Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
500γρ. αμπελόφυλλα 1 ½ ποτήρι ρύζι γλασέ 400γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο 400γρ. κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 2 ποτήρια ελαιόλαδο 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 1[...]
Πηγή: cooklos.grΗ φίλη και πρώην συνάδελφος στο Χρυσό Οδηγό Κυριακή Λαζαρίδη γεννημένη και μεγαλωμένη στην Κωνσταντινούπολη μου έδωσε τη συνταγή της για ντολμαδάκια[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΝτολμαδάκια γιαλαντζί Τούρκικη λέξη, yalanci , που μεταφέρθηκε αυτούσια στα Ελληνικά: είναι ο ψεύτης και, κατ' επέκταση, ψεύτικος, ο ψευδεπώνυμος, ο ιμιτασιόν[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΥλικά για 4-5 άτομα 300 γρ. (περίπου) αμπελόφυλλα (φρέσκα ή κατεψυγμένα), 1 κουταλιά χυμό λεμονιού, 2 κουταλιές ελαιόλαδο + επιπλέον για το ψήσιμο, 1 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά: 90-100 αμπελόφυλλα φρέσκα σε βάζο (σχεδόν 500 γρ.) 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 μεγάλα ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 φλ. τσαγιού[...]
Πηγή: greekcook.grΜιας και βρήκαμε αμπελόφυλλα είπαμε να φτιάξουμε και τα ανάλογα ντολμαδάκια. Αυτή η συνταγή έγινε σε συνεργασία με την Ξανθή, η οποία τράβηξε τις φωτογραφίες[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓιαλαντζί είναι το ψεύτικο, το ημιτασιόν! Όχι, τα ντολμαδάκια σου δεν θα είναι καθόλου ψεύτικα. Αντίθετα θα είναι πεντανόστιμα. Πολύ απλά, για να συμβαδίσουν[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html