Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 82 συνταγές
Υλικά για τα αμυγδαλωτά (για 35 τεμάχια) 200γρ. Αποφλοιωμένα αμύγδαλα (τα κάνουμε σκόνη στο μπλέντερ) 200γρ. (1 φλιτζάνι) Καστανή ζάχαρη 150γρ Ασπράδια αβγών[...]
Πηγή: greekmasa.grwww.stopikaifi.gr Φτιάξτε μαζί μας σπιτικά αμυγδαλωτά StoPikaiFi.gr Υλικά: • 300gr Αμύγδαλα • 70gr Άχνη • Ξύσμα από ένα πορτοκάλι • 50gr Λικέρ
Αμυγδαλωτά σιροπιαστά Badem Κωνσταντινούπολης Αμυγδαλωτά σιροπιαστά Badem Κωνσταντινούπολης Υλικά για τη ζύμη 2 φλιτζάνια αλεύρι 125gr μαργαρίνη 1 αυγό 1[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥλικά 1 κιλό αμύγδαλα με τη φλούδα τους 600 γρ. ζάχαρη 4 αυγά 150 γρ. σιμιγδάλι ψιλό ανθόνερο, για το ράντισμα ζάχαρη άχνη, για το πασπάλισμα Εκτέλεση[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Ζάχαρη 100 γρ Ζάχαρη άχνη 100 γρ Αμύγδαλα 250 γρ αλεσμένα Βανίλια 1 κουταλιά του γλυκού Αυγά 2 ελαφρώς χτυπημένα Λεμόνι λίγες σταγόνες Χρώμα[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά (Σερβίρει 20 ) 1 κ αμύγδαλα ασπρισμένα 6 ασπράδια αυγών 700γρ. ζάχαρη ξύσμα 1 λεμονιού Εκτέλεση συνταγής Χτυπάω τα ασπράδια με τη ζάχαρη και το λεμόνι[...]
Πηγή: sidages.gr...γιατί θα υπάρξει και συνέχεια!!!! Καλησπέρα σας!! Τί κάνετε;;; Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να περιμένετε υπομονετικά τα νέα από το μέτωπο της πολιτικής[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥπέροχα, αρωματικά, μελένια αμυγδαλωτά, ιδανικά για αρραβώνες, γάμους, βαφτίσεις. ΥΛΙΚΑ 1 κιλό ψίχα αμυγδάλου με τη φλούδα 3 κρόκους αυγών 2 ασπράδια[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.gr600 γραμμάρια αμυγδαλόψιχα ασπρισμένη και ψιλοκομμένη 3/4 του φλυτζανιού ζάχαρη 3/4 του κιλού μανταρίνια Λίγη ζάχαρη για πασπάλισμα. Πλύνετε τα μανταρίνια και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά για μια πιατέλα 800 γραμ αμύγδαλα ξασπρισμένα 400 γραμ ζάχαρη 4 ασπράδια 1 φλιτζ τσαγιού ανθόνερο άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα Αλέθουμε τα ξασπρισμένα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr125 γρ σκούρα κουβερτούρα (70% κακάο) 75 γρ κουβερτούρα γάλακτος 75 ml κρέμα γάλακτος 80 γρ νουγκά 125 γρ μαλακό βούτυρο 5 ασπράδια αυγού 150 γρ ζάχαρη 70 γρ[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και κοπανισμένα 1 φλιτζάνι ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό 2 ασπράδια 1 βανίλια ανθόνερο Προθερμαίνετε τον[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό αμυγδαλόψιχα 1 φλ. ζάχαρη 1 φλ. νερό 1 φλ. ζάχαρη άχνη 2 κ.σ. ανθόνερο γαρύφαλλα Βράζετε την ζάχαρη με το νερό μέχρι να δέσει και να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ συνδιασμός αμυγδάλου και σοκολάτας είναι τέλειος! Τι χρειαζόμαστε: 2 φλιτζάνια αμύγδαλα ασπρισμένα 1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη λίγες σταγόνες εκχύλισμα αμυγδάλου[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό ψιλοκομμένη αμυγδαλόψιχα 250 γρ. κοσκινισμένη άχνη 130 ml μέλι 130 ml νερό χλιαρό 1/2 κ. γλ. κανέλα 1/2 κ. γλ. γαρύφαλο 150 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1 κιλό αμύγδαλα ασπρισμένα 1/2 κιλό ζάχαρη 3/4 φλυτζανιού τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό χυμό 1 λεμονιού 1 φλυτζάνι τσαγιού περίπου ανθόνερο για το[...]
Πηγή: cookpad.com/grAμυγδαλωτά που έφαγα πρώτη φορά στην Σουηδία, σαν εργολάβοι με κρέμα, σλουρπ! Τι χρειαζόμαστε: 4 ασπράδια 600 γρ. ζάχαρη άχνη 200 γρμ. αμύγδαλο τριμμένο 100[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπό την κ.Σοφία Εφη Λούκα - Ταβέρνα Η ΦΛΟΓΑ -Αγ. Ιωάννης Αλιβερίου Είναι ένα παραδοσιακό γλυκό που ετοιμάζεται σε κάθε χαρά (αρραβώνας, γάμος, βάπτιση,[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr