Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Ένα υπέροχο αέρινο γλυκό. Από πού πήρε όμως αυτή την ονομασία; To 1926, η πρίμα μπαλαρίνα Άννα Πάβλοβα, ίσως η διασημότερη μπαλαρίνα του 20 ου αιώνα, κάνει[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΑΒΛΟΒΑ Πως γίνεται μερικές φορές και συνταγές που αγαπάω και φτιάχνω συχνά, ακόμη και μετά απο τρισήμισυ χρόνια παρουσίας στο blog , δεν δόθηκε η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr100 γρ. ασπράδι αυγού 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 100 γρ. ζάχαρη άχνη 1 βανίλια 30 γρ. φιστίκια κελυφωτά πούδρα ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ 30 γρ. φιστίκια κελυφωτά[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑναρτήθηκε στις 01/05/2017 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Γλυκά με Σοκολάτα, Συνταγές Πάβλοβα με μπανάνα, γκανάς σοκολάτας και φουντούκια Μια συνταγή (από εδώ) για ένα[...]
Πηγή: sintayes.grΑρκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες ακριβώς όπως σας τις δίνω και δεν θα απογοητευθείτε. ΥΛΙΚΑ 4 ασπράδια αυγών μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους ή 120 γραμ.[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 220 γρ. ζάχαρη 4 ασπράδια αβγών σε θερμοκρασία δωματίου λίγο αλάτι ½ κ.γλ. κρέμα ταρτάρ (προαιρετικά) 1 κ.γλ. ζάχαρη βανίλιας 1 κ.σ. κορν φλάουερ 1[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΛέγεται ότι για να πετύχεις ολόλευκες, καλοψημένες, αφράτες, αέρινες και ταυτόχρονα μαστιχωτές μαρέγκες, που να λιώνουν στο στόμα, είναι πολύ δύσκολο. Δύσκολο[...]
Πηγή: kitchenstori.es