό 1/4 φλιτζάνι παρμεζάνα 11/2[...]
Πηγή: greekmasa.grΌποιος έχει πολλά ... καρύδια, τα κάνει και σάλτσα ( Λαϊκή παροιμία του 21ου αιώνα ) Η σάλτσα από καρύδια , λοιπόν, είναι μία τυπική συνταγή της Λιγουρίας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο πέστο υπάρχει σε 2 εκδοχές,για μένα. Η μια είναι η κλασσική ιταλική με παρμεζανα,βασιλικό, κουκουνάρι και η άλλη του Ηλ.Μαμαλάκη με δυόσμο,αμυγδαλα και Σαν[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤη συνταγή μου την έδωσε η φίλη μου η Elisa , που παρακάλεσε τον μπαμπά της τον κύριο Ernesto (η μετεμψύχωση του καίσαρα..) να μας τη δώσει. Χρειαζόμαστε: 50[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr