Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Φτιάχνουμε ένα από τα ακόλουθα, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας : Ζελέ ροδάκινου : 40 ml νερό, 40 gr. ζάχαρη, 1 μικρό κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο, 15 gr. φύλλα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΦτιάχνουμε ένα από τα ακόλουθα, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας : Ζελέ ροδάκινου : 40 ml νερό, 40 gr. ζάχαρη, 1 μικρό κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο, 15 gr. φύλλα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο ανακαλύψαμε στο BBC και μας ενθουσίασε η ιδέα του να χρησιμοποιείς κρασί στο ζελέ για να φτιάξεις ένα απλό αλλά τόσο εορταστικό και παράλληλα ελαφρύ γλυκό![...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤο Φρουί Ζελέ είναι το πιο εύκολο, το πιο δροσερό και το πιο ελαφρύ καλοκαιρινό επιδόρπιο που μπορούμε να απολαύσουμε! Στο εμπόριο το Ζελέ κυκλοφορεί με μεγάλη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το μείγμα της σαμπάνιας 500 γρ. σαμπάνια 130 γρ. ζάχαρη 300 γρ. καρπούζι (σε λεπτές φέτες) 250 γρ. φράουλες (σε λεπτές φέτες) 250 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cook5 μέτρια πορτοκάλια 1 συσκευασία ζελέ της προτίμησής σας 250 γρ. νερό καυτό 2 κ.σ. ζάχαρη καστανή 5-6 φύλλα δυόσμου Μέθοδος Εκτέλεσης Κόβουμε στη μέση τα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ Μερίδες 8 400 γρ. βερίκοκα πολύ ώριμα, απύρηνα (καθαρό βάρος) 600 γρ. ροδάκινα πολύ ώριμα, απύρηνα (καθαρό βάρος) 150 γρ. ζάχαρη 20-30 φύλλα φρέσκιας[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΠανεύκολο, πολύ δροσερό και ελαφρύ επιδόρπιο που συνηθίζουμε πολύ να ετοιμάζουμε και να σερβίρουμε το καλοκαίρι. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε διάφορες γεύσεις[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕπιβλητική εμφάνιση, δροσερή γεύση και ελάχιστες θερμίδες! Ένα γλυκάκι που θα γίνει ανάρπαστο σε πάρτι και συγκεντρώσεις με την παρέα! Είναι το ελαφρύ γλυκάκι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά:Για 4 μερίδες 1 κουτί έτοιμο ζελέ φρούτων (με γεύση της αρεσκείας μας) κιλό λευκά σταφύλια (ο χυμός τους) 60 γρ. ζάχαρη 2 ώριμα σύκα Λίγο σταφύλι μοσχάτο[...]
Πηγή: glykesamartiesp.blogspot.gr