Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 47 συνταγές
Τούρτα Πάβλοβα Ρώσικη και αγαπησιάρα για.. αγαπησιάρηδες!!! Συνταγή με τάρτα μαρέγκας αμυγδάλου και φράουλες Υλικά 250 γρ. Χονδροκομμένο και καβουρδισμένο[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 50 γραμμ. ασπράδι αυγού 100 γραμμ. ζάχαρη ξύσμα λεμονιού 1 πρέζα αλάτι σαντιγύ (μπορείτε να την προμηθευτείτε από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς σας)[...]
Πηγή: mamapeinao.grΔεν είναι παρά μια τούρτα με μαρέγκα, κρέμα σαντιγύ και φρέσκα φρούτα. Αλλά τι τούρτα! Αέρινη, ελαφριά, νόστιμη και καλόβολη, της ταιριάζουν όλα τα φρούτα[...]
Πηγή: bostanistas.grΑναρτήθηκε στις 01/05/2017 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Γλυκά με Σοκολάτα, Συνταγές Πάβλοβα με μπανάνα, γκανάς σοκολάτας και φουντούκια Μια συνταγή (από εδώ) για ένα[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά: 4 ασπράδια αυγών, σε θερμοκρασία δωματίου Ελάχιστο αλάτι 250 γρ. ζάχαρη 2 κ.γ. κορν φλάουερ 1 κ.σ. άσπρο ξίδι Μερικές σταγόνες υγρή βανίλια 300 γρ.[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑς φτιάξουμε πάβλοβα! Εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις; Όχι αν ακολουθήσεις σωστά όλα τα βήματα. Ένα γλυκό σχεδόν βασιλικό με καταγωγή από την Αυστραλία[...]
Πηγή: geusis.blogspot.grΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΑΒΛΟΒΑ Πως γίνεται μερικές φορές και συνταγές που αγαπάω και φτιάχνω συχνά, ακόμη και μετά απο τρισήμισυ χρόνια παρουσίας στο blog , δεν δόθηκε η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈνα υπέροχο αέρινο γλυκό. Από πού πήρε όμως αυτή την ονομασία; To 1926, η πρίμα μπαλαρίνα Άννα Πάβλοβα, ίσως η διασημότερη μπαλαρίνα του 20 ου αιώνα, κάνει[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grH απαλή γεύση της καθώς εξατμίζεται στο στόμα σε κάνει να νιώθεις συναισθήματα που δεν θα έπρεπε για ένα απλό γλυκό! Αυτή είναι η πάβλοβα και στη[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html4 Ασπράδια αυγών 225 γρ. ψιλή ζάχαρη 5 ml κορν φλάουρ 5 ml ξύδι από λευκό κρασί 2,5 ml άρωμα βανίλιας 300 ml πλήρης κρέμα γάλακτος 450 γρ. φρέσκα μαλακά[...]
Πηγή: ucook.gr/cook4 ασπράδια αυγών 280γρ. ζάχαρη ψιλή 1 πρέζα αλάτι 300γρ. κρέμα γάλακτος 500γρ. φράουλες καθαρισμένες και κομμένες σε 4 2 κ.σ. μπράντυ 2 κ.σ. ζάχαρη (για τις[...]
Πηγή: cooklos.grΠΑΒΛΟΒΑ Χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών μαζί με την κοινή ζάχαρη σε μαρέγκα σε μεσαία ταχύτητα. Δηλαδή αν το μίξερ έχει 10 ταχύτητες, εμείς επιλέγουμε την 5η.[...]
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες σήμερα! Και επειδή "σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει" έχουμε και εμείς τον Γιάννη μας! Για χάρη του γιόκα μου λοιπόν, σας[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΧρόνια πολλά στους εορτάζοντες σήμερα! Και επειδή "σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει" έχουμε και εμείς τον Γιάννη μας! Για χάρη του γιόκα μου λοιπόν, σας[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΘυμάστε την τάρτα σοκολάτας και τα μάφιν και τα μπράουνις με τη σοκολάτα; Για να τα φτιάξω τζείνα ούλλα (γιατί έφτιαξα τα ούλλα την ίδια μέρα, σας πληροφορώ!)[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΜια εναλλακτική για Πάβλοβα σε ατομικές μερίδες...Όταν πρωτοείδα το τίτλο είπα συνταγή με μωρά; Πιστέψτε με όμως τρώγονται ευχάριστα και χωρίς ενοχές. Η ιδέα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΓια τη μαρέγκα 6 ασπράδια αυγών 180γρ. ζάχαρη άχνη 180γρ. ζάχαρη κοινή. Για τη σαντιγί 250γρ. κρέμα γάλακτος Για το κουλί 400γρ. εξωτικά φρούτα 50 γρ. ζάχαρη[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑρκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες ακριβώς όπως σας τις δίνω και δεν θα απογοητευθείτε. ΥΛΙΚΑ 4 ασπράδια αυγών μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους ή 120 γραμ.[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.gr