Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Ένα πολύ ωραίο καλοκαιρινό ζελεδάκι!! Αλλά όχι έτοιμο του εμπορίου, με φρέσκιες φράουλες! Τι χρειαζόμαστε: 700 γρ. φράουλες πλυμένες και καθαρισμένες 80 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 φλιτζ. αφρώδης οίνος (λευκός) 4 κ.σ. ζάχαρη 1 φακελάκι ζελατίνη 1 κ.γ. χυμός λεμονιού 2 βερίκοκα 3 φράουλες 1 νεκταρίνι 4-5 κεράσια χωρίς το κουκούτσι λίγο[...]
Πηγή: cooklos.grΚαλημέρα σας! Καλή σας εβδομάδα!!! Πάει κι ο Αύγουστος ή ...σχεδόν!!!Ελπίζω να περάσατε καλά και όσοι επιστρέψατε στη βάση σας (όπως εγώ) να είστε φουλ από[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΕΛΕ ΦΡΟΥΤΩΝ Μαλακώνουμε το φύλλο ζελατίνης σε κρύο νερό. Ζεσταίνουμε τα 50 γρ. από τα πολτοποιημένα λίτσι. Πριν πάρει βράση αποσύρουμε και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά 200 ml χυμό κομπόστας ανανά 200 ml χυμό κομπόστας ροδάκινο 100 ml νερό 4 φύλλα ζελατίνης 1 φακελάκι έτοιμο ζελέ φράουλας 200 ml νερό βραστό 250 ml[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για το μείγμα της σαμπάνιας 500 γρ. σαμπάνια 130 γρ. ζάχαρη 300 γρ. καρπούζι (σε λεπτές φέτες) 250 γρ. φράουλες (σε λεπτές φέτες) 250 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑνοίξτε το ψυγείο, βγάλτε όσα φρούτα έχετε και φτιάξτε ένα απίθανο κοκτέιλ φρούτων. Συνταγή : Πόπη Χρυσανθίδου. Μερίδες : Για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΖΕΛΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΤΣΙΛΙΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ (GELO DI ARANCIA) Δεν είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσουμε για τα ζελέ της παραδοσιακής σιτσιλιάνικης κουζίνας.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΖΕΛΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΤΣΙΛΙΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ (GELO DI ARANCIA) Δεν είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσουμε για τα ζελέ της παραδοσιακής σιτσιλιάνικης κουζίνας.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈνα νηστίσιμο γλύκισμα πολύ ελαφρύ και δροσερό …με 2 γεύσεις που δένουν άψογα! Τα υλικά 1 φάκελο ζελέ μπανάνα 2 μπανάνες 150 gr. κουβερτούρα Εκτέλεση[...]
Πηγή: funkycook.grΤο Φρουί Ζελέ είναι το πιο εύκολο, το πιο δροσερό και το πιο ελαφρύ καλοκαιρινό επιδόρπιο που μπορούμε να απολαύσουμε! Στο εμπόριο το Ζελέ κυκλοφορεί με μεγάλη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο ανακαλύψαμε στο BBC και μας ενθουσίασε η ιδέα του να χρησιμοποιείς κρασί στο ζελέ για να φτιάξεις ένα απλό αλλά τόσο εορταστικό και παράλληλα ελαφρύ γλυκό![...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html1 φλιτζ. αφρώδης οίνος (λευκός) 4 κ.σ. ζάχαρη 1 φακελάκι ζελατίνη 1 κ.γ. χυμός λεμονιού 2 βερίκοκα 3 φράουλες 1 νεκταρίνι 4-5 κεράσια χωρίς το κουκούτσι λίγο[...]
Πηγή: cooklos.grΚαλημέρα σας! Καλή σας εβδομάδα!!! Πάει κι ο Αύγουστος ή ...σχεδόν!!!Ελπίζω να περάσατε καλά και όσοι επιστρέψατε στη βάση σας (όπως εγώ) να είστε φουλ από[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 2 ποτήρια νερού χυμό λεμόνι 1 ποτήρι νερό 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό πορτοκάλι 5 φύλλα ζελατίνης σε σκόνη Εκτέλεση[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 4-6 άτομα 2 ποτήρια νερού χυμό πορτοκαλιού 1 ποτήρι νερό 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό λεμονιού 5 φύλλα ζελατίνης σε σκόνη[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα 5 φύλλα ζελατίνας 100 γραμμάρια ζάχαρη 50 γραμμάρια νερό 50 γραμμάρια χυμό φρούτων (βύσσινο ή φράουλα) 600 γραμμάρια βύσσινα καθαρισμένα[...]
Πηγή: sidagi.grΕίναι ένα παραδοσιακό γλυκάκι της σιτσιλιάνικης κουζίνας, με αμιγώς μεσογειακή γεύση. Φτιάχνεται όπως και το ζελέ καρπουζιού , που μου θυμίζει τη μουσταλευριά[...]
Πηγή: bostanistas.gr