Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Τούρτα Πάβλοβα Ρώσικη και αγαπησιάρα για.. αγαπησιάρηδες!!! Συνταγή με τάρτα μαρέγκας αμυγδάλου και φράουλες Υλικά 250 γρ. Χονδροκομμένο και καβουρδισμένο[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (Μερίδες: 8) Μαρέγκα 4 ασπράδια αβγών (120 γρ.), 120 γρ. λευκή ζάχαρη, κρυσταλλική, 120 γρ. ζάχαρη άχνη, 10 γρ. κορν φλάουρ. Σος 220 γρ. λευκή ζάχαρη,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΠΑΒΛΟΒΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ Πως γίνεται μερικές φορές και συνταγές που αγαπάω και φτιάχνω συχνά, ακόμη και μετά απο τρισήμισυ χρόνια παρουσίας στο blog , δεν δόθηκε η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr Για να φτιάξω απλή κρέμα λεμονιού ξεκίνησα, μετά σκέφτηκα να την χρησιμοποιήσω σε cheese cake, μετά το ξανασκέφτηκα και λέω τι θα κάνω τόσα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΕίναι ένα γλυκό από την Αυστραλία, εύκολο και πολύ νόστιμο Υλικά 6 ασπράδια αυγών 1 ποτήρι ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 1 κουταλιά της σούπας corn flour 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια την μαρέγκα: 4 ασπράδια αυγων 1 1/4 ζάχαρη ψιλή (άχνη ή caster sugar) 2 κουταλιές cornflour 1 κουταλάκι χυμό λεμονιού 3-4 σταγόνες βανίλια Για την[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια την βάση μαρέγκα : 100 γραμμάρια ασπράδι αυγού 200 γραμμάρια ζάχαρη κρυσταλλική 1 πρέζα αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού Για την κρέμα : 200 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα υπέροχο επιδόρπιο που πήρε το όνομά του από τη διάσημη Ρωσίδα μπαλαρίνα Άννα Πάβλοβα, αφού φτιάχτηκε ειδικά γι’ αυτήν σε μία από τις περιοδείες της στην[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 12 μερίδες) 6 ασπράδια αυγών, σε θερμοκρασία δωματίου 1 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1 1/2 κ.γ. βανίλια 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα κρέμα ταρτάρ (κρεμόριο) 1[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΥλικά 50 γραμμ. ασπράδι αυγού 100 γραμμ. ζάχαρη ξύσμα λεμονιού 1 πρέζα αλάτι σαντιγύ (μπορείτε να την προμηθευτείτε από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς σας)[...]
Πηγή: mamapeinao.grΠάβλοβα Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 60 λεπτά Υλικά 3 ασπράδια αυγού 1 πρέζα αλάτι 1 κούπα ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας κόρν φλάουρ 1[...]
Πηγή: kouzzzina.grΆλλη μια χρονιά ξεκινά! Εύχομαι να είναι γεμάτη χαρές, τις μικρότερες δυνατές λύπες, υγεία και αγάπη. Ελπίζω να ξεκουραστήκατε αυτές τις μέρες. Εγώ μπορώ να πω[...]
Πηγή: cookika.comΜην ξεχάσετε τις φράουλες! Αυτή είναι η εποχή τους, δίνουν χρώμα και γλύκα στο γιορτινό τραπέζι, ακόμη και σκέτες, πασπαλισμένες με ζάχαρη άχνη, πιπέρι και[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ: 220 γρ. ζάχαρη 4 ασπράδια αβγών σε θερμοκρασία δωματίου λίγο αλάτι ½ κ.γλ. κρέμα ταρτάρ (προαιρετικά) 1 κ.γλ. ζάχαρη βανίλιας 1 κ.σ. κορν φλάουερ 1[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grασπράδια από 4 αυγά 1 πρέζα αλάτι 280 γρ. ζάχαρη άχνη 2 κ.γλ. κορν φλάουρ κοσκινισμένο 1 κ.γλ. ξίδι από κρασί 125 γρ. βατόμουρα χυμό από 1/2 λεμόνι 1/2 κ.γλ.[...]
Πηγή: mamapeinao.grΑς φτιάξουμε πάβλοβα! Εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις; Όχι αν ακολουθήσεις σωστά όλα τα βήματα. Ένα γλυκό σχεδόν βασιλικό με καταγωγή από την Αυστραλία[...]
Πηγή: geusis.blogspot.grΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΑΒΛΟΒΑ Πως γίνεται μερικές φορές και συνταγές που αγαπάω και φτιάχνω συχνά, ακόμη και μετά απο τρισήμισυ χρόνια παρουσίας στο blog , δεν δόθηκε η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com