Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Αυτό το γλυκάκι το έφτιαξα πρώτη φορά για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι και τρελάθηκαν όλοι. Τώρα που το πήρα το κολλάι, θα το φτιάξω σε διάφορες εκδοχές,[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΘυμάστε την τάρτα σοκολάτας και τα μάφιν και τα μπράουνις με τη σοκολάτα; Για να τα φτιάξω τζείνα ούλλα (γιατί έφτιαξα τα ούλλα την ίδια μέρα, σας πληροφορώ!)[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΠΑΒΛΟΒΑ Χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών μαζί με την κοινή ζάχαρη σε μαρέγκα σε μεσαία ταχύτητα. Δηλαδή αν το μίξερ έχει 10 ταχύτητες, εμείς επιλέγουμε την 5η.[...]
Υλικά 50 γραμμ. ασπράδι αυγού 100 γραμμ. ζάχαρη ξύσμα λεμονιού 1 πρέζα αλάτι σαντιγύ (μπορείτε να την προμηθευτείτε από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς σας)[...]
Πηγή: mamapeinao.grΈνα υπέροχο αέρινο γλυκό. Από πού πήρε όμως αυτή την ονομασία; To 1926, η πρίμα μπαλαρίνα Άννα Πάβλοβα, ίσως η διασημότερη μπαλαρίνα του 20 ου αιώνα, κάνει[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΥλικά (για 12 άτομα): -500γρ. γλυκιά σαντιγί -40 μικρά μαρεγκάκια -500γρ. φράουλες -4 κουτ. γλυκού ξύδι μπαλσάμικο -½ κουτ. γλυκού ροζ πιπέρι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ 3 ασπράδια αβγού, 175γρ. ζάχαρη άχνη, 1 κουταλάκι κορν φλάουερ, 1 κουταλάκι αλάτι, 300ml φρέσκια κρέµα ζαχαροπλαστικής, 100γρ. φρέσκιες φράουλες. Για τη[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια την βάση μαρέγκα : 100 γραμμάρια ασπράδι αυγού 200 γραμμάρια ζάχαρη κρυσταλλική 1 πρέζα αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού Για την κρέμα : 200 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/gr5 μεγάλα (150-160 γραμμ.) ασπράδια σε θερμοκρασία δωματίου 150-160 γραμμ. ζάχαρη κρυσταλλική 150-160 γραμμ. ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη 1/2 κ.γλ. ξίδι λευκό 1/2[...]
Πηγή: argiro.gr180 γ. ασπράδια (6 ασπράδια) 180 γρ. ζάχαρη 180γρ. ζάχαρη άχνη 250 γρ. άγλυκη σαντιγύ 1 κιλό φράουλες 50 γρ. ζάχαρη άχνη Χτυπάμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη σε[...]
Πηγή: cooktherapy.gr