Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Απολαυστικό και δροσερό με κομματάκια καρπουζιού! Τι χρειαζόμαστε: 600 γρ. καρπούζι (χωρίς τη φλούδα) 3 φακελάκια ζελατίνη σε σκόνη 3/4 της κούπας ζάχαρη άχνη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦτιάχνουμε ένα από τα ακόλουθα, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας : Ζελέ ροδάκινου : 40 ml νερό, 40 gr. ζάχαρη, 1 μικρό κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο, 15 gr. φύλλα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΦτιάχνουμε ένα από τα ακόλουθα, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας : Ζελέ ροδάκινου : 40 ml νερό, 40 gr. ζάχαρη, 1 μικρό κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο, 15 gr. φύλλα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο απόλυτο επιδόρπιο! Συνδυάζει φρούτο με ζάχαρη και γιαούρτι με μέλι. Προετοιμασία 40΄ Αναμονή 8 ώρες Υλικά για 10 μερίδες Για το ζελέ πεπονιού 600 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο «φρουί ζελέ» αποκτά νέα διάσταση με ζουμερά ροδάκινα και αυγουστιάτικα φρούτα. Μερίδες 8 - 10 Προετοιμασία 20' Αναμονή 2 - 4 ώρες Υλικά για 8 με[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το μείγμα της σαμπάνιας 500 γρ. σαμπάνια 130 γρ. ζάχαρη 300 γρ. καρπούζι (σε λεπτές φέτες) 250 γρ. φράουλες (σε λεπτές φέτες) 250 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cook4 κούπες καρπούζι λιωμένο στο μπλέντερ 3 φακελάκια ζελατίνη σε σκόνη (1 φακελάκι = 10 γρ.) 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 3/4 της κούπας ζάχαρη άχνη 1 κουταλιά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα ασυνήθιστο ζελέ που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Μια διαφορετική, δροσιστική και ανέξοδη πρόταση για επιδόρπιο και όχι μόνον. Υλικά 6 φλ. χυμό καρπούζι 3/4[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά 4οο γρ. χυμός καρπουζιού ή ροδάκινου 40 γρ. ζάχαρη 40 γρ. νερό φύλλα ζελατίνας σε ανάλογη ποσότητα με το βάρος του χυμού του φρούτου Εκτέλεση Βράζουμε[...]
Πηγή: greekmasa.grΖΕΛΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΤΣΙΛΙΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ (GELO DI ARANCIA) Δεν είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσουμε για τα ζελέ της παραδοσιακής σιτσιλιάνικης κουζίνας.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΖΕΛΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΤΣΙΛΙΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ (GELO DI ARANCIA) Δεν είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσουμε για τα ζελέ της παραδοσιακής σιτσιλιάνικης κουζίνας.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕίναι ένα παραδοσιακό γλυκάκι της σιτσιλιάνικης κουζίνας, με αμιγώς μεσογειακή γεύση. Φτιάχνεται όπως και το ζελέ καρπουζιού , που μου θυμίζει τη μουσταλευριά[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα ασυνήθιστο ζελέ (αφού δεν μπορούμε ακόμα να το βρούμε έτοιμο σε κρυστάλλους στην αγορά όπως για παράδειγμα το κεράσι το οποίο απλά διαλύουμε με νερό) που[...]
Πηγή: xrysessyntages.com