Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
Ένα πολύ ωραίο καλοκαιρινό ζελεδάκι!! Αλλά όχι έτοιμο του εμπορίου, με φρέσκιες φράουλες! Τι χρειαζόμαστε: 700 γρ. φράουλες πλυμένες και καθαρισμένες 80 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠροετοιμασία: 15΄ - 20΄, Αναμονή: 2 - 3 ώρες Υλικά (για 6 - 8 άτομα): 200 γρ. κουβερτούρα 55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 500 γρ. γάλα 40[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το ζελέ 110 γρ. ζάχαρη 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα Nestle Dessert 560 ml νερό Για την κρεμ ανγλαίζ 4 κρόκους 1 κ.γ. σιρόπι βανίλιας 200 ml γάλα 200[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑνοίξτε το ψυγείο, βγάλτε όσα φρούτα έχετε και φτιάξτε ένα απίθανο κοκτέιλ φρούτων. Συνταγή : Πόπη Χρυσανθίδου. Μερίδες : Για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΔεν έχει πιο light! Ένα δροσερό γλυκάκι με μηδέν ζάχαρη και μηδέν λιπαρά. Αν σας «ξινίζει» λίγο ο χυμός του πορτοκαλιού, προσθέστε του λίγο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΖΕΛΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΤΣΙΛΙΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ (GELO DI ARANCIA) Δεν είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσουμε για τα ζελέ της παραδοσιακής σιτσιλιάνικης κουζίνας.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grFor English, scroll down Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά φίλοι μας! Ελπίζω να περάσατε πολύ όμορφα όλοι! Ένα πολύ νόστιμο γλυκό σας έχουμε σήμερα. Ότι πιο[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grFor English, scroll down Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά φίλοι μας! Ελπίζω να περάσατε πολύ όμορφα όλοι! Ένα πολύ νόστιμο γλυκό σας έχουμε σήμερα. Ότι πιο[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤο ανακαλύψαμε στο BBC και μας ενθουσίασε η ιδέα του να χρησιμοποιείς κρασί στο ζελέ για να φτιάξεις ένα απλό αλλά τόσο εορταστικό και παράλληλα ελαφρύ γλυκό![...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΠανεύκολο, νόστιμο και δροσερό! Ότι πρέπει για καύσωνες μίνι και μάξι!!! Τι χρειαζόμαστε: Ζελέ ρόδι 3 κ.γ. ζελατίνη 80 ml. κρύο νερό 480 ml. χυμό ρόδι (χωρίς[...]
Πηγή: cookpad.com/gr600 γρ. νερό 1 κουτ. σούπας φύλλα τσαγιού, κατά προτίμηση με άρωμα γιασεμιού 80 γρ. ζάχαρη 15 γρ. φύλλα ζελατίνης (3 φύλλα των 5 γρ. ή περισσότερα μικρότερου[...]
Πηγή: gastronomos.gr200 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 50% - 55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 500 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 40 γρ. ζάχαρη 15 γρ. φύλλα ζελατίνης (3 των 5 γρ. ή[...]
Πηγή: gastronomos.grΈνα ζελέ με ασυνήθιστα έντονο άρωμα ντομάτας συνδυάζεται με μια φλογάτη «κοπανιστή» φτιαγμένη με μανούρι. Η παράδοση σε fun εκδοχή. Υλικά Ζελέ από[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤη μέρα που πήρα στα χέρια μου το μούστο, μου ήρθαν μερικές ιδέες για να αξιοποιήσω ένα μέρος του. Μία από αυτές, ήταν να φτιάξω ζελέ.Αν η πρώτη σας σκέψη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΦτιάχνουμε ένα από τα ακόλουθα, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας : Ζελέ ροδάκινου : 40 ml νερό, 40 gr. ζάχαρη, 1 μικρό κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο, 15 gr. φύλλα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΦτιάχνουμε ένα από τα ακόλουθα, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας : Ζελέ ροδάκινου : 40 ml νερό, 40 gr. ζάχαρη, 1 μικρό κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο, 15 gr. φύλλα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό κονσερβοποιημένα Ελληνικά ροδάκινα στο σιρόπι 6 φύλλα (30 γραμ. συνολικά) ζελατίνη 2 φλιτζάνια νερό 2 φλιτζάνια κρασί μοσχοστάφυλο Σάμου λεμόνι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ Για το μείγμα της σαμπάνιας 500 γρ. σαμπάνια 130 γρ. ζάχαρη 300 γρ. καρπούζι (σε λεπτές φέτες) 250 γρ. φράουλες (σε λεπτές φέτες) 250 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cook