Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 76 συνταγές
Συνταγή της μαμάς σε παραλλαγή! Τι χρειαζόμαστε: 1 κούπα αλέυρι ολικής Λάδι μισή κούπα μισή κουταλιά γαρύφαλλο μισή κουταλιά κανέλλα Για το σιρόπι 1 κούπα νερό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣήμερα έφτιαξα τον παραδοσιακό χαλβά με σιμιγδάλι και ξηρούς καρπούς για να γλυκάνω το νέο μήνα αλλά και τους καλούς γείτονες που ζήτησαν ένα Ελληνικό[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grCranberries εδώ , rasberries εκεί μ' έκαναν κι εμένα οι φίλες μας, να κοιτώ σαν παραζαλισμένη! Όμως ο Θεός αγαπάει τον νοικοκύρη και το καλό του μάγειρα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΔεν ξέρω αν ο τίτλος σας προϊδεάζει για το τι θα διαβάσετε πιο κάτω, αλλά η φωτογραφία σίγουρα θα σας δώσει μια καλύτερη εικόνα, αφού ως γνωστόν μια εικόνα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 12 ) 3/4 του ποτηριού σπορέλαιο 2 ποτήρια σιμιγδάλι χονδρό 2 1/2 ποτήρια ζάχαρη 2 ποτήρια νερό 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι 2 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά (για 6 μπολάκια) 1/2 κούπα ινδοκάρυδο Για το σιρόπι 3/4 της κούπας ζάχαρη (1 κούπα = 250 ml) 2 κούπες νερό 1 Ξυλάκι Κανέλας Την φλούδα απο μισό[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΑρχίζουμε με το σιρόπι, βάζοντας σε μια κατσαρόλα 5 φλυτζάνια νερό, να βράσουν με 3 φλυτζάνια ζάχαρη, 1 φλυτζάνι μέλι, 1 ξύλο κανέλλας, 5-6 γαρύφαλλα και μια[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΓια τα τρουφάκια 150 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο στη μύτη από 1 κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη στη μύτη από 1 κουτ. γλυκού γαρίφαλο σε σκόνη[...]
Πηγή: gastronomos.grΜια και είπαμε να νηστέψουμε, τουλάχιστον την πρώτη βδομάδα και τις δύο τελευταίες ήταν η συμφωνία, είπα να τους καλοπιάσω και να φτιάξω το αγαπημένο γλυκό[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΓια μακεδονικός χαλβάς πήγαινε, γλυκιά κρέμα με ταχίνι βγήκε! Όπως και να'χει από γεύση σκίζει! Τι χρειαζόμαστε: 280 γρ. ζάχαρη 100 ml νερό μερικές σταγόνες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 6 μπολάκια) 1/2 κούπα ινδοκάρυδο Για το σιρόπι 3/4 της κούπας ζάχαρη (1 κούπα = 250 ml) 2 κούπες νερό 1 Ξυλάκι Κανέλας Την φλούδα απο μισό[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΈνα σπιτικό, μαμαδίστικο νηστήσιμο γλυκάκι, που μου θυμίζει έντονα τα παιδικά μου χρόνια... Υλικά: 2 φλυτζάνια σιμιγδάλι χοντρό 1 φλυτζάνι σπορέλαιο 5[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΤον ονόμασα έτσι,όταν τον είδα,στο τέλος, με τα κρανμπερι... μου έφερνε πολύ χριστουγεννιάτικος... Στη συνταγή,την οποία κάπου ψάρεψα στο νετ(μα πού?),τον[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑρχίζουμε με το σιρόπι, βάζοντας σε μια κατσαρόλα 5 φλυτζάνια νερό, να βράσουν με 3 φλυτζάνια ζάχαρη, 1 φλυτζάνι μέλι, 1 ξύλο κανέλλας, 5-6 γαρύφαλλα και μια[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΚατάφερα να μπω ξεκλέβοντας λίγο χρόνο για να ευχηθώ σε όλους σας καλή Σαρακοστή! Κερνάμε γλυκάκι σήμερα και επειδή είμαστε και λίγο παραδοσιακοί τύποι με[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΧαλβάς: παραδοσιακός, πεντανόστιμος, απολαυστικός και σαρακοστιανός. Δεν υπάρχει νοικοκυρά που να μην έχει φτιάξει μια φορά στη ζωή της, αυτό το υπέροχο[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤώρα που ο καιρός είναι ακόμη ζεστός,δοκιμάστε να κάνετε αυτόν τον χαλβά,που σερβίρεται από το ψυγείο,έχει πραλίνα αμυγδάλου,δεν είναι σιμιγδαλένιος και είναι[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΟ σουσαμένιος χαλβάς "του μπακάλη" είναι το ένα είδος∙ στην Ελλάδα όμως και σε όλη την ανατολική Μεσόγειο υπάρχει και η διαφορετική, πολύ δημοφιλής[...]
Πηγή: bostanistas.gr